Komentari na vest

Zašto se Borusija predomislila? Sančova poslednja šansa, Junajtedu tričavih 3.000.000

bez_EU4ije

pre 4 meseca

Pokušava United makar na pola sezone skinuti omču/Sancha sa vrata. Kako će Chelsea izdržati kad se sve njihove omče (Caicedo, Enzo, Mudryk, Wesley Fofana, Cucurella, Robert Sanchez, Nicolas Jackson) počnu stezati?
@

@bez

pre 4 meseca

Pola igrača koje si naveo igraju dobro i nisu kažnjeni zbog nediscipline kao Sančo, još imaju perspektivu u Premijer ligi, glup pokušaj spinovanja.
U

U zoru mrzne...

pre 4 meseca

Čelziju fali Vlahović i kad to sve eksplodira,ko preživi pričaće.Dovoljan je podatak da stvaraju najviše šansi u ligi a onaj Albanac ne može ni publiku pogoditi pošto nije u stanju da dobaci do njih.
I

Inzaghi

pre 4 meseca

Za početak mali nikad nije bi prava mečka, možda u najboljem slučaju mečka sa renoovim motorom... Nema šanse da će BVB platiti 40m za njega na kraju sezone kao što nije ni Juve platio Pogbu. Biće srećni da se otarase na kraju njegove plate.
В

Вили Вонка

pre 4 meseca

Мали јесте скренуо са пута, али не заборавимо да је Тен Хаг на правди Бога гурао (и гура) оног циркузанта и пајаца Антонија, који Санчу не може копачке да чисти, а да је Санчо склоњен од како је рекао да тренер не мења неке играче без обзира да ли доприносе или не. Погледајте Антонијеву статистику, хиљаду нула.
2

24.04.1902.

pre 4 meseca

Dzejdon hvala ti na saradnji i za sve sto si uradio za klub! GGMU!!
J

Junajt94

pre 4 meseca

Kao sto je neko nedavno pomenuo,Junajted je stv ekipa koja debelo degradira igrace.Ajde da su to jedan ili dvojica pa da kazes da je do njih alo ovde apsolutno tj gotovo svaki igrac bude losiji nego kad je dosao.Stvarno mi nije jasno kako je to moguce i treba debelo da se zapitaju pa odstrane to sto ih muci.
s

sancopanco

pre 4 meseca

Moze da igra fifu do 3 ujutru. Dabogda ne stigao do Marbelje.
I

Inzaghi

pre 4 meseca

Mene zanima kako igrač koji nije u timu pola godine, a pre toga presedeo sezonu na klupi, ima tržišnu vrednost 30-40m?
O

Opa Miki

pre 4 meseca

Možda zato što je pre toga imao cenu 100+ miliona, ko će ga znati...
D

Da ti pojasni cika

pre 4 meseca

Kupis Mecku i vozas je 2-3 god po 10 000km i ne odgovara ti pa hoces da je prodas... Opet je skuplja od Klija. Ime je ime.