Saša Atvud, Fern Hokins, Megan Dejvison i Eni Kilner(Reuters, AFP)
Saša Atvud, Fern Hokins, Megan Dejvison i Eni Kilner(Reuters, AFP)

Za jedno veče u baru u Dohi lepše polovine engleskih reprezentativaca "popile" 20.000 funti

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.11.22. | 12:43

WAG-s kako u akronimu nazivaju devojke i supruge fudbalera na Ostrvu, uz karaoke proslavljale pobedu nad Iranom

Da ne beše nesmotrenosti Stonsa u desetom minutu nadoknade drugog poluvremena - u šesnaestercu je povukao za dres Puralianđija, a Taremi je bio siguran sa bele tačke - Engleska bi izjednačila svoj najbolji učinak na jednoj utakmici Svetskog kupa, ostvaren pre četiri godine u Rusiji kada je takođe u grupnoj fazi pobedila Panamu 6:1.

Ipak i ubedljivi trijumf od 6:2 bio je dovoljan WAG-icama (množina među narodom uvreženog akronima 'supruge i devojke') da 'zaliju' uspešan start svojih jačih polovina na Mundijalu.

Izabrane vesti

Kako piše Dejli mejl, odmah posle meča one su u baru na jednom od kruzera, usidrenom u Dohi, potrošile 20.000 funti na ekstravagantna pića, među kojima su i flaše šampanjca vredne 250 funti.

Dok su se izabranici Gereta Sautgejta u hotelskim sobama odmarali, u baru se pevalo uz karaoke i pilo se do dva sata iza ponoći, a među "slavljenicama" su najraspoloženije bile Saša Atvud devojka Džeka Griliša, zatim Fern Hokins, supruga Herija Megvajera, pa Megan Dejvison, devojka golmana Džordana Pikforda i Eni Kilner, supruga Kajla Vokera.

S obzirom na to da je u Kataru zabranjena konzumacija alkohola, neupućeni se pitaju da li su prekršile zakon? Nisu, jer je pomenutom kruzeru vrednom milijardu evra, sa skoro 2.800 gostujućih kabina, kapaciteta oko 6.800 putnika, dozvoljena prodaja alkoholonih pića.

Još u novembru 2019, nepune tri godine pre nego što je kruzer krenuo na prvo krstarenje, Katar je potpisao ugovor sa MSC-o u čijem je vlasništvu brod, o iznajmljivanju dva njegova plovila kao smeštajnih objekata za navijače na Svetskom kupu, koji biti 'privezani' u luci u Dohu tokom takmičenja.


tagovi

gordi albionMundijalKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara