Komentari na vest

Za Junajted više ne navijaju ni klupske legende, ali Ten Hag slavi novo finale

@

@Kljaki

pre 11 dana

Uoravo suprotno, za ovo je jedini i iskljuciv krivac Teh Hag i ovde uprava nema nista.. Sve pobrojani treneri su bili zakinuti od strane uprave, ali Ten Hag je jedini dobio apsolutno sta je rekao i trazio.. Dovodjeninsu igraci koje je hteo, oterani su svi koje je rekao.. E sad sto covek nije trener, i imao je ludu srecu da Ajaks skupi onakvu ekipu (a on se nije pitao vec rukovodstvo Ajaksa), to je drugo.. Ali ovo nije prva utakmica ovako izgubljena, on je izgubio plasman u dinale LS a imao je dobijenu utakmicu!! Njegov mentalitet je los, ni on ne veruje da je trener za veliki klub, otuda i to da je 3:3 prvog tima PL protiv drugoligasa podvig, prolqz na penale "karakter"... Da se ne vracamo na Aleksa, ni jedan veliki trener ne bi ovo izjavio, nego bi bilo debelo ribanje da onako odigras, a ovaj izadje i prica o karaktetu...
К

Кљаки

pre 11 dana

Писао сам уопштено ти пишеш парцијално. Управа је крива. Ко је довео Тен Хага? Управа. Ко је довео Мојеса,Oлеа? Управа. Ко није истрпео Муриња,Ван Гала? Опет Управа.
Š

Šejn85

pre 11 dana

Komentar Ten Haga pogotovo yadnji pasus je ustvario objasnio trenutno stanje tima. Mentalni sklop tima je totalno narušen, ne postoji kompaktnost u igri,a pritom postoji prevelike sujete medju igrače. Tim je u stanju da u istoj utakmici igra iz jedne krajnosti u drugu, i po mom mislkjenju je to pitanje za Ten Haga jer je lično njegova odgovornost organizacije u igri. Drugo da se ne lažemo, nikada nije bila veća konkurencija u igri timova i rezultata, izuzetak bih mozda jedino napravio za Siti jer se kod njih vide igra mašinerije već par sezona dok kod ostalih u igir uvek ima male doze napetosti. Treće mediji jedva čekaju lošu utakmicu Junajteda da bi puinili svoje tabloide jer se zapravo radi o posrnulom dzinu svetskog i evropskog fudbala, i na kraju bih morao da dodam povrede i formu vrlo bitnih igrača (Varana, Martineza,Shaw-a, Kazemira, Maunta,Rašforda,), hteli mi da priznamo ili ne možda je i presudno uticalo na ovo što gledamo od igre Junajteda. Sportski pozdrav
E

Eseks

pre 11 dana

Najvece greske napravljene su prilikom dovodjenja igraca.Npr skuplje su doveli entonija nego siti halanda..Siti doveo Rodriga a mancester penzionera kazemira..Siti doveo diasa,vokera a mancester vecito povredjenog varana i kljakavog bisaku..mancester doveo stopera iz ajaksa metar i zilet a siti stonsa..
r

rd7

pre 11 dana

Taj "metar i žilet" je jedan od najboljih bekova u ligi koji nema sreće sa povredama. To što ceniš kvalitet beka po visini govori o tvom fudbalskom znanju.
К

Кљаки

pre 11 dana

Нисам симпатизер Јунајтеда али кривица Тен Хага није кључна она постоји али није кључна. Јунајтед је у силазној путањи од 2013 од пензионисања Фергусона. Немогуће да нико није ваљао Мурињо, Ван Гал нпр. Проблем је у клубу Тен Хаг је последица.
n

nedano

pre 11 dana

Koga to vode treneri murinjo, van gal , solskjer i moyes koji je dobiti otkaz sasvim sigurno. Ocito da su masili sa trenerima godinama. Osoba koja je dala zeleno svjetlo za kazemira sa 31 god.- 70mil i antony 95mil, nema veze sa fudbalom. Moraju pokusavati kao liverpool dok nije pogodio sa kloppom. Ne bi cudilo da ih sljedece sezone vodi onaj raspali sautgejt ili potter. To su sve osrednji treneri. Moraju probati sa De zerbiem, ima tu neku harizmu, pritom forsira mlade igrace. Izjavio je da je 24 h u fudbalu i samo o tom razmislja. Uz to igra napadacki fudbal.
К

Кљаки

pre 11 dana

@nedano Мурињо и Ван Гал су искусни али их нису истрпели. Мојес није могао да "свари" име клуба слично и Оле. Де Зерби? Мачка у џаку. Брајтон је Брајтон Јунајтед је Јунајтед. Велики ?

Mr 007

pre 11 dana

Odrace ih Pep kao vola u kupusu.Nema svrhe ovo ni da se igra.
.

...21

pre 11 dana

,,Navijam" za junajted ali cu ovo nepristrasno reci,a to je da ovaj covek vrv najogavniji trener u protekloj dekadi a mozda i duze.Bar na tom nivou fudbala.Nije da nema konkurenciju ali ipak on debelo prednjaci.Da toliko tera svoju pricu,pravi se blesav na rezultate i da toliko nema obraza.Pokusao je da uspostavi hijerarhiju,nije uspeo.A ispostavice se i da je to uradio bez pokrica jer napretka u igri nema,cak naprotiv.Upitan je i sam nivo izbora strucnog staba ili forme treninga jer tokom 2 godine da imas konstantno toliko broj povredjenih fudbalera, to je u najmanju ruku cudno.Kao i mnogi, puno sam ocekivao od njega ali se na kraju ispostavlja da je on ubedljivo najgori izbor u post fergusonovoj eri.
Z

ZV

pre 11 dana

Kako ce ovo Siti da omlati,ko sasav kajsiju. Taman da Haland prokine,ionako samo boraniji daje golove...
l

laker

pre 11 dana

brat napunio kasu Ajaksu i uziva
i

igor978

pre 11 dana

Novi vlansik će ovom arogantnom klovnu pokazati put nazad u Holandiju i isplatiti otpremninu. Zinedin Zidan je rešenje, menadžment će napraviti plan za razvoj kluba u narednom ciklusu 3-5 godina, odabrati trenera prema tom planu a onda rekonstruisati ekipu shodno profilu igre kakvu taj trener želi. Ovaj panj je potrošio više nego City u istom periodu, a uporedite igru i roater Citija i Junajteda…Ni glave ni repa, igraju po 10 minuta dobrog fudbala a onda ih nema nigde ostatak meča…
И

И

pre 11 dana

Tako bi trebalo raditi, ali teško da će Zidan doći da pravi neki projekat i rizikuje da ukalja ime. Mogao je preuzeti do sad 10 klubova koji su trebali trenera u sličnoj situaciji, čovek očigledno bira i radiće samo u top uslovima. Junajted ostao u prošlom veku.
N

Najveca Greska Uniteda

pre 11 dana

Sto nisu dali svaki cent iz dzepa i p**usili Pepu ako treba samo da ode njima a ne u City. City bez Guardiole ne bi pola stvari osvojio