Komentari na vest

Zabicer je džoker, a Megvajer utvara zbog koje Ten Hag neće spavati! Dva autogola Mančestera, Sevilja živi i kad je na patosu

i

izointer32

pre oko 1 godinu

Kad covek cita naslov ili komentare rekao bi bog zna sta je napravio lik, onda lepo uzmem pustim hajlajtse i bukvalno nisu krivi ni Megvajer niti ovaj prvi igrac sto je dao autogol, jednostavno nesreca teska, tj sreca za Sevilju! Ne serite mnogo.
r

roni

pre oko 1 godinu

megvajer nije kriv za gol,sram vas bilo.
S

SvakoiNiko

pre oko 1 godinu

Kolko su ovi Englezi precenjeni majko mila svi sem sitija su skroz smesni. Zamisli da se ovakve pare ulazu u spaniju, italiju, francuski i portugal ovi budjavi englezi nikad ne bi ni grupe prosli a jos pogotovo kolko ih sudije guraju to i da ne spominjem

Darkoki

pre oko 1 godinu

Ovom Megvajeru okaciti 1000€ i ponuditi ga za Dz,mozda ce ga neko i uzeti.
p

papapapa

pre oko 1 godinu

Hariiiii Megvajaaaaa
m

moni

pre oko 1 godinu

a šta Megvajer radi...lik je prevara, nikakav igrač, kiksara...
Z

Zato nikad

pre oko 1 godinu

Ne otpisuje Sevilju kralja lige Europe😀p.s. žao mi Megvajer realno, lik baš nema sreće😄

Falični Tom

pre oko 1 godinu

Kad ti protivnik ne može ništa pa mu ti pokloniš šansu za prolazak. Junajted je morao ovo rutinski da privede kraju ali ovako uz kartone i povrede mislim sa Sevilja može lagano da iznenadi. Stvarno je sramota da Megvajer vipe ulazi u igru. Štetočina.
G

Gostza sva vremena

pre oko 1 godinu

Hahahaha, iznenadjenje je ako United prodje, sta pricas, tuce ih Sevilla svaki put
G

GeOs

pre oko 1 godinu

@Gotsi Decko ti lepo kaze sta se desavalo na ovoj utakmici, a ne kako Sevilja njih tuce stalno. Da, tukla ih je stalno, ali veceras su bili daleko od nekog novoa, pregazio ih United, i samo svojom gluposcu ovo nisu overili na vreme. U Sevilji ce svakako biti tesko, ali sami su krivi ako ispadnu. Niti je Sevilja bolja niti je zasluzila remi.
e

ekstras

pre oko 1 godinu

Kapitenski megvajer,junajted u istoriji nije imao smešnijeg i lošijeg kapitena
r

riskiraaj

pre oko 1 godinu

Uveo megvajera da reši i rešio je
h

hari

pre oko 1 godinu

bukvalnoo je vise Malasija kriv za prvi gol nrgo Megvajer za drugi, pogodila ga lopta, nista mogoa nije
u

uefalona

pre oko 1 godinu

Kad videh Maguire autogol znaci vristao sam
g

gost....

pre oko 1 godinu

Cetiri ili pet nula ocekivalo se sad ovaj rez pada u drugi plan zbog broja povrijedjeni igraca Varan nije opasno Martinez mozda je samo malo uganuce zglooba ?. Bruno kartoni Rasford pod upitnikom Shaw takodjer mnogo posla za Ten haga pozzzz
š

šta bre

pre oko 1 godinu

Ko je očekivao 4 ili 5 0 ???? Šta pričaš ti na kakvim si supstancama 😂😂😂
K

Kazablanka

pre oko 1 godinu

Pozz
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Ne iz 1 u X nego iz X u 1 😅
E

Engleski nogomet

pre oko 1 godinu

Volio bih otići u Manchester i upitati lično ten Haga šta je rekao igračima na poluvremenu. Drugo poluvrijeme je United odigrao kao da je u pitanju neka ljetna turneja u Americi koja služi kao priprema za sljedeću sezonu. Još napraviš sve izmjene a do kraja ostalo još više od 15 minuta igre. I same izmjene su bile tragikomične. Dva gola koja su primili doslovno samo United može primiti i niko drugi. Na momente pomislim da je ovaj ten Hag genije, a zatim me on sam demantuje i učini mi se da ništa drugačiji nije od Solskjera. I šlag na tortu, pola ekipe je povrijeđeno u najvažnijem dijelu sezone.

Scholes

pre oko 1 godinu

Hari koji je postao drvo..
R

Rakinjo

pre oko 1 godinu

hahaha pobedio si 😂
2

23

pre oko 1 godinu

Sevilja ni sama ne zna kako je zabila 2 gola, pa dobro oba su čisti autogolovi igrača koji su normalno na klupi za zamjene. Realan rezultat kad se gledala igra je otprilike bio 3 razlike ali to je čar fudbala. Problem Uniteda za drugu utakmicu je da neće igrati Rashford, Bruno, Varane, Shaw i vjerojatno Martinez. Mislim da Sevilja ima veliku šansu proći dalje.
M

MarkoDJ1987

pre oko 1 godinu

Mogao Junajted znatno ranije da resi mec… ali sebicnost nekih igraca i donosenje pogresnih dodavanja u samoj zavrsnici doveli su do toga da nisu vodili 4:0 do 75 minuta. Uzasna greska Malasije, onda briljira Megvajer… kada Junajted igra sa 10 igraca jer je izvrseno pet izmena a Martinez se povredio. Kome je izgleda pukla Ahilova tetiva, znaci pauza od barem 6 meseci.
a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Ovaj Junajted je toliko smešan da ovo nema nigde ! Mogu da ulagaju koliko hoće dzaba im sve , nisu oni za fudbal treba da se prekomaduju na HOKEJ !
G

GGMU1988la

pre oko 1 godinu

Ovo da se desilo u u Srbiji svi bi pricali da je namešteno 😁 Sevilja se nije videla na terenu i dva autogola 😂 Zbog ovog volim fudbal iako sam navijač Utd
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Sta ti je fudbal,Junajted ih zgazio realno je trebalo da bude 3-0,do 85 minuta nisu prisli golu,a posle iz greske i autogola smanjili rezultat,pa se povredio Lisandro i ekipa nema vise izmene i igras 10 min sa 10 igraca i oni izjednace opet iz autogola,dva gola na srecu,a Junajtedu se pored Lisandra povredi i drugi stoper Varan.
r

rsczz

pre oko 1 godinu

Prestajem pratiti fudbal od danas pa na vijeke, ovo sam sada vidio i nikada vise u zivotu a bolje da sam ostao ispratiti nego da sam ustao sutra i sokirao se sta sam pao...
P

Plavac

pre oko 1 godinu

Baksuz bas
r

ričl

pre oko 1 godinu

Prestani se ti kladit a ne pratit fudbal