Komentari na vest

Zbiljićeve reči zveče: Što ne sme da se kaže da napadamo Zvezdu? Kabić odlična prodaja, trener ga nije video u 20

borko123

pre 10 meseci

Naka prebaci na drugi kanal.....ha ha ha ha ha

Vladimir Djelic

pre 10 meseci

Zbiljiću,ako budete peti kao prošle godine,da častiš ceo Novi Sad.
J

JaMrva

pre 10 meseci

Carevic pokidao.

Vladimir Djelic

pre 10 meseci

Zbiljiću,ako budete peti kao prošle godine,da častiš ceo Novi Sad.
L

LAKRDIJAŠI

pre 10 meseci

"Reče mi jedan čoek na jednom mestu, kod jednog čoeka, jednu stvar, ne mogu ti reći dje, odma bi se setio koji je." Ko još veruje gosn Zbiljiću, neka digne dva prsta... UPRAVA NAPOLJE!
S

Slaninica adidas

pre 10 meseci

Zbiljicu ja mislim da ces vec posle 5 kola da trazis novog trenera .Sve ispod 5-6 mesta za nas ce biti veliki uspeh.Mislim da ce mo vrlo teskoAPOELA proci, na osnovu onog do sad videnog u pripremnim utakmicama.
Д

Дршкић

pre 10 meseci

Ћути, не измишљај топлу воду, имао си бољу понуду у иностранству за њега, али кад газда позове, даје се испод цене, сви знамо да када он позове, било коју управу морају да му дају све играче које је зацртао. Човек се у све разуме, а никада се није бавио професионално ни једним спортом, јер је био неталентован.
b

barabans

pre 10 meseci

Batak mora da ode, ako ostane sve iznad petog mesta je uspeh.
L

Logitech

pre 10 meseci

Sto ste terali Rastavca? Ako i ode Batak ko da vam dodje za trenera? Jedino Veselinovic, Dejan Vukicevic ili Nebojsa Vignjevic. Treba napadaca da dovedete, recimo Frajdeja, Mudrinskog ili Nenada Lukica.
z

zarko 5645

pre 10 meseci

Čovek puno priča, obećava, hvali samog sebe a malo rezultata ima iza sebe. Pravi primerak političke/privredne elite u Srbiji zadnjih decenija.
s

stand

pre 10 meseci

klasika prica ovog rezima ,99% se hvali domastam situacijama
M

MilojeMika

pre 10 meseci

Ovi "slaninari" što pričaju kako država daje pare "blizancima", a od kojih para se finansira Vojvodina? Zbiljić daje svoje? A grad Novi Sad i SrbijaGas ništa?
g

gost 78

pre 10 meseci

Da, Novi Sad ne daje ni dinara Vojvodini. Nikada nije ni davao. Takodje više ni Srbijagas. Srbijagas je davala nešto para preko Bajatovića ali sve to što je dala za tih nekoliko sezona nije ni 0,01% novca koji režimski klubovi dobiju po sezoni.
E

Esex

pre 10 meseci

Od zvezde ste daleko ko nebo i zemlja i titulu za 3 godine mozete da osvojite samo ako se prebacite u tajlandsku ligu.i tsc i cuka su dva koplja iznad vose a i partizan je bolji cak i ovakav kakav je trenutno..ovo ima samo u banana drzavama da neko ovako prica i lupeta a da ga niko ne pozove na odgovornost...a kad za tri godine budu deseti u ligi ovog intervjua se niko nece secati..sve mlado i dobro ce se rasprodati,pare ce zavrsiti u necijim dzepovima a on prosipa pamet i smeje se u lice normalnom coveku.
M

Mjv

pre 10 meseci

Ako imate 20fudbalera boljih od Kabica onda vec ove sezone mozete da uzmete titulu. Mada mislim da ce oko desetog avgusta da vid svi da li imate…
D

Djinobili

pre 10 meseci

Prvaci uzastopni i liga šampiona druže moj a ti 2036 se javi opet:))
K

Kurta & Murta

pre 10 meseci

Hahaha! Pa, ti si pričao da je Kabić biser! A sada ga veliki stručnjak Batak ne vidi među 20!? Kiselo grožđe...
н

нс бој

pre 10 meseci

то се он шалио,то је медијски плес,као и све до сада што је рекао.
Ч

Чокот

pre 10 meseci

"Није га видео међу двадесеторицом"...Супер вам је тренер, е!
I

Immobile

pre 10 meseci

Sve je jasno kakav je trener koji njega nije video u 20,a i da ga nije video u 20 što sete ga prodali CZ za manji novac nego što su nudili italijanski klubovi,Torino i Đenova?4 igrača koja su vam činili okosnicu pobegnu pred start kvalifikacija. Toliko o vašem učinku i vođenju kluba. Smešan klub od predsednika preko sportskog direktora do trenera.
j

jedina stvar

pre 10 meseci

oko koje se slazem sa batakom i batak- aut bre
s

samuilo3

pre 10 meseci

kako do sad niste naucili sta je plasirano od strane klubova a sta ne niko nije nudio nista, ta pisanija su bila cista namama ovo je super za Vosu, a za KABICA? sedeo na klupi Vose ili CZV-NIJE ISTO!!!!
g

ghost11

pre 10 meseci

Kakav licemerni klub. Ne prodajete igrače večitima, ali zato mogu da dođu kod vas Veljko Simić i Andrija Radulović i budu najbolji igrači? I niko ne spominje Nemanju Nikolića što je prešao u Partizan, nego prozivaju malog Kabića...
5

505050

pre 10 meseci

Jedan je oteran, a drugi prodat!
v

v1ad

pre 10 meseci

Poslednja pobeda Vojvodine nad Zvezdom je bila negde 2013/14e.
e

eadnik

pre 10 meseci

Gospodin Zbiljic je ok.covek.Na njegovu zalost prezauzet je verovatno i obavestavaju ga onako kako kome u klubu odgovara.Da ima mozda malo vise vremena da se licno uveri u neke stvari pola od ovoga nebih pricao.Ne stavljam na teret njenu jer su krivi njegovi saradnici i savetnici koji mu plasiraju ono sto bi kao trebalo da bude a to nije tako.Izmicu mu sticu i ruse mu ugled.Ali kad to bude shvatio bice kasno jer ce ga narod,igraci i pisten svet prezreti-niko nece sagledati da on nije kriv vec saradnici.A aaradnika koliko hoces i svako gleda svoju stranu i neku bednu korist.Zbiljic je Gospodin i zao mi je sto ga lazu tj.sto nema lojalne vec podmukle ljude oko sebe.Srecno veceras
?

???

pre 10 meseci

Mnogo prica, neiskusno za nekog predsednika kluba, sta li je vec. To sto govori da vojvodunasi ne zele u beogradske klubove da daju igrace vec znamo, al nije njegovo da to prica. Jel dobio radulovica iz zvezde, mozda danas sutra opet nekog. To se ne prica, isto i za djordjevica da nece vise saradjivati sa njim. Cak j da bude tako, treba da cuti. Batak nije kabica video u prvih 20, to mu govori kakvog trenera ima u klubu. Lepo je biti optimistican, al treba biti cvrsto na zemlji i ne leteti previse. Daleko su svi u ligi od zvezde, pa neka i tu spusti loptu. Sta sad da ih zvezda dobije u nedelju 5-6:0, sta ce onda da kaze? Sta da kabic eksplodira ove godine, da ispadnu od apoela, da budu opet 4.? Sta tad da kaze? Cuti i radi
X

Xao

pre 10 meseci

Ispadaju od Apoela i dobija ih Zvezda 3-4 razlike, to je izvesno.
S

Smrsna prica...

pre 10 meseci

Kao napasce Zvezdu i onda dodju u Beograd i parkiraju autobus na 16 metara...bas kao proletos! 😂😂😂
A

Archie

pre 10 meseci

A kako drugačije protiv ekipe koja ima 15 puta veći budžet?
F

Futog celi

pre 10 meseci

@Archie igraju 11 na 11...osim kad se sudije uključe sa vwtrom u ledja...problem je što se stalno pravi odstupnica za sklanjalicu protiv zvezde
@

@arci

pre 10 meseci

Onda ne dajes ovakve izjave! Dodjes, parkiras autobus, i nadas se Zvezdinom losem danu ...
t

tipr

pre 10 meseci

Ako moze izjava doticnog veceras oko 21h bili bi zahvalni.
н

нс бој

pre 10 meseci

Браво,то је суштина.Јавиће се за месец и по дана после испадања из Европе и два три везана пораза у првенству.Отераће Батака,са којим је сад презадовољан,бациће неку нову спику,морали смо да продамо Чумића,Зукића,Царевића,ал не брините бићемо шампиони,само још мало да се налапамо,пардон организујемо.
Đ

Đeneral Draža

pre 10 meseci

Mogu samo reći, blago Vojvodini kad ima 20 boljih igrača od malog Kabića, pitanje je da li i Zvezda ima 20 boljih.
p

prti

pre 10 meseci

Cisto lupetanje. Jedini koji je stvarno vodio Vojvodinu kako treba bio je pokojni Bata KanKan koji nije prodavao vecitima igrace ni pod tackom raznom a nudili su mu tad milioni i gde god ih je video oducavao ih od fudbala. Kad se setim kako su cistili Tolov Partizan pa po 3:0 lagano Zvezdu isto ali oni su se tad raspadali pa i nisu bili zanimljivi. I kakva je to ekipa bila vecina ljudi u Srbiji je znala za pola tima Vojvodine sad ako pitas nekog ko prati maksimalno do 2 imena i od ta dva jedno otislo u Zvezdu. Kabica bi Bata prodao za 5 miliona.
S

Sima Arauho

pre 10 meseci

ZATO STO PRVO TREBA DA IM UZMETE JEDAN BOD!JEDAN BOD ZA DECENIJU I PO PA ONDA DA PRICATE O NEKOM "NAPADU"!
i

idke

pre 10 meseci

Uzmi Simo naše...
Г

Горан

pre 10 meseci

Па,прошло првенство су нам узели бод на нашем стадиону.Шта лупеташ?!
F

Firma1989

pre 10 meseci

Zbiljiću budi ozbiljniji njih ne može da sruši ni Real u ovoj situaciji u državni to znaju svi pa i oni a ti bolje gledaj malo bolje igrače da dovodiš da nešto uradimo u Evropi.
i

irke

pre 10 meseci

Fiorentina je pokusala, lose se zavrsilo.. u nedelju ce pokusati Vojvodina, plasim se da ne bude malo vise od 5
A

Archie

pre 10 meseci

Fiorentina je protiv Zvezde izašla u rezervnom sastavu, samo ni jedan naš medij to nije preneo. Zar neko misli da je Fiorentina došla za džabe u Beograd da se ponižava i diže navijačima zvezde lažno samopouzdanje?

Vladimir Djelic

pre 10 meseci

archie fiorentina izašla sa rezervnim sastavom?Vidi se da si veliki znalac i da pratiš fudbal.
R

Radamelo

pre 10 meseci

Au sta covek naprica. Evo ja prognoziram da ove sezone ispadate odma iz Evrope, i da sezonu zavrsavate u donjem delu tabele. A sto se tice 2025/26 blize je da ispadnete iz lige nego da osvojite istu.
П

Пик гост

pre 10 meseci

Овом препотенку треба у недељу дати 7 комада, од тога, бар два комада Кабић!
A

Archie

pre 10 meseci

Koliko vidim jedino si ti ovde prepotentan. Zašto je prepotentno reći da je Vojvodini cilj drugo mesto? Zar treba da kaže ''idemo bod po bod, pa šta nam Bog da''? Samo je Terziću dozvoljeno da bude prepotentan?
G

Gost slave rajder

pre 10 meseci

Archie da li si procitao ceo njegov intervju?
S

Stara Garda

pre 10 meseci

Predsedniče sa kojim to timom napadamo 2 mesto? Koga ste to doveli, ko je taj koji pravi razliku. Da ste planirali TITULU, Milosevic i Kabic uz Majstorovica bi danas bili nosioci igre, pa mozda za 3 godine nesto i uradimo. Ćumić odlazi posle ispadanja od Apoela, znamo sve tvoje naprednjacke bajke. Ovo je samo dizanje cene. Pa ce da bude igrac je trazio da ode morali smo da ga pustimo.
S

Sabre

pre 10 meseci

Dosta neozbiljno rezonovanje za coveka koji se zove ZBILJIC. Cuj, trener ga nije video ni u 20, bolje priznaj lice da ste napravili solidan dil ne moras dalje da se pravdas jer samo ispadas glup - decko je bolji nego 95% igraca koji su ostali u Vojvodini, ako za njega nema mesta u 20, trazi novog trenera.
m

madmix

pre 10 meseci

ajde da vidimo Kabića sad kad prodje trenažni proces kod Bahara,e onda ćemo da sudimo dal je za prvih 20
н

нс бој

pre 10 meseci

Ево Збиљићу пошто ти сметају коментари навијача Војводине,сад ћемо још јаче. Сав твој рад се своди на причу без покрића или ти демагогију. Прошле године смо били пети јер није било више озбиљних клубова,да је нпр Гаћиновић остао до краја у Пазару,вероватно би били иза њих. За сада твој резултат твог рада је продаја наше деце и довођење неких полу играча,где је само Чумић право појачање. Продао си Милошевића,Мајсторовића,Топића и Кабића,још леже и 1,2 милиона од СМС,а доводили сте играче зими а терали лети,као што су НН и Витас,ужасан посао на штету клуба.Значи пара има а појачања нема.Од кад си дошао немамо крштеног нападача,организатора игре и задњег везног,ал имамо 6-7 бекова и крила.Какву титулу спомињеш кад нас Сурдулица одучи од фудбала.Стварања стабилне Војводине као део пројекта европске цз,да им стварамо играче,да будемо филијала,не хвала,боље да се угасимо.
P

Proficap

pre 10 meseci

Srecno, ali mislim da lupetas. Prvo, trener koji ne vidi Kabica u prvih 20 je los treber, a vas trener je jedan veliki gospodin i dobar strucnjak, sto znaci da ti lupas. Kao drugo, cetvrto mesto je vas maksimum u ovom trenutku, kao trece, od srca vam zelim da u Evropi prodjete sto dalje i da stvarno imate po 10.000 ljudi na svakom mecu. A sto se tice moje Zvezde, zalosno je to sto kazem, ali su oni jedno 3 klase iznad svakog kluba u ovoj zemlji. Pozzz
ž

žika živac

pre 10 meseci

Ako ti trener Kabica nije video medju 20 a ti se sa tim slažeš onda je bolje da obojica napustite fudbal! Mada ja mislim da je ovo samo priča povredjene devojke što se u narodu kaže...

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Jel ovog neko obavestio da on NEMA igracki Kadar ponovo za medju 4 pored Zvezde i Partizan,TSC,Cukaricki su bolje ekipe od Vojvodinu.
i

iznogoud

pre 10 meseci

Ovaj intervju kao da su dale dve razlicite osobe koje su uletale jedna drugoj u rec. Nek je Vosi sa srecom, jer ovo deluje kao tipicna politicarska prica.
@

@v1ad

pre 10 meseci

Vojvodinaš se kaže za pravog navijača Vojvodine a Vojvođani za stanovnika Pokrajine Vojvodine. A pravi navijači Vojvodine zovu i Lale i Slaninari
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Druze on ako Kabica nije vidjeo "u 20" to znaci samo jedno, MENJAJ TRENERA :( .
n

na zalost

pre 10 meseci

ne slazemo se sa vama po ovom pitanju sta je kabic pokazao cele sezone? momak u glavi nije kako treba, dzaba sve povredio yglob pa igrao 2 utakmice za polu sezonu....
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Ovaj intervju je skroz u fazonu "videla zaba gde se kovu konji, pa i ona digla nogu". Kao preti a ne preti, kao hoce da napada titulu ali ipak nece, kao ocekuje da ce za 2-3 godine da osvoji titulu, sto Partizanu uz svu pomoc saveza nije uspelo kad je Stanoje bio tu. Zasto ne kaze sa kim pregovara za Zukica? Meni je najjace to sto Grobari nazivaju Vojvodinu Zvezdinom filijalom, a ovamo oni doveli gro igraca otuda, i kad igrac ode iz Vojvodine u Zvezdu dize se kuka i motika, a kad ode u Partizan svi cute. Da ne pricamo o onim antologijskim utakmicama Vojvodine i Partizana od pre par sezona, po principu "kome sta treba". Verujem da su unapredili neke stvari i procese, ali mi ovaj intervju nikako nije legao, bez smisla, prica da se nesto prica. Jos kao za Kabica, omalovazavanje igraca, prica kako nece vise da saradjuju sa njegovim agentom, jer je zaboga nudio igraca drugom klubu. Pa kad kod vas nije ni u 20 kako kazes, zasto se pjutite zbog toga? To i jeste posao agenta. Jos kao, igrali smo medijsku igru, u fazonu plasirali dezinformacije da bi dobili vise para. Mnogo se zakopao ovim intervjuom, kad bolje razmislim.

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Pa ko je dosao u Partizan iz Vojvodinu Nikolic dosao kao slobodan igrac a za Zukica uopste nije tacno da ga je hteo Partizan.
z

zbiljkoneozbiljko

pre 10 meseci

jel ovaj covek prica u sali ili u zbilji?
c

cjepka123

pre 10 meseci

Kabića trener nije video u 20!? Menjaj trenera pod hitno druže (neo)Zbiljiću.
M

M. R.

pre 10 meseci

Cenim ovaj klub izuzetno. Ko još igra, a da su ga oni stvorili: Tadić, Ivanić, Katai. Naši najveći majstori. Veliki dobitak bi bio obnoviti tu školu.
н

нс бој

pre 10 meseci

Заборавио си браћу Милинковић Савић. И ранији успех репрезентације Србије,пласман на СП Јужна Африка,главни играчи Красић-Милан Јовановић. Тадић убедљиво наш најбољи играч у овом миленијуму. Да не пишем о Михајловићу,Бошкову,Този Веселиновићу
v

v1ad

pre 10 meseci

Dobro, covek sme da ima ambicije. I treba. Koliko su realne to je vec drugo pitanje. Mozda ce Vojvodina do 2026e da napravi mocan tim. Mozda cu i ja da dobijem milion evra na kladionici.
l

ljubi brat

pre 10 meseci

Bato, imas vece sanse, mnogo vece xD
S

Stari Slaninar

pre 10 meseci

Aj molim te nemoj brukati i sebe i nas, napadnimo mi Čukarički i TSC za početak, to nekad nedovoljno 3. mesto je postalo danas mitsko za nas. Sa kojim pojačanjima napadamo državne projekte, sa pojačanjima iz Javora i Mladost GAT??? I napravite više nov, moderan stadion od 20 000 mesta sa sve pokrivenim tribinama, da ne gledamo svake godine hoćemo li igrati kvalifikacije za Ligu Konferencija u Topoli i Loznici. Dosta više krečenja delova Karađorđa iz godine u godinu, epizoda 471. Bolje reci na koji način je zvezda otela Kabića? Čime je ucenjen? Većina ovde jesu pali s Marsa, ali nisu svi.
U

U Tem Denveru

pre 10 meseci

A koje godine napadate ls? 2030? Mislim da ni oni najmladji navijaci vojvodine ne veruju u ove price.
P

Pitanje za slaninsre

pre 10 meseci

kako je u redu da se uzme Radulovic iz Zvezde a smeta da se Kabic proda u Zvezdu????? I kakvi smo mi to neki rivali? niti smo takmaci za titulu, niti smo gradski rivali pa da kazes gradski derbi...o cemu se to sad radi??
B

Belgrano

pre 10 meseci

Ta prica je vec pocela dok je Buturovic vodio klub, javno je izjavljivao da nece prodavati igrace u Zvezdu i Partizan, ali su naravno opet redovno njihovi igraci zavrsavali upravo u Zvezdi i Partizanu. Razumem ja da navijacu Vojvodine nije drago da vidi svog igraca u dresu drugog kluba iz Srbije ili jos gore da im isti daje gol, ali opet ne treba preterivati, Zvezda ima svoje ciljeve a Vojvodina svoje i izmedju dva tima postoji poprilicno veliki prostor.

Chiske

pre 10 meseci

Pa pazi ovako, Vosina politika od momenta kada su se navijaci i klubovi zamrzeli je da se ni po koju cenu ne da igrac u blizance, prvi razlog sam vec naveo a drugi razlog je taj sto mi od crvenog blizanca necemo dinara videti. Pa sta mislis kako ce zvezda da vrati dugove? Tako sto ce da plati igraca Vosi? hahahah pa nema sanse. E sada Radulovic je licno insistirao da predje u Vosu. Imao je i boljih ponuda medjutim ima neke porodice u NS plus sto nece da preskace stepenice kao sto vecina mladih to radi pa se izgube. Naucio je ozbiljnu lekciju kada je presao u crvene... E sada zasto vas mrzimo e pa ima vise razloga. Prvi je sto ste namestili sve sto se moglo namestiti cak i onda kada ste imali smesne timove a pravite se blesavi kao ma neeeee sve je uradnjeno posteno. I vi i vas malecki brat blizanac. Vestacki ste odrzavani sa mojim (nasim) parama, ako vec moraju moje pare od poreza da idu nekom onda nek idu Vosi! Naravno, misljenja sam da ni jedan klub ne sme da bude na drzavnom platnom spisku! Upropastili ste pregrst mladih igraca, oslabili ste prosle gidine R NIs pred mec sezone a mogli ste da sacekate 10tak dana pa tek onda da im otmete Mitrovica. Nasi omladinci navijaju za vas i idu na vase tekme koje igrate protiv Vose. Primer Rasa Pankov, najveca sramota Vosina u novijoj istoriji. Niste napravili igraca svetske klase dugi niz godina. Ima tu jos stvari mogao bi da napisem knjigu... jedina zelja koju imam je da pobedimo i vas i crne i da udjemo u grupe u evropi. Ne zanimaju me pehari. Najgore od svega je to vase ne shvatanje zasto vas preziremo. Kao sta??? Neko to kao navija za Vosu?? Pa jako mnogo ljudi navija za Vosu ali ipak imaju malo mozga da se ne sekiraju oko namestenih titula i groznog fudbala, imaju preca posla neg da prate raspale fudbalere! Pogledaj Odbojkase i Rukometase, rasprodate sale bile za najvaznije tekme... Mi smo avangarda, prave lokal patriote, vi ste komunisticko vestacki izrod sa nivijacima koji imaju ozbiljne F dijagnoze. I vi i vas brat blizanac...
t

the firm 1914

pre 10 meseci

Zato što ste kancer fudbala i jedni i drugi. Zato ste i blizanci. Ovaj sa dezena dresa pravi Bajern od vas sa parama države i nedodirljiv klub. Pa naravno da ste nedodirljivi kada su se milioni slili, a sada pričate mi zaradili od uefa, pošto su vam transferi na nivou portugalske druge (pogledajte Dinamo i njihove transfere), da se u surdulicu slije toliko para i ona bi igrali lš. Da je pravde postali bi istorija pre 10+ godina kada niste za sapun imali, ali ste odjednom vaskrsli i to se zahvalite... a da već jeste. I mnogo što sta lošeg za fudbal, jedino ste beskonačna masa pa pogodujete sistemu ma koji bio, a vazda je leba i igara. Mi smo fkv ! Živeo lokal patriotizam nikad zvezda i partizan.
X

XD

pre 10 meseci

Pravi funkcioner po političkoj osnovi. "Morate da pobedite" "direktore, nemamo divoljno dobru ekipu" " ne zanima me, to je vaš problem, ja sam u javnosti obećao pobedu i morate pobediti". Što bi se reklo, arogantnost bez pokrića.
K

KJ

pre 10 meseci

Oni svake godine najavljuju da ce biti konkurenti za titulu pa posle 3 kola sve razjasne.
C

Chacarita

pre 10 meseci

Da li jedna jedina osoba veruje da su odbili ponudu od dva miliona za Cumica? Pa oni da su dobili ponudu od 700K za njega on bi sad vec bio uveliko u Americi.
N

Neviđeni

pre 10 meseci

Demagog. Kakve priče i bakrači o Kabiću. Te ga Batak nije video u 20 igrača te Bolonja odustala a najveći blam da je Đorđević menadžer dogovorio mimo Vojvodine koja je imala 100 posto prava na još 2 g ugovora sa Kabićem i da nema više saradnje sa njim. Pa što ga nije odma oterao kad je lepo i jedino tačno rekao da Vojvodinaši ne mogu da smisle bg projekte
v

v1ad

pre 10 meseci

Ko su ti "Vojvodinasi"? Prvi put cujem taj pojam. To nesto novo? Kaze se Vojvodjani.
@

@vlad

pre 10 meseci

Војводинаши = навијачи Војводине, Војвођани = грађани покрајине Војводине Боље увек рећи Сланинари јер ми се поносимо тим именом,Војводина позната по најбољој храни у целој СФРЈ,а најпознатији бренд су свињске ђаконије,сланина пре свега. Зато ми и кажемо:" Једем лука и сланине навијач сам Војводине".

Zvezda ispred svih!

pre 10 meseci

Od svih nasih klubova najmanje u evropi ocekujem od Vojvodine. Smatram da su preskromno odradili prelazni rok. Ocekivao sam vise od njih. Cak sam uveren da Novi Pazar ima kvalitetniji tim u ovom trenutku. Voleo bih da gresim i svakako navijam veceras za njih.
s

sta?

pre 10 meseci

'' Kada imate u timu Nikolu Čumića, Filipa Malbašića, Đorđa Crnomarkovića, Lazara Carevića, prosto ne znam koje ime da dovedem da bude nešto posebno zvučno”. .................................GALAKTIKOSI...............
m

mvranic81

pre 10 meseci

Zvezda je trebala Topica uzeti za iste pare, decko odlican. Kabica su samo zbog brzine uzeli jer mozda mogu slicno proci kao sa Mitrovicem na levoj strani.
A

Aco CZ

pre 10 meseci

Ajde probaj da uzmes neki bod u Evropi, da odrzis koeficijent Srbije, da mozes 2026 kao prvak direktno u LŠ! Ali sve se plasim da ces zavrsiti za par dana sa Evropom. Cenim i postujem Vojvodinu, voleo bih njen uspeh, ali ove godine mi lici da ste slabiji dosta od Tsc-a i Čuke. Jos vrv cekas ishod sa Apoelom pa da vidis da li da ulazes u tim ili ne, a to je pogrešna strategija.
B

Blaki

pre 10 meseci

Čovek očekuje da pobede APOEL u gostima,a izgubiće 3 razlike. Ipak je odbojka njegov fah.
m

mvranic81

pre 10 meseci

Videcemo sta kazes u nedelju posle utakmice, 5 komada vam ne gine. Kakva crna titula.
G

Gaxter

pre 10 meseci

Nijedan ali bukvalno nijedan fudbaler Vojvodine nema mesta ni na Zvezdinoj klupi i ovaj priča ovakve nebuloze.
i

istinna

pre 10 meseci

Ovo je kao da se Vazura javi sad i kaze napadamo trofej u Evropi
s

svettt

pre 10 meseci

je lep kada sanjamoooo....lelelele covek je bas optimista....mislim voleo bi ja da vi iznenadite sve nas i prodjete apoel barem,a od titule ste daleko da cete pre uci u lk nego uzeti titulu
B

Baxter88

pre 10 meseci

Posle onih 5:0 sinoc jako je glupo davati bilo kakve izjave..
n

nidza1981

pre 10 meseci

kakav lik... na nivou tinejdzera kada ga nece neka devojka a on kaze nije me ni interesovala, imam 10 boljih... Kakvo smesno pranje kod navijaca... Kiprani ce ih isamarati a budi srecan ako budete cetvrti iza Zvezde, TSC i Cukarickog...
s

sou sine

pre 10 meseci

Slabiji nego prosle god, a ovaj najvljuje napad na titulu... popice 3 komada na kipru od nikad goreg Apoela
Z

Zvezda 91

pre 10 meseci

Ako budete u 5 puna kapa za vas. U prvo kolo petarde vrlo lagano.
B

Belgrano

pre 10 meseci

Covek prica o izbacivanju Apoela kao da je u pitanju klub iz San Marina, a u medjuvremenu kvalitet tima neulaganjem opao. Kaze igrao je medijski ples i cekao ponudu od milion, zapravo je pricao na sva vrata da ga nece pustiti ispod 2.5 miliona. Napadaju titulu 2026, do skoro je pricao da napadaju titulu OVE sezone. Sacuvaj boze sta covek naprica za par minuta.
s

smajkijaja

pre 10 meseci

Covek ima pravo da prica sta hoce, ali za sada se nista "ne vidi" od toga sta prica. I dalje se "cini" da TSC i Cukaricki mnogo bolje rade posao.
P

Petrinjo8272

pre 10 meseci

Eee mučenice, hvalite se svojim neznanjem.. lepo je neko napisao ovde, umesto da gradite tim oko njega vi ga ne vidite u prvih 20… To samo govori o vašoj nestručnosti, kao i ovih prethodnih dunstera kod nas pre Bahara i one čuvene “kome se ne svidja tempo Nek gleda premijer ligu”, za mene najjača izjava u poslednjih 20godina..
A

Archie

pre 10 meseci

A koliko si ti uopšte gledao Kabića ove sezone u Vojvodini? Dečko odigrao 50 utakmica za Vojvodinu, dao 2 gola, bez i jedne asistencije. Halav, često gubi loptu, slab u duelu, izgubio mesto startera.
G

Gaizka

pre 10 meseci

@Archie, proigraće kod Bahara.
A

Archie

pre 10 meseci

@Gaizka Ako proigrao kod Bahara to je druga priča. Pričamo o tome kako je igrao u Vojvodini, a nije da nije dobijao šansu. Još nije pokazao ništa u senirskom fudbalu. Čak ni da je ligaški prosek.
B

Bivši

pre 10 meseci

Veoma konfuzan čovek. Kaže da će da dovede špica za Evropu, a na početku kaže da se nisu spremali za Apoel, već za sezonu.
A

Ab

pre 10 meseci

Pa dobro ima rezona.... 2024 2.mjesto....2025.egal....2026. Titula... 2027.LŠ (zadovoljan bi bio i 3 mjestom u grupi) ... 2028. prolazak grupe i egal u nok aut fazi.... 2028-2030 Euro titula...
n

nic

pre 10 meseci

vi iz Voše ste fantastični...videćemo šta kaže sezona na kraju a može se i pretpodtaviti,recimo....6.mesto u ligi i odmah ispadanje iz Evrope na Kipru....hm...da,da....nazalost tako će biti...
u

uwn

pre 10 meseci

al se prosuo čovek, svaka mu čast...
I

Ivke88

pre 10 meseci

Napao, ne napao - popices 5 komada.. Ovaj gospodin nesto mnogo jak na rečima ali me vidim da pravi nesto jak tim. Peica kako ce sledeće godine napasti titulu. Drago mi je ako je tako jer bih voleo da ima sto vise kandidata, ali majstore vidim da te kritikuju i navijači Vojvodine koji su upućeni u desavanja. Daj Boze da prodjete Apoel, pa polako. Ja vam želim sreću u Evropi, a za nedelju ne brini. Ispraticemo vas kako treba..
A

Archie

pre 10 meseci

Koji ste to vi? zvezda je uspeh cele države. zvezda se finansira i novcem navijača Vojvodine. Lako je razbacivati se tuđim novcem, a ako vas je ponos što u prvih 11 nemate 3 igrača rođenih u Srbiji onda OK. Gledao sam Dinamo ZG, em milina kako igraju, em 2 stranca samo imaju u prvih 11. zvezda osim Erakovića nijednog igrača nije izbacila zadnjih 5 godina. Nikakve koristi za srpski fudbal.
G

Gaizka

pre 10 meseci

@Archie, Srbi su Srbi, nebitno đe su rođeni. Dragović, Stamenić, Mitrović, isto ih gledamo kao Šljivića, Mijatovića, Mijailovića, Ivanića..
I

Ivke88

pre 10 meseci

Ko smo mi? Mi smo najtrofejniji klub ove države, najtrofejniji klub ovog dela Evrope, mi smo svetski i evropski sampion, mi smo najveći sportski brend Srbije. Jel malo to? Tebe niko ne tera da gledaš Zvezdu, idi gledaj Dinamo. I kao prvo, ja nisam nista rekao protiv Vojvodine, pozeleo sam vam i sreću. Ja komentarisem kontradiktornost ovog coveka.. I ne zanima me da se prepirem s tobom. Odoh da gledam Zvezdu, a ti Dinamo...
A

Archie

pre 10 meseci

@Gaizka Kakve koristi srpski fudbal ima od toga da li su Dragović ili Stamenić Srbi?
O

Ohica

pre 10 meseci

@Archie Ne znam ciji si navijac i ne zanima me, da li ti mislis da se Vojvodina ili Partizan, ili bilo koji drugi klub , a da nije privatni, ne finansira iz drzavnog budzeta? To sto vi kvazi poznavaoci fudbala mislite da samo Zvezda finansira iz drzavnog budzeta, grdno se varate! A to sto se ustalio izraz 'mi' , to je druga stvar, i nema apsolutno nikakve veze sa finansiranjem. Sta, navijaci Celzija, ne mogu da kazu 'mi smo osvojili titulu' , nego pricaju Roman osvojio titulu, jer je njegov klub!
S

Sega89

pre 10 meseci

Kabića vam je bio budućnost i oko njega ste trebali da gradite igru a Zbiljić sad ovo priča samo da bi umirio navijače a ako ga stvarno Batak nije video ni medju 20-et igrača u Vojvodini šta onda reći za njega…
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

dobili su Radulovica u zamenu za Kabica.Po meni Radulovic daleko ozbiljniji igrac
G

Gaizka

pre 10 meseci

lik je mnogo salty