Komentari na vest

Zdjelar mora da nauči da nije isti kriterijum suđenja u Rusiji i Srbiji

P

Peki30

pre preko 1 godinu

A je li gledano kroz prste u nasoj ligi Sanogu i ostalim mesarima? Koliko zutih i crvenih im nije dosudjeno?
G

Gostgostgost

pre preko 1 godinu

Brate komentar za 10! Cige mogu samo da kupaju dislajkove
d

dexa27

pre preko 1 godinu

Nikada ništa nije ni znao!!!!
S

Sto volim...

pre preko 1 godinu

RUSI SUSPENDOVALI NAJVECEG KRLJATORA SRPSKE LIGE...😆
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Bas cudno za njega!
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Domace sudije gledaju kroz prste blizancima: Dragovic protiv Trabzona popio zuti, za koji mu ovde faul ne bi svirali. Pesic proba da glumi penal i zamalo drugi zuti. Ali dobro, to protiv Kolubare moze da prodje...
L

Ljubitelj domaceg fudbala

pre preko 1 godinu

Ovaj Zdjelar je dok je igrao kod nas startovao grubo u gotovo svakoj utakmici i prolazio nekaznjeno, jer su igraci Partizana privilegovani kod sudija, pa misle da im ta prljava igra prolazi i u drugim zemljama. Isto tako onaj Urosevic pre dva kola protiv Cukarickog vuce coveka obema rukama sa ledja i ne dobija javnu opomenu, a da je situacija bila obrnuta sudija bi jedva docekao da dodeli karton igracu Cukarickog. Tako je bilo oduvek. Pa setimo se samo Krstajicevic laktova iz vremena Toleta koji su prolazili neopazeno kod sudija.
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

U Ruskom fudbalu godinama sude strane sudije, ne znam kako je sad kada su pod sankcijama. Fudbalski Savez Rusije je pre nekoliko godina doneo odluku zbog ne kopetentnosti domacih sudija da strane sudije uglavnom sude Rusku Premijer ligu, samo je nekolicina domacih sudija sa FIFA znackom ostalo ne suspendovano
.

....to je samo Sale Nacionale Zdjelar...

pre preko 1 godinu

....a zamisli tek u Rusijo Gobeljica,onog zubatog levog beka,Milunovica slogiranog i MAGISTRA DRAGOVICA koji je svaki derbi bio okacen o Rikardova ledja ili ga rusio,obarao,kako je stigao...i onda posle u SrBskom prvenstvu kazu,her KOMANDANTE odbrane,Bog otac...hehehehhe Lakocke lad imas svoje sudije.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Осим Гобеље сви већ играли преко.
G

Gost007

pre preko 1 godinu

Prijatelju Dragović što ima biografiju, ti možeš sanjati, pa čovek igrao u najjače lige 😂
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Pregledaj glavu, sine! Ozbiljno ti kazem! Dok još nije kasno!
K

K1996

pre preko 1 godinu

Pretera ga sad sa Rikardom. Čovek je već 2 godine kod Erakovića u džepu...
S

Sani Boj

pre preko 1 godinu

Moj idol je Pantic Zeljko americki spijun. Pozdrav za Naprednu stranku, ja ih doveo na vlast.
M

Monterooo

pre preko 1 godinu

Lako je peglati debelog zemu iz lucana i ti si kao spreman... Ovde te majstor namesti dobijes zuti u 20 min. I do kraja utakmice igras kao balerina na znanje,instinkt koga nemas....ili drugi i ides napolje.
r

realno85

pre preko 1 godinu

obicni mesar. to nam govori koliko je nasa liga jadna i koliko se sudije plase igraca zvezde i partizana pa im je dozvoljeno redovno i da biju i da vrse pritisak na sudije. ovde se poebno istucu fudbaleri partizana koji cesto zbog svone nemoci bes iskaljuju na sudijama
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Sta je sa Nikolićem jel našao posao?
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Eno ga, glanca palacinku
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

"Sudije su imale malo vise razumevanja za njegove mesarske startove u nasoj ligi za razliku od evrope,gde se sudi kako treba i bog zapoveda" !! Klasicni mesar! Eto sad je ovaj tekst kao narucen grobarima da ga pravdaju i da su samo sudije krive i sude protiv partizana...ili se varam? A mozda je i kontra toga? Ko ce ga znati?
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Opet vesti iz Rusije,da vidimo ko je sad na tapetu od jajara sa druge strane brda.Marko Nikolić i Lokomotiva zaboravljeni,nije valjalo kad je bio drugi-treći možda sada valja kad su 14-na tabeli.Saša Zdjelar mesar,šta je uradio na 12-utakmica dobio 4-žuta kartona i to gle čuda u ruskoj ligi ne u srpskoj ligi gde postoje dva kluba već ruskoj ligi gde je svaka druga utakmica derbi i gde nema lakih utakmica .Ne znam odakle ljudima ideja da porede dve lige,to je čist debilizam.Torpedo koji je zadnji u ligi pobedi Cska da puta u kratkom roku u ligi potom i u kupu,Khimki koji je predzadnji odigra nerešeno sa Zenitom,ispred njih Fakel odigra nerešeno sa Zenitom,ostale klubove da ne spominjem sami valjda znate koliko je ta liga jaka.Jesmo li posle penala počeli da brojimo kartone,kako ste niste setili Sanoga,više od pola lige je osakatio,3-4igrača poslao direktno u urgentni pritom,u Švajcarskoj je redovno dobijao kartone,Babić u Almeriji za jednu sezonu 37utakmica 10žutih u Zvezdi 57utakmica 10žutih,manite se ćorava posla.
Z

Zaim

pre preko 1 godinu

Pa sto puta smo to na ovom sajtu pisali.Decko je klasicni mesar kao i pola tima Partizana.
S

Santoro

pre preko 1 godinu

Decko ne treba da bude fudbaler nego mesar , posto su mu svi startovi mesarski
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Pricas o Sanogu verovatno.
@

@Gost555

pre preko 1 godinu

Sanogo je se dokazao, da nije ni blizi grub kao Zdjelar.To sto vi izmisljate i hvatate se za jedan start nad Docicem to je neka 100 prica.Takvi ste, skloni mitomanisanju i izmisljanju.
k

kadija

pre preko 1 godinu

Sta je Sanogo radio, Kanga, Kasalica tuce igraca laktom 10 metara u trku i nista, Pavkov srusi igraca proletos u kontri i napravi tako visak i da gol i sudija ga prizna, a zadnji igrac Cuke obori Partizanovog i dobije zuti... tako je Zvezda proletos prestigla Partizan. Sad protiv Radnickog Nis, sudija pri kontri Radnickog u 90. minutu kad igrac Zvezde izbaci loptu u aut dodeljuje loptu Zvezdi... Protiv Vose guranje s ledja se ne svira, protiv Radnickog Kg obostrano drzanje koje ke poceo Pesic svira se kao penal za CZ... Tako su ranije pre Vara i svaki opasniji prelazak protivnicke ekipe na polovinu CZ svirali kao ofsajd...
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Овде нема ништа чудно, Партизан се тако одржава у животу у нашој лиги, толерисањем прљаве игре. Тако и избегавају чешће поразе у дербију, шатро играју храбро. Лако је бити храбар кад те судија толерише, онда противник види да ће да остане без ногу, па се крије од лопте до краја утакмице. Овај је златан у односу на Евертона. Он је Мудринском сломио ногу на два места и покидао лигаменте оба колена и ником ништа. Да то урадиш некоме на улици, добио би неколико година затвора. Да парадокс буде већи, Партизан се највише жали на суђење, а реално сваки меч треба да добију бар по један црвени картон.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

I onda dodje Evropa i Srnic igra rukomet i posle kuknjava na sudije?!Jel tako?!
B

Burazer

pre preko 1 godinu

I kao takav oba puta pobedio Keln. Ma vazi.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Cekajte jel Keln dobar ili los tim?!Ili kad igra sa vama onda je dobar a kad igra sa nama onda je los?!
1

10x10

pre preko 1 godinu

A Zvezda se odrzava u zivotu tako sto ima 10 puta veci budzet od Partizana zadnjih 10 godina...
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Ovde su mu oprastali sve i gurali ih. Lose navike.
0

011011

pre preko 1 godinu

Vidim ovi sto su Gajica osporavali nesto se ucutase, 1 gol, 3 asistencija.Trener mu je nasao ulogu i pravo mesto u timu.A Zdjelar, nista, za par sezona je opet ovde poput Fejse, Lole, Lazara, samo jos brze.
K

Koju ulogu?

pre preko 1 godinu

Igra beka-krilo isto kao i u zvezdi
T

Tematika

pre preko 1 godinu

Pazi koliko se njima gleda kroz ordte svaki 7 mec ovde Zdjelar dobijao zuti ha ha ha.On?Smesno, pa apsurdno!
V

VeritaS

pre preko 1 godinu

Covek da su mu sudije svirale sta treba zuti svaki mec, a posto je imao po 20 prigovora crveni.U Evropi je vec bio mekan.Meksi.Slicno je radio i Dule Transilvanija ovde.Zaplasio sudije i sve, tako dolazio do rezultata,u EL cutao, jer je znao da je tvrdo i frka.
h

hrvoje

pre preko 1 godinu

Zdjelar je u rangu sa poznatim batinašem iz Dinama ,po imenu Jerko Leko
1

1983

pre preko 1 godinu

Nisi jedini svim igracima vecitih rivala je tezak period adaptacije,u inostranstvu slomis protivniku nogu sudija odna crveni karton nike fer
T

TzT

pre preko 1 godinu

Ovo kada smo mi navijaci Zvezde pricali 4-5 godina, osporavani smo.Covek je svaki mec, ali svaki, trebao da dobije zuti, a svaki drugi mec crveni.Bukvalno.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Covek ajde sto bije, nego on je u nasoj ligi davao sebi za pravo da psuje sudiju, protivnike i sve po redu kada mu se sudijska odluka ne svidja. Neretko ulazio u konflikte, vukao igrace, jednom mi je bas zapalo za oko kako vuce igraca za dres, a igrac lezi na zemlji, naravno nije dobio karton za to.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Ko o cemu delije o arbitrazi pipera, elvisa, laki lua, segrta i plejade ostalih u “korist” Partizana ... kakvi spin majstori u pokusaju! Pokvareni ste kao VAR na marakani!
M

Mevlut Erding

pre preko 1 godinu

Bas tako. Bravo.
V

VaskeSlinavi

pre preko 1 godinu

Mnogo zaudaram na znoj i na poganu retoriku Zeljka Pantica.
D

DraganKojic

pre preko 1 godinu

Ko bi rekao da partizan ima botove?
M

Mikki

pre preko 1 godinu

Lik je trebalo da bude isključen skoro na svakom derbiju koji je igrao, sudije su ga baš mazile. Ne mislim da je to neka zla namjera od strane sudija bila, jednostavno je znao da igra na toj ivici drugog žutog...
v

v1ad

pre preko 1 godinu

u Srbiji mu je znatno češće „gledano kroz prste“ Najblaze receno.
0

0902

pre preko 1 godinu

Malo ljudi zna (ili se seća) da je on u još kadetskom uzrastu napravio skandal kada je uleteo igraču sa dve noge direktno u kolena. Malo je reći da taj klinac kojem je uleteo nije više video terena.

pancevac92

pre preko 1 godinu

lepo sam govorio da ova cepanica nema veze sa fudbalom i da mu se ovde sve dozvoljava...ma nije realno da ne sme da napravi 10 faulova pre zutog???u svakom derbiju je zasluzio crveni.
G

Gost gost off

pre preko 1 godinu

samo u Srbiji na derbiju sa zutim mozes 2x da pravis klizeci sa 2 noge... evo u Rusiji svaku utakmicu dobije zuti
G

Gostjjhik

pre preko 1 godinu

navikao, nije on kriv
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Zdjelar je uvek igrao isto: prljavo i grubo. Samo kod nas je mogao kao igrac Partizana i da slomi nogu protivniku, pa bi tesko sudija dao zuti. U isto vreme su i Gajic i Zdjelar otisli u Rusiju. Gajic kao bek ima daleko vise izazova i mogucnosti da dobije karton, ali igra cisto. UU isto vreme je sva strategija Zdjelara bila da krlja, sto moze samo kod nas, a ne i u fudbalski razvijenijim zemljama.
D

Dexiko

pre preko 1 godinu

Tako je i everton čim je potpisao za spal rekao da više nesme igrati tako grubo i prljavo kao u partizanu.Ovaj mesar bi svaku drugu utakmicu u partizanu dobio crveni da su sudije poštovale pravila.
S

ShoGlee

pre preko 1 godinu

Svi ste vi strucnjaci. Zadnji vezni i 4 zuta kartina na 15 tekmi, to je sasvim normalno i ocekivano. Ali volite da se lozite...
P

Pravi jole

pre preko 1 godinu

Ujo, nije nego ste navikli da vam sudije titraju jajca, da smete da opsujete sudiju, unesete mu se u facu, prigovorite. To je za vas normalan odnos sudija-igrac, a kad odu preko. Opa.. Sta bi!?
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Ogriman broj botovskih minusa a rwčena je velika istina - praštali su mu se kartoni na mnogim utakmicama, on čovek ajde šro je grub, takvih igrača ima dosta pa ništa, nego što je i bezobrazan pa psuje psuje a na to mu se ovde ćutalo. Bilo gde da se igra ozbiljno naravno da neće.
Р

РеалНо1

pre preko 1 godinu

У Партизану је требао макар по један жути по старту да добија. Сјећам се да је на дербију поштено испребијао Марина и на крају Марин добије жути док Здјелар није добио ни опомену.
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Звездини бивши играчи су у великом проблему, јер нигде осим код нас не постоје звезданаестерци и судије као што су Милановић и Лаки Лу.
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Нађите ми у ком првенству се још досудио пенал на два метра ван казненог, као нпр овај: https://www.youtube.com/watch?v=qgsrxVfCSm4?
G

GostKg

pre preko 1 godinu

Bibars, ili je mozda jos gore kada igrac sam dosudi penal za svoju ekipu kao Jojic?
Б

Братина

pre preko 1 godinu

У време Толета је такав пенал био против Звезде.
@

@Birbase, Birbase...

pre preko 1 godinu

Za Jagodinu protiv Zvezde https://www.youtube.com/watch?v=JUitKvxgSWk Za Spartak protiv Zvezde https://www.youtube.com/watch?v=-q7Vn1B4gHg
L

Ludiloza

pre preko 1 godinu

Činjenična stvar da je za ovo kratko vreme u Rusiji, zaradio više zutih kartona neko u celom prvenstvu Ling Long lige.
G

Gost rajder

pre preko 1 godinu

U Srbiji odgurneš krvnički igrača sa leđa u 16m, sudija te nagradi priznavanjem gola iz iste akcije.
G

Gost85

pre preko 1 godinu

Ne nego mu je ovde bilo dozvoljeno da udara i prodje nekaznjeno za to. Koliko puta je samo na derbiju zasluzio kartone svojom igrom i ponasanjem. Sad to dolazi na naplatu
B

Boban Skusa

pre preko 1 godinu

Hahaha pa nisu mu ovo kupljene sudije da oprastaju crvene kartone i penale kao u nasoj ligi. Igrac bez rominga
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Prosto je, ono sto se dozvoljava igracima Partizana ovde, ne dozvoljava se nikom nigde vise u fudbalu. Zdjelar je tipican primer. Gajic igra u istom klubu na poziciji beka, i nema te probleme jer je igrao u normalnom klubu. A ovaj mesar samo radi jedino sto zna i sto je navikao ovde...
n

ni aut a tek faul da dosude

pre preko 1 godinu

Sta je Sanogo radio, Kanga, Kasalica tuce igraca laktom 10 metara u trku i nista, Pavkov srusi igraca proletos u kontri i napravi tako visak i da gol i sudija ga prizna, a zadnji igrac Cuke obori Partizanovog i dobije zuti... tako je Zvezda proletos prestigla Partizan. Sad protiv Radnickog Nis, sudija pri kontri Radnickog u 90. minutu kad igrac Zvezde izbaci loptu u aut dodeljuje loptu Zvezdi... Protiv Vose guranje s ledja se ne svira, protiv Radnickog Kg obostrano drzanje koje ke poceo Pesic svira se kao penal za CZ... Tako su ranije pre Vara i svaki opasniji prelazak protivnicke ekipe na polovinu CZ svirali kao ofsajd...
M

Mesara

pre preko 1 godinu

Potreban radnik slicnih karakteristika... u obzir dolazi i Belic
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Pa nije, u Srbiji zasticen kao beli medved u Partizanu, tamo nema protekcije...