Komentari na vest

Zakukao Gvardiola: Real ima devet dana za pripremu, meni ne daju ni dan više

Ш

Шкабо

pre oko 1 mesec

Ово је само алиби ако киксне против Реал, односно изгуби. Изведе најјачи тим против Астон Виле а за викенд неке убаци са клупе, јер реално има бар 4-5 топ играча на клупи. Уосталом људи раде грађевину по 8 или 10 сати или у руднику тежак посао. Могу и ови да трче 2 пута по 45 минута за милионе. А тек Пеп, требало би да трчи, галами, скаче, шета оки клупе, јер ипак има 30 милиона годишње... Треба да кука и на плату :)
T

The

pre oko 1 mesec

Tip je od starta gradio dupli tim kako bi se borio za svaki trofej upravo zato sto želi odmorne igrace. Sam je svjestan da mu je tim dostigao maximum prošle godine. Dalje je svjestan da bez halanda svi njegovi B i Ć igrači su samo prosjek. Jeste city i dalje favorit za LS ali nije to taj nivo kao barsa i real kad sastave tim.
V

Voždovac

pre oko 1 mesec

Kad sastave tim? Na igrici?
T

The

pre oko 1 mesec

Koja crna igrica druže. Barsa za vrijeme mesija i ronaldinja i real sa benzijem i ronaldom je veća dimenzija fudbala nego sve sto su drugi gradili i pravili od kad postoji sport. To su timovi koji su jači nego svi ostali klubovi. Pogledaj sam finala i polufinala zadnjih 50god. Preko 50% barsa i real i ostali svi manje nego ova dva fudbalska monstruma. Očigledno si generacija 2000+
A

ApsolutnoJa

pre oko 1 mesec

Pa nista onda, spucajte milijarde i napravite treci tim da budete konkurentni na svim poljima. Vodi najbolji tim sveta i ne prestaje da kuka.
P

PL

pre oko 1 mesec

Jednostavno, i to oni ni ne kriju, LS za engleze je nebitno u odnosu na PL, pa cak i donekle FA kup. Savez voli da se dici sto su njihovi timovi osvajali, zele i dalje da bude tako, ali iskljucivo ako ne remeti njihov program... A oni su svesni da njihovih klubova u zavrsnici LS ima najvise skoro svake godine, i zamisli kad bi svima izlazili u susret, pa ode liga dodjavola, a ta liga donosi upravo tu plateznu moc engleza...
K

KM12

pre oko 1 mesec

Tako je. Karte za evropske kupove u Engleskoj su neuporedivo jeftinije nego za domace utakmice. Zato i nije retkost da stadion ne bude popunjen kad dodje neko ko nije bas Real ili Juventus.
D

Dajbrepare!

pre oko 1 mesec

Zato Porto ima od TV prava 10milki max a ti imas 200. Ti mozes da dovedes bilo kog igraca a Lil moli boga da proda 3 najproduktivnija kako bi imao lovu za narednu ili 2 sezone. Svako svoje Zasto ima svoje Zato!
n

neba8ra

pre oko 1 mesec

Sve si u pravu, ali on ne igra sa njima nego sa Realom koji takodje može da da 200 miliona za igrača, isto ima 2 tima vrhunskih igrača i takodje veliku moc. Realno je neizvesno kao je favorit i ko će proći dalje. Sitnice odlučuju na tom nivou, a svežina igrača nije baš sitnica. Pored odmora tu je i faktor pripreme utakmice, odnosno treninga. Siti neće moći da ima poseban trening pripreme za protivnika nego samo oporavak od utakmica i pripremu za put. Inače, lično bih voleo da Real prodje, ali samo realno posmatram zašto Gvardiola kuka.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

A zamisli kad bi sve radili po pravilima pa vas izbace u 7.ligu zbog svih malverzacija za ovih 12 godina.
M

Makks

pre oko 1 mesec

Kako mislite zakukao? Rekao je istinu. Otkad se cinjenicno stanje zove kukanje?
C

Cer

pre oko 1 mesec

Nije znao to cinjenicno stanje ranije? Pa neka ide u Portugal ako mu smeta.