Komentari na vest

Zeleno-bela Atina slavi Srbina: Ivan Jovanović ne gubi od Olimpijakosa (VIDEO)

D

Dejani

pre oko 1 godinu

Bas ne može Zvezda njemu da dadne taj novac sto nudi Baharu? Ili možda on zaradjuje više? Neka napise neko ako zna bilo šta o njegovom ugovoru
A

Assistent

pre oko 1 godinu

Bravo Pero,odlican komentar!!!
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Kucamo na vrata zaboravljenih asova, Ognjen Ozegovic, au, ja zaboravio da on još igra fudbal.
J

Jama(---)

pre oko 1 godinu

Ovako će i njihova braća iz beograda da potonu samo polako
g

genije

pre oko 1 godinu

Daće Bog da potonemo tako što ćemo u 30 godina osvojiti 26 od mogućih 30 titula :D
c

coki vas Ćoki

pre oko 1 godinu

Panterska je tuga ptegolema..
1

1981

pre oko 1 godinu

Covek je izuzetan takticar, i zna da igra na rezultat, crveni se nisu videli veceras, nadam se da ih je ovom pobedom izbacio iz trke za titulu.
v

vrhunski

pre oko 1 godinu

trener jedan od ako ne i nas najbolji trener.Ne postoji trener na planeti koji bi poput njega u 21. veku uveo ekipu poput apoela u cetvrtfinale ls.Covek ne smao da je prosao grupu ls nego je potom i izbacio lion...bukvalno neverovatno po meni vece cudo nego lesterova titula.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

vrhunski-Ne može to biti veće čudo od Lestera nikako uz svo dužno poštovanje prema Apoelu,ljudi su sezonu pre toga jedva opstali i onda osvojili titulu medju takvim aždajama.Apoel je do LŠ stigao preko Skenderbega,Slovana i Visle,potom upao u grupu sa Zenitom,Šahtorom i Portom,po meni idealna grupa za prolazak,svako može proći i onda izbacili Lion na dve dobijene gde svaštva može da se desi,malo znanje,malo sreća i eto uspeha...
j

jeste

pre oko 1 godinu

Svako moze pa zasto onda neki nas tim.ne pobedi porto sahtjor ili lion.Pa lion je tih godina davao dinamo zagrebu sedmice u gostima...
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

jeste-Napisao sam svako može proći,mislio sam na pomenute ekipe u grupi,a ne svako može.Lionu je tada trebala pobeda sa što većom razlikom jer su bili izjednačeni sa Ajaksom,verujem da je Dinamo pustio tu utakmicu,verovatno su bili i premirani.Imali su igrača manje od 28 minuta,poveli su u 40,potom 45 1:1 do 52 minuta bilo je 4:1,nameštaljka vidi se iz aviona.Smatram da je svakako mnogo lakše proći Porto,Zenit i Šahtjor nego Real,Mančester,Porto.Partizan je pobedio Šahjor,igrao nerešeno sa Portom,Zvezda je pobedila Liverpul,nerešeno sa Milanom,čini mi se Bragu pobedila itd.Naši klubovi nemaju kvalitet,sem Zvezde i Partizana niko drugi ne može biti šampion,nema jakih utakmica,odlažu se iste da bi se spremili za Evropu,toga na Kipru nema,prvenstvo im je neizvesno,svako može svakoga dobiti,pogledaj ovu sezonu,tamo se unapred ne zna ko će biti šampion i iznenadjenja su moguća,malo Omonija,malo Anortozis,malo Ael,malo Apoel,Apolon i onda dodju i tuku Zvezdu i Partizan.Mnogo je lakše proći grupu sa tri ekipe nego osvojiti ligu gde ima 10 ili više vrhunskih ekipa.
j

jeste

pre oko 1 godinu

to se sve slazem kipranska liga je duplo jaca od nase. Pusti koeficijent to sto mnogi pricaju, njihov apolon je prolazio grupu lige evrope apoel godinama igrao ozbiljnu ulogu ael i larnaka takodje i uvek drali nase gde god stignu,ali i engleska liga je te sezone kad je uzeo lester bila skandal.Realno zbog toga sam i rekao da mi nije toliko veliko cudo,lester je te sezone bukvalno odradio sezonu koja bi mu u normalnim uslovima donela neko cetvrto mesto toliko je bodova imao,ali se namestilo da su se celsi siti junajted i svi na papiru favoriti raspali te sezone tako da je spurs ispao glavni konkurent.Ali svakako svaka cast lesteru lepo bi bilo kad bi bilo vise takvih prica.
L

Lalat

pre oko 1 godinu

Auuu Dinamo pustio da im ovi narokaju 7 komada, toliki tekst napisa u startu pojeo... nemoj više komentarisati kako bi ti bilo da ti klub bude negativan rekorder i primi 7 kući od malo iznad prosečne ekipe, a ti to tako glat napisa.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Odlican je trener gospodin Ivan Jovanovic verujem da bi mnogi voleli da ga vide na klupi reprezentacije Srbije.
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Nama kao narodu ni Anćeloti ne bi valjao na klupi reprzentacije, ali bi ja jako voleo da ga vidim na klupi Zvezde. Sve njegove ekipe igraju čvrsto i borbeno sa puno taktičkih finesa. I zato i sa nekim uslovno rečeno slabijim roster ima na papiru postiže zapažene rezultate.