Komentari na vest

Žarko Lazetić: Partizan u ludačkoj formi, Stanojević najbolji trener u Srbiji

D

Dzontras

pre oko 3 godine

Covek j bivsi igrac Partizana i njegov veliki navijac i pored toga uzme jesenas dva boda nama sto mi je nekako drago jer se vidi razlika izmedju nas i onih hodajucih sramota
D

Djovanela

pre oko 3 godine

Najbolji trener vodi protiv vas i ima igraca vise i kiksne,izgubi od Radnickog,ispadne od amaterske Sarloe i ne igra Evropu dok ovaj losiji iz Zvezde ima samo jedan poraz i to od Hofenhajma u Nemackoj,igrao Evropu,oborio rekord po broju osvojenih bodova u grupnoj fazi,docekao prolece u Evropi,nadigrao Milan gde je od 180 minuta barem trecinu igrao sa igracem manje,gde nije primio gol iz igre vec je primio dva iz penala i jedan autogol,gde je zasluzio da prodje dalje,gde je na derbiju od 90 minuta 80 minuta drzao Partizan u svom sesnaestercu i to bez tri startera.Ma bravo maheru
V

Vixtr

pre oko 3 godine

Tog istog maga od trenera ste tjerali motkom na kraju prošle sezone jer niste mogli da se sastavite sa loptom kad vas je preuzeo pa sad igrate dobar fudbal. I Stanoju je trebalo neko vrijeme da pohvata konce ekipe a imao je nesreću da protiv Šarloe igra par utakmica nakon što je došao u kub. Nije stvarnost PES ili Manager pa da samo promijeniš formaciju i druga ekipa bude. Za automatizme u igri je potrebno dosta vremena.
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Ma, pusti ga, vidis da ne razmislja o nicemu nego, kao sto ti kazes, zivi u video igrici. Daj nam sad Sarlou da igramo, a ne u momentu kad je tim bio u totalnom raskolu. Da je Stankovicu Milojevic ostavio isti kaos kao i Savo Stanojevicu, pitao bih vas kako bi se vi proveli u Evropi nego mu je covjek ostavio uigran tim koji nije imao ni jedan od problema sa kojima se suocio Stanojevic kad je dosao. Ali ajd ti objasni to nekome ko niti koristi mozak pa da moze nesto da shvati niti zeli da ga koristi nego mu je jedini cilj na ovim stranama da samo sto vise vrijedja i omalovazava.
D

Dusmanin

pre oko 3 godine

Lokomotiva Milanovac heh
D

Djosa

pre oko 3 godine

Igraj Evropu nabedjeni treneru .
P

Pa igra

pre oko 3 godine

Do polovine Avgusta ;)
g

gost111

pre oko 3 godine

Igrao je ligu sampiona,a ti si se verovatno juce rodio
@

@gost1111

pre oko 3 godine

ti si prvi po ograničenosti!
@

@onyx

pre oko 3 godine

penix
G

GoranBGD

pre oko 3 godine

Lol kakvo skidanje gaca u najavi a providni ste brale da nema dalje. A i znamo kroz istoriju kako se laganicom poklanmjali bodovi Partizanu
V

Vixtra

pre oko 3 godine

Isti ovaj trener nam je već otkinuo bodove ove sezone. Uključite li vi mozak kad bubnete glupost ili svi imate naučen tekst?
P

Pitam samo

pre oko 3 godine

Kako ste izdržali u Mocartu 10 dana da ne objavite nešto o Stanoju, ili neki njegov intervju?
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Neko je ZARKO LAZETIC a neko Nenad TRALALATOVIC!
X

XeXeXe

pre oko 3 godine

Taj Lalat vam je toliko puta zivot zagorcao, da nije ni cudo sto ga mrzite u toj meri :*
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Mozda ali tek posle Lalatovica, dopadalo se to nekome ili ne, Lalat je trener broj 1 u Srbiji
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Lalatovic je krkan br. 1 u Srbiji.
R

Raša P

pre oko 3 godine

Iz 2 u 1.
S

Sto posto

pre oko 3 godine

Sklanjalica
G

Gost ali pravi

pre oko 3 godine

Smešno je jer će Parizan da bude u ludačkoj formi dok ne dođu kvalifikacije za Evro takmičenje, a onda nažalost ispada u drugom kolu.
O

Onyx

pre oko 3 godine

Ludacku formu ste i vi imali svojevremeno. Pa u Evropi dodje Arsenal Kijev, Kairat vas je rastavio od fudbala, Sasuolo isto za vreme Grofa. Trenutno imate dobru ekipu, a koliko ste bolji videćemo u derbiju. Naravno ako vas neki genijalci ovde ne ubede da ili je dogovoreno ili ce vas sudije pokrasti "standardno"
D

Da ti kazem

pre oko 3 godine

Kairat i Sasulo bi rastavili i vas. Velika je razlika izmedju ta dva kluba i Sarloe koja je jedva 10ta u Belgijo, ili npr Tunjevine, Samroka, Tikve, i onih nekih poljaka/slovaka od pre koju godinu - toliko bitni da im se imena ne secam, ali ste od njih ispali u drugom kolu. Ja kapiram da vama treba spin, ali ne ide care, ne tako. Vase bruke su uvek bile vece, a bili ste u “strasnoj” formi.
V

Vixtra

pre oko 3 godine

@Da ti kažem A koja je Šarloa bila kad smo igrali protiv njih? 'Si kad čuo za termin "forma"? Jok, a? Inače, Polonija Bitom je velikan evro fudbala. De provjeri kako ste igrali sa njima svojevremeno. Pa sa Germinal Beršotom, kad smo kod belgijskih velikana, pa Arsenal Kijev, pa oba Slovana (Bratislava i Liberec), Černomorec, Kairat itd. Nabrajam samo fudbalske liiputance, koje, i sam si nabrojao, imamo i mi. Real je ispadao od Rapida iz Beča, Standarda iz Liježa, Briža, Grashopersa, Aberdina, Ipsviča, Sparte, Odenzea, koji su za Real kao za nas Zvijezda iz Etno Sela Stanišić, pa?
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Sarloa je u momentu kad je igrala sa Partizanom bila prva na tabeli i igrala ubjedljivo najbolji takmicarski fudbal u Belgiji dok je Partizan u tom istom momentu bio u totalnom kaosu, bez jasne ideje ko u timu pije, a ko placa, sa uzasnom atmosferom u svlacionici, i novim trenerom koji je to sve trebao da popravi/poslozi u sedam dana. Lako je ove informacije provjeriti. Postoji internet, postoje novinarske arhive sa svim ovim clancima koji ce da potvrde sve ovo sto sam rekao i tako dalje i tako dalje. Lako je spinovati i samo racunati na to da su ljudi glupi i zaboravni, pa se nicega ne sjecaju i ne razmisljaju o nicemu nego vjeruju samo tebi na rijec. Ima i takvi, kontam, ali takvima se i moze oprostiti, medjutim sta reci za ovakve kao ti koji namjerno lazete i izmisljate? Mozete li se uopste pogledati u ogledalo ujutro kad se umivate?
G

Gost200

pre oko 3 godine

Samo da podsetim navijace Zvezde ciji ce komentari ciniti 99% svih komentara na ovoj vesti da je Zarko Lazetic vec uzeo bodove Partizanu u ovoj sezoni u Gornjem Milanovcu bilo je 1-1 i da moze da prica sada sta god hoce, kao sto pricaju i svi ostali trneri kad igraju protiv Zvezde, kao Lalatovic ili onaj iz Macve sto je rekao idemo na rostiljanje na Marakani. Pre svega teren i samo teren, a tamo je Lazetic sa zadovoljstvom uzeo 2 boda Partizanu. I tako i treba da bude ako cemo posteno da igramo.
M

Milosme

pre oko 3 godine

A u Macvi do skoro bio Ivica Kralj
V

Vixtra

pre oko 3 godine

A Mačva, inage, gigant i kvalitet do neba pa Partizan ne može da ih pobijedi pošteno. De, ne kaki.
V

Volim fucu

pre oko 3 godine

Pa ovakva izjava i ne cudi, Trener partizanova skola, igraci takodjer, a i vlasnik clan uprave godinama, i onda oni pricaju o filijalama. Grobari , majstori spinovanja. Napad je najbolja odbrana.
7

76

pre oko 3 godine

Ista ova ekipa sa istim trenerom nas je jesenas pobedila i poslala na - 9. Filijala? Ok.
@

@76

pre oko 3 godine

1-1 nije pobeda, naucite vec jednom.
9

951357

pre oko 3 godine

"Partizan je u 'ludačkoj' formi, u kakvoj nije bio u istoriji. Njegova statistika je zastrašujuća, ima najboljeg trenera u Srbiji, čiji se pečat jasno vidi u igri." Kraj vica.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Tvoja objektivnost je ovde najveci vic zapravo
O

Onyx

pre oko 3 godine

@Vini Gogniti on je uvek na uvek u pravu. Nemoj sad esej da napise i objasni. Objektivnosti coveka vic. Tesko, bezobrazluk 100 %. Ne bi solio pamet na vestima o klubu koji mrzi, da nema u njemu mazohizma i neke ludacke energije. Naucio ovde pametnjakovic da se, on i slični mu, ne skidaju sa nasih vesti, gde ti i ja ne mozemo svoj klub da komentarisemokomentarisemo
@

@Onyx

pre oko 3 godine

A malo vas je realno
9

951357

pre oko 3 godine

Zato je grobarska objektivnost i realnost naširoko poznata. Not.
9

951357

pre oko 3 godine

@onyx - vi ne komentarišete svoj klub nego pljujete po nama koji komentarišemo vesti. Jedino pljuvačina i loženje, vi ne umete ništa drugo. Sem toga, tebe niko ne sprečava da komentarišeš svoj klub, ali ti komentarišeš mene. Interesantno.
0

0008034

pre oko 3 godine

Imas pravo da navijas za koga hoces, to je normalno, ali da dajes ovakve izjave je toliko ponizavajuce za igrace koje treniras i za klub u kojem primas platu. Pa kako ces da pogledas u svlacionici u oci ljude koje si toliko ponizio i kojima si, bukvalno, u lice rekao da su fudbalske nistarije? Sta ces da im kazes pred utakmicu? E nulo jedna od coveka...
G

Gost1111

pre oko 3 godine

Jesi citao tekst musavi? I ostali musavci botovi? Covek je nahvalio Partizan ali rekao ako cemo da gledamo to ne ni trebalo ni da izlazimo na teren. Sta je ogranicenog sveta ovde,boze dragi...
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Zanimljivo je kako se to pitanje ne postavlja Lalatovicu,Mladenu Dodicu,Simo Krunicu,onom iz Dinamo Vranja i ostaloj kompaniji koja su vam vise puta i bukvalno tim recima govorili da ne treba da brinete za bodove i o njima i da izadjete sa rezervama.Tad se nisi nasao da komentarises
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Vec se skupise botovi i postenjacine a cute kada im iz Vojvodine porucuju da ce da ih puste,kada Radnicki Nis i Vojvodina unapred kazu da su izgubili,kada iz Dinamo Vranja,Radnika iz Surdulice,Mladen Dodic,Simo Krunic,Lalatovic i kompanija govore pre utakmice tim recima da ne moraju da brinu za bodove i da izvedu trecu postavu slobodno,kada su im ranije titulu na tri boda zaostatka cestitali u sred sezone?O namestanjima i sklanjanju,pomoci sudija pricaju ovi ciji osvedoceni navijac trci u njihovoj trenerci radnim danima?Oni ciji Majo Vujovic i kompanija pricaju da su namerno krali Partizan i da bi namerno to radili i dalje da bi oni uzeli titulu?Oni cije sudije pisu statuse po drustvenim mrezama "Jos jedna pobeda i titula"?Oni cije sudije objavljuju potpuno opusteni slike sa tribine u njihovim obelezjima?Takvi su nasli da BILO KOME pricaju o postenju!
B

Brko

pre oko 3 godine

Trener koji da ovakvu izjavu ne treba da se bavi tim poslom, automatski šalje poruku da skidaju gaće a da nije ni počela utakmica, dno!
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Ma vazno je da Tralalatovic ne skida gace!
T

Travis Bickle

pre oko 3 godine

Hahahahahahah slušaj ovoga, novih 5-0 za gromadu u najavi. Pa bar posle sklanjalice pričaj ovako, a ne pre hahahahah.

VeljaCZV

pre oko 3 godine

Znači Deki i Lalat igraju golf ?
G

Gostiban

pre oko 3 godine

Stari grobarski klub!
Z

Zarko Lazetic

pre oko 3 godine

Pa fudbal ne igraju to je sigurno.