Komentari na vest

Vulverhempton ponudio Partizanu 6.000.000 evra za Marka Milovanovića

h

hrfgr

pre oko 2 godine

Haha ovaj je prodat vec ali kakvi crnih 6 milki evra, a neki pomonju 15 miliona funti da nudi Njukasl ej bas on koji sada ima pare. ALi nbas ce da gleda neke klince neproverene kada juri da ostane u ligi. Partizan razmislja 15 miliona to bi bio najjaci trensfer ikada koji necemo skoro dostici naravno ako se ne promeni nesto znate gde treba da se menja pa cemo imati relne transfere. On je otisao za smesne pare isto svi nasi rade, a da nije odigrao postenu utkamicu, a Dinamo bi ovog forsirao i onda bi ga zavalio za 20 miliona minimum
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Nisu srpski klubovi ti koji odlucuju kad je najisplativije prodavati??? Nego ko? O cemu pricate/pisete? Ccc... najbolje za nasu licnu nesposobnost kriviti nekoga drugog... To nam je u zadnje vrijeme postalo opravdanje za sve.
Б

Бибарс

pre oko 2 godine

Види ове енглезе...Имате преко пута комшиницу, за 6 милиона можете да купите комплетну школу фудбала, и да вам још остане кусур.
M

Mop

pre oko 2 godine

Meni lik napisao da smo ti i ja dosadili i bogu i ljudima. Na vestima o Partizanu.
K

Krivaja

pre oko 2 godine

Zar se niko ne seća Nemanje Mihailovića kada je stigla ponuda Anderlehta pa svi graknuli kako je to potencijal veka a sada ode u Metalac.Isti slučaj sa Lazarom Stevanovićem ako se ne varam visoki štoper isto Anderleht nudio 3 miliona pa sad prodaj ili ne prodaj.
M

Mop

pre oko 2 godine

Taj ne postoji
D

Dragan Z.

pre oko 2 godine

Vazura da im zabiberi ugovor po modelu Sadik: po potpisu 2meur, kad da 50golova bonus 1meur, kad da 100 golova bonus 7meur, ako osvoje prvenstvo bonus 1meur i ako osvoje Ligu šampuona bonus za Partizan 9meur. Onda sabere sve ove cifre i kaze - najveći transfer ikada, prodali smo ga za 20mevra. Dva odma i 18 kroz bonuse koje sam lično smislio :)
M

Mop

pre oko 2 godine

U bre opet se pametnjaković javi
M

Milos80

pre oko 2 godine

Da se ne zavaravamo, oni su njega već prodali. Dečko uopšte nije ulazio u igru na pripremama i to je to. Prethodnih dana se pojavio Jestrović sa pričom kako ima ponuda, sad samo da vidimo gde će da ode do kraja dana. Negde se pominje i Njukasl navodno za 12 miliona funti, ali fiksno bez procenata. E, sad jasno je da ovoj upravi ne odgovara bilo kakva fiksna prodaja, nego uvek neke fore sa procentima i ostalo, tako da to očekujem i ovaj put. E sad da vas vidimo "majstori" dovodite li nekog možda? Kakva vam je vizija kluba i tima u bliskoj budućnosti, ili samo daj da nekog prodamo za famozne procente, koji su uvek različito interpretirani. Postao klub za punjenje džepova i fondova.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Jestroviću, Jestroviću ... nesudjeni teniseru!
G

Gostttt

pre oko 2 godine

vec sam rekao ali ne znam sto mi ne objavljuju, za ovog decka nema ponude, jedini klub koji je zainteresovan jeste anderleht ali nije nista poslao.. partizan ovim tekstom hoce da dize cenu ovom igracu i nada se da ce prolecni deo odigrati dobro i doci nekako do cifre od 10ak miliona, a za sve one koji ne veruju njemu za godinu dana istice ugovor.. pojavile se informacije da njukasl daje 12 miliona finti, pa da li mislite da bi skoro 15 mil evra odbio neko od rukovodioca zvezde ili partizana? i vazura i terza vole pare oni ne mogu da osranu imuni cim vide ponudu od milion a ne 15 x fise.. ovo je cisr spin da ga pripreme za prodaju na leto
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

kojih crnih 15 miliona pa dali bi ga na prvi milion
M

Mop

pre oko 2 godine

@Metalika sad će meur da objasni
M

Monterooo

pre oko 2 godine

Ovaj mali je jak,brz,ima prostora za napredak dao je i neke golove pa ako su za Lazetica koji je u pet utakmica imao dva sprinta uzeli 4 za njega moze bar 8 .
@

@Monterooo

pre oko 2 godine

Posebno je brz...ali mozda za tebe amatera...
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

E, neka si ti iskoristio ovu vest da isprozivas Lazetica! Bravo za tebe! Izdominirao si! Ovo ti je highlight of the day!
F

FloRizan

pre oko 2 godine

cuj 6.mil hahaha,dobar vic zaista,pa Lazetic koji je izmislio fudbal za ovo drvo je otisao za 5.mil,ovaj jedino za 600k moze da bude prodat i ni evra vise,to je prava istina,sve drugo je cista laz!
G

Gostjjjj

pre oko 2 godine

Plači mala plači osto sam na Rači
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Ne vredjajte ni Milovanovica, ni Lazetica! Aman zaman! Rivalitet za rivalitet. Ali ne mafijajte ovde po netu!
C

Cccc

pre oko 2 godine

Stvarno neki ljudi umesto da uključe mozak pre nego što upotrebe jezik oni rade obrnuto. Ja lično nebi bio iznenađen da ovo pisanje postane istina. Bas tako ako je Lazetic prodan za tu sumu a ni gol nije dao u prvenstvu na cinimi se i veći broj odigranih utakmica nema razloga da i partizan ne uzme ovu sumu o kojoj se priča.
A

Alo decko

pre oko 2 godine

Sta je gore pitam se 1) Da stvarno mislis ovu glupost 2) Da si toliko tuzan pa da zelis da verujes u tu glupost Svu srecu zelim momcima ali Milovanovic je materijal za reprezentativca, a Lazetica kao i Stevanovica, Jovica i slicnih se za 5 godina niko nece secati.

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Pa sto vas Stankovic nije pustao Lazetica da igra kad je toliko dobar da li je u zvezdu odigrao ukupno minuta za dve cele utakmice.
B

Bane15

pre oko 2 godine

Gostjjj...pa sta da place kad je ovaj ostao u Partizanu. Nije Partizan hteo da ga proda za 50 miliona hahahah
M

Mop

pre oko 2 godine

Opet po stoti put pitam. Ja ovom bezobrazniku @951357 ne mogu odgovoriti.
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Ni ti nista nisi bolji, iskreno... Ti, onaj Bibras...smoriste narod...
M

Mop

pre oko 2 godine

Ma evo svaki dan vam vesti trujem. I on dečko isto to ne radi. A vi ovde niste bre normalni. Proveri
M

Mop

pre oko 2 godine

Ti spucam 50 plusa da si siguran da si u pravu Bobadiljo. Ja to ne umem ali pali ti to
s

sta reci

pre oko 2 godine

Ovi nasi prevaranti su ga potpisali izgleda samo do leta 2023. tako da prodaje mora da bude najkasnije sledece zime.
G

GostLimeniBG

pre oko 2 godine

Nemas pojma, Ponudili su ovoliko jer znaju da je klub u minusu preko 30 miliona i zato mogu oni da diktiraju cenu a ne mi koji ga prodajemo. Da je klub stabilan i da ima par miliona na racunu ne bi ni razmatrao takve ponude i ne bi ga dali za sumu manju od 15 miliona, ali tako je kako je. A decko ima ugovor do 2025 godine.
g

gogo33

pre oko 2 godine

Nije tacno, u prolecu 2021 je potpisao cetvorogodisnji ugovor koji istice u prolece 2025.
@

@gost limeni

pre oko 2 godine

haha kojih more crnih 30.mil, dug vam je preko 65.mil,eno ti izjave vaseg bivseg predsednika Djurica za Zurnal gde je potvrdio da dugujete preko 65.mil evra i da vam je klub u bankrotu bec 4 pune godine!
A

Aha vazi...

pre oko 2 godine

6.MIL ZA OVOG HAHA, SIT SE ISMEJAH, AKO ZA OVOG ANTITALNETA UZMETE I 1.MIL DA PEVATE OD SRECE!
T

Teide

pre oko 2 godine

Aha vazi da se javis posle derbija! Onaaj vas imao jedan oridor protiv Kolubare a ovaaj nas dade tri i vama ce dva, dosta!
N

Ndnsmzm

pre oko 2 godine

Kao da gledam kako ga prodaju i vracaju Bozinova i Babovica
R

Rockyyyyy

pre oko 2 godine

Ovo je premija za njega, ako je istina! Samo msm da će od tih 20% da se oproste jer teško da će ga ovi uvaliti negde posle..
J

Jaime Agatonović

pre oko 2 godine

Brat Ivica prevario novinare i upecao dva kapitalca stranca a da niko ne zna ništa o tome. Strpite se do večeras da vidite kakva nam je pojačanja doveo. U pitanju su ofanzivni vezni i box to box vezni. Titula i Liga Šampiona na vidiku.
c

cirkus

pre oko 2 godine

Ti da malo pratis partizan shvatio bi da nama ofanzivni vezni uopste ne treba. Imamo jojica magiju najvecu u univerzumu i s njim je liga sampiona sasvim realna opcija, titulu ne dovodim u pitanje.
M

Mop

pre oko 2 godine

Daj bože, ali čisto sumnjam. Aj da vidimo
T

Teide

pre oko 2 godine

Cirkus jesi reaalan? Ko nam je ofanzivni vezni? Jojic?? Sem Natha nikoooo
S

Strpko

pre oko 2 godine

Evo ti ga Jevtović, 3 u jednom
M

Mop

pre oko 2 godine

Jevtović kapitalac. Jao majko mila
M

Mop

pre oko 2 godine

I di ta dva stranca bombastična
M

Mop

pre oko 2 godine

Ti brate nemoj da se prolupavaš. Jedino onaj momak iz Šerifa koji izbušio Borjana da dodje. Ovo do sad je smešno. Ne smešno, tužno je
G

Gostun

pre oko 2 godine

Ako je Lazetić prodat za 5.000.000.,Milovanović bi trebao bar za 10.000.000,ako ne i više
Z

Zrenjaninac

pre oko 2 godine

Sretno Marko!
I

IspraniMozgovi

pre oko 2 godine

Radujemo se prodavanju nase dece. Svaka cast, uspeli su da nam isperu mozgove.
D

Deyan X

pre oko 2 godine

Apsolutno protiv prodaje pre ovog leta, I to sa pozajmicom do sledece zime. Ako sad daju 6 mil, uz konstantne igre I golove pa makar i u nasoj ligi, vredece mnogo vise na leto, kad se klubovi lakse isprse za transfere.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 2 godine

Odakle info?Nema nista u engleskim novinama...Naspram toga u Belgijskim ima doduse 3m + bonusi od 2m broj golova,broj nastupa i ako udju u ligu sampiona + 10%.Mada da se ogradim mozda ima mnogo desavanja pa englezi ne uspevaju da pisu o svemu...
m

markosss

pre oko 2 godine

Pa ne brini, nece on nigde za ove pare, ovo su tek prve stidljive ponude, on ide za najmanje 10+ milki, posle kvalifikacija za LS..
G

Gost Djape

pre oko 2 godine

@Markos - posle kojih kvalifikacija, pa vi osmoplasirani tim turske ne mozete da pobedite, u evropi ste nula, a hteli bi da igrate kvalifikacije za ligu sampiona. Svaka cast momku, i treba da prodajemo talente iz svih klubova za dobre pare, ali vi na polusezoni vec pricate o ligi sampiona, pa malo je optimisticki sa krsem od tima koji imate.

Sakur

pre oko 2 godine

Kad navijac zvezde ide da cita inostranu stampu da proveri jel ovo istina ahahahahaha neprocenjivo samo nas pratite i nastavite
m

markosss

pre oko 2 godine

Pricam, jer imamo 5 bodova prednosti, a plus, manji smo krs od vas, tako da, polako uverices se ubrzo...
M

Mop

pre oko 2 godine

Ajde
0

00000

pre oko 2 godine

Dobra je ovo ponuda, ako je istinita prodati decka i staviti pravilo da niko iz omladinske skole ne moze da ode bez obestecenja i obaveznih 20%. Recimo da Milovanovic bude prodat za upola manje para od Vlahovica Partizanu bi pripalo zbirno 14mil.e Ozbiljne su to pare

Vixtra

pre oko 2 godine

I zamislite neki alternativni univerzum u kojem nasi klubovi ne prodaju igrace za budzasto i u kojem talenat mora da ispliva. Derbi u sledecim sastavima: Partizan: Popovic - M. Stevanovic, Milenkovic, Pavlovic, Bogosavac - Zdjelar, Lukic, F. Stevanovic, Zivkovic - Sadiq, Vlahovic. Na klupi V. Stojkovic, Bazdar, Milovanovic, Djurdjevic, Urosevic, Asano, Soumah, Natho, Rikardo, S. Markovic, Vujacic. Zvezda: Rajkovic - Stojkovic, Dragovic, Milunovic, Ristic - Racic, Grujic, I. Ilic - Radonjic, Ivanovic, Jovic. Na klupi Borjan, Erakovic, Degenek, Sanogo, Lazetic, Katai, Kanga, Joveljic, Terzic, Tufegdzic, Milivojevic. Ne zna se da li bi vece klanje bilo na terenu izmedju protivnika, ili za mjesto u prvih 11.
o

okoristice se vazura i vucelic

pre oko 2 godine

i poltroni okolo.a ne klub.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Evo malo zanimacije i za crnu stranu Topčiderskog brda, da ne bude da oni nemaju ništa da ponude xaxaxaxa... A kad stiže Ivanić?!?
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Iajoooo, ovo znaci da ce da ga prodaju 1/1... Kako za Urosevica, Miljkovica, Jojica, Markovica, Sanicanina cepanicu ne stigne neka ponuda, bar neki tepih, fiksni, neko da ponudi za njih...
G

Gost124

pre oko 2 godine

Zaboravio si Sašu Ilića xD
G

Gost789

pre oko 2 godine

Bez 20 miliona i 30% od sledeće prodaje ga ne puštajte. Vidite šta je ispalo sa Vlahovićem.
I

Istina

pre oko 2 godine

Istina kao sto je i Boacija trazio Celzi a Sadika Mancester i Barsa
G

Grob

pre oko 2 godine

Sramota ako ga prodaju pre leta 2023. Pustite dete da igra u Partizanu.
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Malo je to za njega mali je igracina
9

951357

pre oko 2 godine

Uleću državne pare, treba da se plati licenca na proleće :D
M

Mop

pre oko 2 godine

Slabo si ti voljen:D
M

Mop

pre oko 2 godine

Mislim da ti i sam sebe ne voliš
m

mrk123

pre oko 2 godine

Naravno ako je istina ovo, 6 miliona za ovog, 5 miliona za Lazetica. Da zamislim sta bi bilo da se isforsiraju sezonu, sezonu ipo da im se nabija statistika, isli bi za 12-13 miliona... Ali nase uprave i menadzeru ne mogu da cekaju, lete za parama, nemaju od cega hleb da jedu, pa sto pre da se obezbede....
I

Igor78

pre oko 2 godine

Ako je ovo istina, mislim da će se Vučela i Vazura ponuditi da mu pomognu da se spakuje i plate avionsku kartu.
b

ban župan

pre oko 2 godine

Treba neko da plati Zvezdine igrače. Nije prvi put.
s

saturnq

pre oko 2 godine

U CENTAR !
O

Ono sto vidis ne vidis, hokus, pokus

pre oko 2 godine

Ima mislecih ljudi, ipak. Dva kluba, navodno suparnici, a finansije su zakon spojenih sudova. Jedna centrala , u stvari jedan budzet i preliva se po potrebi, mada nekako uvek vise na jecnu stranu. Napisao bih ja jos nesto i sta se, verujem, finansira od love iz blizanaca, ali mi onda nece objaviti komentar.
A

AngryChainsaw77

pre oko 2 godine

Ma bez 10 milki nećemo da pričamo... Bože, Bože, što reče neko u komm. "Ovo ni Pajtonovci ne bi mogli da smisle". To kao ono, da se ne piše samo o Zvezdi i transferima u, i - iz iste!!!
r

rea

pre oko 2 godine

Milovanović je u seniorskoj konkurenciji uradio više nego što će Lazetić za celu karijeru.
R

Rare

pre oko 2 godine

Bez ironije, prvi put cujem za ovog lika, sta je to on uradio?!? Lazetic je recimo igrao Ligu sampiona za mlade, ovaj drugi je to mozda gledao na televiziji. Lazetic je u Milanu, a ovoga traze jedino u Telegrafu, koliko vidim.
M

Mop

pre oko 2 godine

@Rare mislim bez ironije ovaj mali dao na 3 utakmice u Super ligi 2 gola. I u LK ma kakva bila još jedan. Isto bez ironije. To je seniorski fudbal. Bez ironije
p

partizan cg

pre oko 2 godine

previše talentovan da bi ga sad pustili i za ovakve male.pare iskreno , prevelik je potencijal
T

Tanasije

pre oko 2 godine

Hahaahahahahaha. Ovo nema ni u Monti Pajtonu, Top listi nadrealista...Kakav Mapet sou. Fali jos samo zabac da iskoci.
D

Da da ne ne

pre oko 2 godine

Realno malo za njega. Dosta je bilo prodavanjem ispod cene!
Z

Zizuu

pre oko 2 godine

Odmah nek prihvataju 6 mil plus 20 posto... Ako pametni