Tomislav Sivić (©Starsport)
Tomislav Sivić (©Starsport)

Zahuktali Pančevci u poteri za Beograđanima; Sivić: Za nas je ovo još jedno “finale Lige šampiona”

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.10.22. | 09:40

Mozzart Bet Prva liga Srbije: Železničar danas (14.00) domaćin Mačvi u odloženom meču 11. kola

Pre početka šampionata u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije, Železničar iz Pančeva je figurirao kao jedan od favorita za ulazak u elitu. Loše su Pančevci krenuli, ali kako šampionat odmiče igraju sve bolje. Za vikend je pobeđen Vršac u banatskom derbiju, a danas (14.00) u grad na Tamišu stiže Mačva u odloženom meču 11. kola.

Beogradski timovi, IMT i Grafičar, vide glavnu reč, odlepili su se na vrhu, ali bi Dizela pobedom krenula u poteri za vodećim tandemom u drugoligaškoj konkurenciji. Šapčani su u donjem delu tabele, boriće se za opstanak.

Izabrane vesti

U taboru pančevačkog prvoligaša nema kalkulacija, cilj je jasan – pobeda se nameće kao imperativ.

“Odlična utakmica je iza nas. Naš stručni štab je dobro analizirao rivala, a rezultat protiv Vrščana mogao je da bude i mnogo ubedljiviji. Ipak, dobro je i ovako. Pobeda je najbitnija, bodovi se pišu. Mislim da idemo u pravom smeru, rastemo kao tim iz kola u kolo, naš cilj je da povežemo nekoliko pobeda i da ovaj prvi deo šampionata završimo u vrhu tabele. Pred nama je još jedan težak duel. Mačva je sjajna ekipa, ali mi ćemo dati sve od sebe kako bi pred našim navijačima ostvarili novu pobedu”, rekao je standardni član Željine postave Marko Konatar, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

14.00: (1,40) Železničar (4,10) Mačva (8,00)

Nadmetanje u Mocart Bet Prvoj ligi Srbije odavno nije bilo jače i neizvesnije. Jednostavno, nema lakih protivnika, a to je pokazao i duel poslednjeplasiranog tima i lidera, Zlatibora i IMT-a. Meč je završen bez golova.

Idemo korak po korak. Svaka naredna utakmica nam je najvažnija. Odlično smo se spremili za Vršac, mogli smo da trijumfujemo i ubedljivije, a na kraju smo bili srećni što nismo primili gol. Sve je to fudbal. Očekuje nas megdan sa Šapčanima. Mačva je izuzetno dobar protivnik, koji u svojim redovima ima izvanredne pojedince. Ta utakmica je za nas još jedno 'finale Lige šampiona'. Moramo da uđemo koncentrisani 100 odsto i da ostvarimo još jednu pobedu. Istina je, neki rezultati nam idu naruku, ali mi smo fokusirani samo na svoj rad. Nema lakih protivnika u ligi i ni u jedan meč se ne sme ući opušteno. Pred našim navijačima očekujem još jednu pobedu”, istakao je šef stručnog štaba Dizelke Tomislav Sivić.

---------------

Odbrojavanje je počelo, još 6 dana je ostalo do kraja nagradne igre Mozzarta. Pogodi najveću dnevnu kvotu i osvoji let iz snova za Katar, gledaj meč Brazil - Srbija na Svetskom prvenstvu.

---------------

MOZZART BET PRVA LIGA SRRBIJE – ODLOŽENI MEČ 11. KOLA

Sreda

14.00: (1,40) Železničar (4,10) Mačva (8,00)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Mozzart Bet Prva liga SrbijeŽelezničar PančevoMačva Šabac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara