Komentari na vest

Zna fudbala, ali mora još da raste: Inter surovo kažnjavao propuste Salcburgove dečurlije (VIDEO)

A

Aleksandar1988

pre 6 meseci

Gledao sam samo 2. poluvreme. Dobra utakmica, brzo se igralo sto mi se dopalo. Cini mi se da Augusto moze da bude dobar bek, jak je i za svoju konstituciju prilicno brz i pokretljiv. Samo mu fali da igra vise. Bitna i obavezna pobeda. Sada da se lepo spreme za Romu koja je u seriji dobrih rezultata i ako im igra nije bas najbolja. Forza Inter

димарцио

pre 6 meseci

Није лоше изгледао Интер вечерас, поготово што је Инзаги одлучио ипак да мало промеша састав и што је најбитније победа је уписана иако се стрепило до самог краја. Фратези одлична утакмица, Хакан исто. Види се да фали још један шпиц у ротацији и надам се да ће од зиме то бити Тареми ако Арнаутовић не буде могао.
L

LjubljanskiNislija

pre 6 meseci

ja ne znam kako neko moze pisati tekst o utakmici koju ocigledno nije gledao. Ne znam odakle ovolika mrznja prema Interu, iz teksta u tekst, znaci samo gore i gore postaje, elem, zasluzena pobeda, ofsajd znaci koleno je bilo liku u ofsajdu, ajde znaci sou, smejao sam se. Bravo mojem Interu, idemo dalje, idemo jako.
s

svaki

pre 6 meseci

Zdrav i normalan čovek mrzi inter
B

Basketaš

pre 6 meseci

Koji je nama primarni cilj ove sezone u Lš? Pitam jer iako imamo jako kvalitetan i dubok roster i ekipa još nije razrađena, borba na dva fronta je iscrpljujuća...
E

Erector

pre 6 meseci

Prioritet je skudeto, a u LŠ šta se napravi, tu se može kiksati, ali ako ne osvoji ligu, Inzagi će vjrovatno dobiti otkaz
S

Smederevo23

pre 6 meseci

Mene zanima kako je odigrao Pavlovic? Jel kriv za neki gol? Da li u Salzburgu izlece u napad kad god pozeli? Da li ispada bez potrebe? Da li stoji daleko od igraca? Pitam to zato sto tako igra u nasoj reprezentaciji. Cim su dobili 2 komada tesko da je igrao dobro. Ili je 2 komada standard kad on igra? Pre ce biti ovo drugo nazalost i po njih a pogotovo po nas kojima koda zivce svojom gluposcu svaku utakmicu.

Oldboy

pre 6 meseci

Proglašen za najboljeg pojedinca svog tima sinoć
R

Roberto Baggio99

pre 6 meseci

Inzaghi je dosta cuvao ekipu,ipak derbi sa Romom je jako bitan.Protiv Salzburga je bitna pobeda bilo kakva.Sada se okrecemo prvenstvu Forza Inter............

Pjanić sa tri žutaa

pre 6 meseci

Hahahaha...Fratezi pao kao POKOSEN a arbitar dosudio penal zbog NAVODNOG prekrsaja. Hahahaha...dajte ljudima koji pisu tekstove obavezu da gledaju utakmicu o kojoj pisu. Cuj NAVODNI prekrsaj a ovaj ga polomio sa ledja. A svi biseri "novinara" su zato sto igra nas igrac koji je bio u pomenutoj sutuaciji. Dokle ovaj besmisleni patriotizam?
p

pero7

pre 6 meseci

stani da odgledam snimak..pa sastavim uzvestaj pa ti javim..ili nazovi Pavlovica ..zeli da te cuje..
G

Gost39

pre 6 meseci

Zanima me da li je bar nekom navijaču Intera koji je zezao Milan da je Ac Penal sada drago što je Hakan tako lepo navežbao penale tamo? Vidite kako vam lepo ide ove godine sa penalima :)
g

gost39plus

pre 6 meseci

Nemaju navijaci Intera nista protiv da Hakan ponovo iz Penala zatrese Milanu,mada bi bolje neku bombu da citav stadio explodira forza Inter.....
G

Gost39

pre 6 meseci

gost39plus, e slabo ti njemu idu bombe od kako je došao u u Italiju, to je ostavio u Nemačkoj :) Sportski pozdrav, što bi rekli.
B

Buzdovan

pre 6 meseci

Mogu samo da nam... mrzitelji najvećeg italijanskog kluba. Sad uhvatiti zalet u Kalču, opet ući u nepobediv mod. FORZA GRANDE INTER!
G

GostO

pre 6 meseci

Cekam snimak drugog gola Intera. Ali evo, kod prvog je vedeta nase reprezentacije opet ispala. I zato je grejao tribine u Svajcarskoj i Francuskoj.
В

Вељко9

pre 6 meseci

Чекао сам те ХрватуЦЗВ да оставиш негативан коментар о Павловићу иако је поново најбоље оцењени дефанзивац Салцбурга..
G

GostO

pre 6 meseci

Pa cekas jer znas da je ispao kao iz aviona. Neko to mora da primeti
p

pero7

pre 6 meseci

tebi je bas lepo u zivotu..premotaj snimak i dok je igrao za petlice mozda jos nesto uocis..ti niti imas problema a viska vremena tek..

Pjanić sa tri žutaa

pre 6 meseci

Salcburg vrlo dobra ekipa, dobro odigrali. Inter prosecno, na iskustvo ih dobili. Tri boda, ali sa vecom ozbiljnoscu otici u Austriju i zavrsiti pricu u grupi.
m

ma jel

pre 6 meseci

Sad su vrlo dobra ekipa i to nakon prodaje 2 najbolja igrača a prošle sezone su ti bili amaterski tim kad su igrali protiv milana pacovčino mala

⭐⭐

pre 6 meseci

Još jedna kvačica u nizu je stavljena, sad opet fokus na Kalčo... PS. Bastoni daleko ispod svog nivoa - klupa.