Komentari na vest

Završeno: Julijan Nagelsman selektor Nemačke za 4.000.000 evra!

B

BANENCE

pre 8 meseci

NAJACI TRENER ZA MENE..PERFEKTAN SADA GLEDAJTE SVABE KAKO CE DA IZGLEDAJU...BAJERN SE GRDNO PREVARIO
B

Bayern

pre 8 meseci

kako ce kiriju da plati?

Eskobar 1

pre 8 meseci

katastrofa on sa bajernom nije mogo nista
p

ppppoqpapaoa

pre 8 meseci

Osvaja EURO 2024
g

glooball

pre 8 meseci

Čovek koji se nakon lajpciga nigde nije dokazao,čak i lajpcig deluje bolje i zrelije otkako je otišao
m

malo oo

pre 8 meseci

si se nalupetao, osim bajerna nikog nije ni vodio posle lajpciga, a kakav je bajern nakon njega imamo priliku da vidimo... bajern se bukvalno raspao od kad su njemu dali otkaz bez razloga...a druze on je izmislio lajpcig, ovaj lajpcig sad je jos uvek njegov bukvalno sve temelje je udario..a tek reci da je sad jaci nego sa njim je ludost..ovaj lajpcig koji je ko curica ispao izgubivsi 7 0 od sitija je smejurija, on kad ih je vodio igrali su polufinale lige sampiona sinak.
f

filipowsky

pre 8 meseci

Haha igrao polufinale zbog korone kad se igralo na 1 meč, i to dobio totenhema i atletiko pa ga tuhel nakantao 3-0,i te sezone kad je igrao polufinale je baš bajern osvojio,a on kad je preuzeo bajerna izbacio ih je viljareal, od sitija real primi 4 komada u polufinalu a da ne primi lajpcig u osmini,i to su izvukli remi u prvoj a kako se sećam bili blizu čak i pobedi
B

BANENCE

pre 8 meseci

SVE STO VIDIS PRIRODNI JE NASTAVAK..MOCAN TRENER....
v

važii

pre 8 meseci

Baš će ova kidara da s uspehom diriguje egomanijacoma iz nemačke repke
M

Malo vise sapomostovanjka a ne samoponizenja

pre 8 meseci

A ko si ti ako smem da pitam`
T

Tite

pre 8 meseci

Nije uspeo ni u Bajernu ispao od Viljareala 2022 i ispao iz kupa Nemacke onom petardom od strane Borusije Menhenglandbach. U 2023 pao na drugo mesto na tabeli Bundes lige i onda dobio otkaz nakon poraza od Leverkuzena.
d

druze

pre 8 meseci

nece vise biti egomanijaka u reprezentaciji,sad se on pita nije to klub...prvi potez svima je jasno bice automatska reprezentativna penzija za one koji su ga kostali posla u bajernu ukljucujuci i kimiha koji nije mator ali se mnogo lozi
@

@malo vise

pre 8 meseci

Svi smo mi ovde "niko" ,po tvojoj logici onda niko ne bi smeo ništa da komentariše,za šta će nam koment sekcija ,da ogovaramo i tračamo komšiluk možda?
@

@druze

pre 8 meseci

Njihove najveće zvezde su egomanijaci,misliš da će smeti on,i da će mu iko dozvoliti,da izbaci milera,kimiha,sanea,gnabrija i slične?
z

znači

pre 8 meseci

Boško Djurovsk izvisio za posao.....
S

Samo objektiva

pre 8 meseci

Logičan izbor