Lazetić i Stanojević (© Star sport)
Lazetić i Stanojević (© Star sport)

Žarko Lazetić: Partizan u ludačkoj formi, Stanojević najbolji trener u Srbiji

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.04.21. | 14:05

„Komplimenti crno-belima, ali i mi smo u dobrom trenutku, gajimo svoje ambicije“, kaže trener Metalca pred gostovanje u Humskoj

Početkom oktobra 1:1, krajem novembra 0:1. Malo je timova ove sezone koji su tako namučili Partizan kao što je to uradio Metalac. U prvenstvu mu je odoleo, u Kupu Srbije skupo prodao kožu, te ako se posmatra prošlost mogao bi da se nada iznenađenju u 29. superligaškom kolu.

Sadašnjost je, bar, na strani crno-belih. Naređali su 18 pobeda u svim takmičenjima, pomeraju granice i zaslužuju dodatno poštovanje ekipe iz Gornjeg Milanovca.

Izabrane vesti

Partizan je u 'ludačkoj' formi, u kakvoj nije bio u istoriji. Njegova statistika je zastrašujuća, ima najboljeg trenera u Srbiji, čiji se pečat jasno vidi u igri. Ako bismo na osnovu svega toga unapred rasuđivali, mi ne bi trebalo ni da izlazimo na meč, ali svaka je utakmica 11 na 11, može da ode u tri pravca.“, hvali Žarko Lazetić, šef stručnog štaba Metalca Aleksandra Stanojevića i očigledan napredak Parnog valjka pod komandom aktuelnog trenera.

Superliga Srbije, petak 17 časova: (1,45) Voždovac (4,30) Mačva (7,75)

Jedino što ne priznaje da se unapred preda. U ostalom, u prvom delu sezone pokazao je sposobnost da pročita planove bivšeg kluba i vidi prostor da se u ambijentu Topčiderskog brda njegov tim predstavi u svetlu kako je to činio u većem delu prvenstva.

Komplimenti Partizanu, ali i mi smo u dobrom trenutku, gajimo svoje ambicije, kao i uvek. Igraćemo na sjajnom stadionu protiv vrhunske ekipe i trudićemo se da uživamo u svakom trenutku. Daćemo sve od sebe da pokušamo da pobedimo. Ako ne, čestitaćemo protivniku i nastaviti rad kako bismo u narednim mečevima realizovali maksimalne rezultate u našu korist“, dodao je Lazetić.

Za Lazetića će povratak u Humsku, gde je igrao i dve utakmice vodio kao trener prvog tima (prethodno bio saradnik Miroslava Đukića i Zorana Mirkovića) imati dozu emocija. Baš kao i za Jovana Vlalukina, Sava Arambašića i Jovana Kokira, afirmisanih u mlađim kategorijama crno-belih.

Izlazak na teren u Humskoj je sigurno jedno od naših najvećih iskušenja u nastavku sezone. Partizan nije bio takav kad je dolazio u Milanovac prethodna dva puta, zato se nije baš proslavio, ali ovaj sad Partizan je nešto sasvim drugo, u strašnoj je formi. Ne idemo u Beograd s belom zastavom. Tražićemo šansu, izaći ćemo da igramo fudbal otvoreno, bez povlačenja, kao i u svakoj utakmici“, pojasnio je krilni vezista Metalca, Jovan Kokir.


tagovi

Žarko LazetićMetalac Gornji MilanovacJovan KokirFK PartizanAleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara