Marko Milovanović (©Reuters)
Marko Milovanović (©Reuters)

Vulverhempton ponudio Partizanu 6.000.000 evra za Marka Milovanovića

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.01.22. | 14:04

Interesuje se i Anderleht, ali nudi nešto manje

Nekad Nikola Milenković, pa onda Strahinja Pavlović i na kraju Filip Stevanović. A danas – Marko Milovanović. Poslednji u dugačkom nizu bisera iz Partizanove omladinske škole koji bi tek što je prohodao u prvom timu klubu mogao da donese ozbiljnu zaradu. Portal Telegraf saznaje da je poslednjeg dana prelaznog roka engleski Vulverhempton u Humsku poslao ponudu od 6.000.000 evra za 18-godišnjeg napadača.

Vulvsi su pride voljni da Milovanoviću ostave mogućnost da i narednih šest meseci odigra u Humskoj, po istom principu po kojem je i Pavlović otišao u Monako. Takođe, voljni su i da crno-belima ostave i 20 odsto od narednog transfera što bi sigurno bila pristojna suma novca, jer iz Premijer lige se ne ide za sitan novac.

Izabrane vesti

Partizan tek treba da se izjasni na ponudu iz Engleske. Sličnu, ali ipak za 1.000.000 evra nižu, dobili su i od Anderlehta, takođe uz 20 odsto od naredne prodaje. Jasno je ipak da će, ako odluče da prodaju, izabrati ponudu Vulverhemtpona.

Ostaje samo da se vidi kakav će odgovor iz kluba biti. Ove sezone još Partizan nije imao jači finansijski udarac, mada ne treba zaboraviti da je prošle inkasirao 15.300.000 evra, prvenstveno od transfera Stevanovića i Sadika.

Okoristiće se crno-beli malo i od selidbe Dušana Vlahovića, isti će slučaj biti i sa Sadikom, kad jednog dana ode iz Almerije, ali milioni od Milovanovića nužno izazivaju. S druge strane, tek je počeo da raduje navijače, na 14 utakmica za prvi tim postigao je tri gola... Nažalost, nisu srpski klubovi ti koji odlučuju kada je najisplativije prodavati.


tagovi

Zimski prelazni rok 2022Marko Milovanović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara