Komentari na vest

Zemun se vratio u Prvu ligu, Železničar pre Slovena, čeka se Borac

Z

Zvlat BG

pre 22 dana

Neregularna liga, sve grupe! 6 klubova kažnjeno sa oduzimanjem 29 bodova! Grupa Beograd ubedljivo najgora! Isti klubovi, sa istim ljudima u upravama, "zatvarali" utakmice! I to rade iz sezone u sezonu! P.S. Ove sezone, na teritoriji Srbije, je čak gore u mladjim kategorijama. Veći broj klubova je kažnjen oduzimanjem bodova u mladjim kategorijama, nego u seniorima! BRUKA!
S

Stara garda 1975

pre 22 dana

Konacno i BORAC da se vrati za sada u drugu a posle i prvu ligu gde mu je i mesto
Z

Zokilii

pre 22 dana

Da li ce se po '100'put naci nacin da Hajduk iz Kule,ostane u ligi..opet neko prosirenje lige,fuzija sa nekim itd!Prevarili su poslednje samo 3 godine 60 igraca i 10 trenera,njihova uprava to su naj naj veci prevaranti,stigla ih je kazna za sve!Steta Velikog kluba Hajduka sto ga klosari jajare upropastise!
P

Pjer

pre 22 dana

Sve pobede...ljudi ko malo mozga ima i da je igrao fudbal i basket u skolskom jasno je da je nemoguce od 29 meceva toliko imati pobeda...ovo je za Ginisovu knjugu rekorda a i za zatvor.
З

Зонаш

pre 22 dana

Рад коначно на свом месту.
k

keruzzi

pre 22 dana

Ljudi, 96 klubova u šest liga, to je kriminal, u zemlji od šest miliona stanovnika! Pogledajte samo ko sve igra, pa to je katastrofa. Dakle, prvi rang - 12 klubova, drugi rang - 14 klubova, treći rang - 14 klubova, pa onda niži rangovi ( lige) po reonima( bg, zapad, istok, Vojvodina) i dalje. Ko ne može da isprati finansijski, ne treba ni da igra. Ovakvim sistemom takmičenja sav kvalitet bi se koncentrisao u četrdesetak klubova koji bi zadovoljili kriterijume FSS i samim tim podigli nivo fudbala u Srbiji.Ali , dok razni Terzići i bata Đore vedre i oblače, nema od toga ništa. Podrška Vidiću.
t

trajal smeh

pre 22 dana

A niko ne sme da napise kako to Trajal bas ima 29 0 0 skor? Ko je gledao bar pola sata neke njihove utakmice zna o cemu pricam.
S

SL

pre 22 dana

Bravo za Zemun, ajmo Zemunci dogodine u SLS.
n

nelsone

pre 22 dana

to sto Trajal moze da namesti ne moze ni Profesor u La Casa de Papel
@

@nelsone

pre 22 dana

Ma kakav Leverkuzen, Trajal je hit Evrope !!!