Komentari na vest

Žiru i Milan zakazali sastanak: Na putu do dogovora stoji 500.000 evra

g

galijani mister x

pre oko 1 godinu

kako druže najjači ubedljivo..jel ti znaš uopšte ko igra za taj Milan..ja ne znam da ja ijedna lošija ekipa u istoriji uzela titulu..
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

Najvise osvojenih poena prosle godine, ubedljivo najbolji skor protiv najjacih timova Serije A, bolji medjusobni skor protiv Intera i nije zasluzeno? Pa ko je zasluzio? Uzgled to sto je liga ocaj (citaj, nema para) je druga stvar.
k

kadinjača

pre oko 1 godinu

Šteta je što Pioli iz nekog razloga nema poverenja u Adlija. Da je njemu dao četvrti deo šanse koju daje onoj španskoj prevari Braimu, još bi se pričalo o Milanu kao konkurentu za skudeto. De Kerelare će proigrati pre ili kasnije, i biče okosnica tima narednih godina, jer objektivno poseduje veliki kvalitet. Samo je potrebno skloniti Braima, jer je i prošle sezone skudeto uzet kad je španac ostavljen na klupi, a zaigrao Rade Krunić. Veliki peh ove sezone je povreda Menjana, jer Tatarušanu ne primi gol samo kad mu ne šutnu na isti. Leao mislima nije u timu, Zlatan odavno povredjen, Teo u katastrofalnoj formi, a trener bukvalno izgubljen. Ako Pioli odmah ne stabilizuje ekipu sledi mu otkaz, a visi im i mesto u LŠ, a to bi bila velika sramota s' obzirom da imaju ubedljivo najjači tim u Seriji A.
U

Urgh

pre oko 1 godinu

Sve tačno, sem da imaju ubedljivo najjači tim. Ako gledaš pojedinačno, idu inter napoli, juve, roma, milan.. Akp mene pitaš.
P

Pjanić sa žutaa

pre oko 1 godinu

Ne zna se ko je ludji, ovi sto mu nude produzetak ili on sto trazi povisicu. Jos Ibri da produze ugovor i eto pametno potrosenih para.
x

xnxx

pre oko 1 godinu

milan sa ovakvom upravon i gazdama moze samo da se ukljuci u borbu za 10to mesto sledece sezone, jer da ovakvim tankim rosterom jedva ce da dobiju i speziu
k

kadinjača

pre oko 1 godinu

Milan je igrački ubedljivo najjači, ali ubedljivo. Donekle može da im parira Juventus, pre svega zbog velikih imena koja su stigla i klub ali su ipak ispušeni igrači poput Pogbe i Di Marie. Inter je osrednji u svakom smislu, i njihov maksimum je mesto u LŠ, a rimski klubovi su u najboljem slučaju za ligu evrope. Atalanta igra vrhunski fudbal, ali pojedinačni kvalitet igrača je daleko od ozbiljnog, baš kao i kod Napolija, koji je u odličnoj situaciji, i 99% uzimaju skudeto, ali dogodine će opet ljuta borba za top4 i kvalifikacije za LŠ. Naročito kad im odu Osimen i Kvarakelija.
D

Darko55

pre oko 1 godinu

Pa da, igracki najjaci, Ibrahomovic ovde godine puni 42 godine, Ziru 37, Oridji nikad nije ni igrao ozbiljan fudbal, Brahim Dijaz, Salemakers i De Ketelare igracine za Seriu C, Bakajoko, Krunic i Mesijas za Seriu B, Dest, Kalabria i Florenci igraci za Kremoneze, a Tatarusanu lagano rezerva u svojoj maticnoj Steaui Bukurest. Igracki ubedljivo najjaci. Sasuolo im dao 5 komada na San Siru, ubedljivo najjacima