Komentari na vest

Zemanovi stresni dani u Beogradu: Pitao se kako ga slušaju Toti i Kafu, a igrači Zvezde ne

x

xyz

pre gotovo 2 godine

:DDDDDDDDD
M

Milos29

pre gotovo 2 godine

Sećam se da je ekipa tada bojkotovala pripreme jer su im bile prejake. Ono, kad se svi pitamo kako naši ne mogu da trče 90 minuta, e pa Zeman je to hteo da promeni. Nije uspeo.
M

Mitro

pre gotovo 2 godine

Zemana su lično izbušili Koroman i Milijaš isto kao kao i manje više sve strane igrače u tom periodu. I Barkos i Salas su tada u Zvezdini šikanirani i posle oterani kao promašaji a obojica su posle imali dobre karijere i bili reprezentativci Argentine i Ekvadora! Koroman je bio ok igrač ali vrlo loša ličnost, što se vidi i po njegovim sadašnjim postupcima.
V

ValensijaKK

pre gotovo 2 godine

Celog tog leta, po dolasku Zemana, bile su priče o njegovoj šokiranosti očajnom fizičkom spremom Zvezdinih igrača. Pa su onda bili izveštaji sa priprema, kako igrači "skapavaju" jer im je uveo trčanje sa džakovima i vožnju bicikla. I, najzad, krenulo je da se priča kako su Milijaš, Burzanović, Marković, sa Koromanom kao vođom (kog je odmah izbacio iz startne postave), počeli da mu buše pripreme, namerno sabotiraju taktiku koju je uveo, potpaljuju mlađe da ga bojkotuju. Ne znam koliko ima istine, ali činjenica je da je to bilo neko smutno vreme, klub je bio u organizacionom rasulu, nije bilo osobe sa autoritetom da dovede situaciju pod kontrolu.
G

Gostbio

pre gotovo 2 godine

Pitali Zemana posle jedne utakmice da li misli da ga igraci bojkotuju.On kaze da na treninzima vezbaju pomocnu igru iz kornera,na toj utakmici imali 10 kornera i uvek je bio centaršut.Pa vi sami zaključite reče Zeman.To je bilo na zvaničnoj konferenciji posle utakmice,sigurno ima da se nadje
L

Likoblik

pre gotovo 2 godine

Tacno se sjecam te konferencije za stampu I legendarne Zemanove recenice"Io non capisco.."!Covjek u nista nije bilo jasno od to like doze neprofesionalizma u to vrijeme.
y

ynwalfc

pre gotovo 2 godine

Slavisa Stojanovic, jedan od trenera za koje ce mi uvek biti krivo sto nisu duze ostali. Nikad nije dobio postovanje kakvo zasluzuje, veliki i covek i trener, i jedan od najdrazih.
G

Gahahahahha

pre gotovo 2 godine

Cu kako, indijanci klasicni , nije se cudiiti.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Zeman i Bajevic verovatno najgori treneri koji su bili u Zvezdi. Mogu da pricaju koliko hoce, Zvezda sa njim nije imala nikakvu igru, a ni rezultate. Cim je otisao, krenulo je bolje. A zasto ga igraci nisu slusali, treba on sam da se zapita.
N

Ne znam nista…

pre gotovo 2 godine

Druze,o cemu ti pricas? To govori o nama kao narodu..Mesi da dodje u Srbiju rekli bi ne zna desnom,slaba skok igra,ne igra za ekipu
H

Hrvoje

pre gotovo 2 godine

Bajević potpuno zalutao , ubedljivo najgori trener
a

abc

pre gotovo 2 godine

U vezi sa Zemanom morate pitati isključivo Koromana i Milijaša, prvi je mislio da je Maradona a drugi nije baš bio zainteresovan da odradi vrhunske fizičke pripreme.
2

2101

pre gotovo 2 godine

Znaci to je cuveni taksista Misko koji je doveo Slavisu u Zvezdu
b

blaki

pre gotovo 2 godine

Ma to je Anđus nešto sanjao, pa se probudio, a ništa mu jasno nije bilo!
F

Fotokopir

pre gotovo 2 godine

Nije ti ovo kafa i tota ovde mora ozbiljno da se radi
1

1904@apple.com

pre gotovo 2 godine

Bas ti hvala na Djembi Djembi
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Sad se ponovo setio ovog čoveka. Bio je talentovan a i Kjevo je tad bio ozbiljan klub. Prebrzo nestao.