Komentari na vest

Znate li ko je poslednji fudbaler iz Superlige koji je dao gol za reprezentaciju?

G

Gostqwerty

pre 7 meseci

Evo pitanjce za sve ove što se nadmeću u pljuvanju u dalj svih onih koji nisu potekli iz čuvene škole fudbala,odmah posle Ajaksove... U eri "vladavine Toleta i partizana" nosioci i tadašnji (2009/2010) prvotimci reprezentacije koju je vodio pok. Radomir Antić(partizanovac) i kome je uslov za posao trenera svuda bio da sam bira tim i taktiku (tim menadžer,kao i Muslin,Paunović) su sve bili prvotimci i izdanci čuvene partizanove škole,jer u toj eri sve je prštalo po Evropi i reprezentaciji od dominacije valjka u prvenstvu i njegovih reprezentativaca ili je stvar pukla kada je Tole pritiskao Mistera koga da vodi i ko da igra pa ga na kraju i oterao... Jeli sinje tuke pantićevske,nije tako bilo,jel da da nije ??? Evo prve postave potvrđenog partizanovca pok. R.Antića u periodu velike dominacije Al Toleta i partizana,sve sami izdanci čuvene partizanske škole počevši sa ovim u čijim venama teče crveno bela krv u koga se kune svaki grobar- golmani: Vladimir Stojković, Branislav Ivanović, Neven Subotić, Nemanja Vidić, Aleksandar Kolarov, Dejan Stanković, Nenad Milijaš, Miloš Krasić, Milan Jovanović, Nikola Žigić,Marko Pantelić(pored njih najviše minuta su imali Kuzmanović i Ninković) ... Bilo je dobrih igrača partizanovih ali ovo šta vi spinujete veze sa mozgom nema,eno internet on ne laže...
F

Fudbalista

pre 7 meseci

A sad i jedan tekst analiza, koliko igrača iz "super lige" je od te utakmice igralo za reprezentaciju, koliko njih igra u klubovima u koje su otišli, i naslov - gde nestanu talentovani srpski igrači kad odu u inostranstvo i zašto? Da li odlaze prerano jer su drčni na pare? Da li novinari o njima pišu ode iako su svesni da nema dovoljno kvaliteta (ali mora da se piše) pa onda i oni malo umisle da vrede više nego što stvarno znaju. A možda i "trenerska vrteška" u Srbiji nije nerealna i ne treba da nas čudi, jer gde su srpski treneri koje školuje fss, i koje kvalitete i rezultate ostvaruju bilo gde da vode ekipe. Puno posla za novinare :)
F

Fußballspieler

pre 7 meseci

Poslednji strelac iz Superlige je, koliko se sećam, Strahinja Eraković u junu protiv Jordana. Ne znam da li su vam kriterijum samo zvanične utakmice ali ako računamo i prijateljske onda je on poslednji dao gol kao igrač domaćeg kluba!
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

Milenkovic i Pavlovic su katastrofa. Ne zna se ko je sef odbrane. Pavlovic umisli da je levi bek pa krene ko muva bez glave.
g

gx

pre 7 meseci

Eh sad koji naslov ...pa naravno da ima naši vise u inostranstvu u stranim jačim ligama nego njihovi...mislim o čemu mi pričamo...hoćemo sad da uperedjujemo igrace ...dajte ljudi znamo.da je naša reprezentacija 5 puta jača...da..izgubimo smo da pogrešio je Piksi da sa postavom odbrane ..priznao je..i šta..branili se 90 min...bolje rečeno aj neka bide 150 min..imali 6 šuta dali nam 4 gola...i sad su oni Madjari sa kerkezom i vargom velesila....došli 60000 da gledaju njihove kako se brane...
N

Nenad1246

pre 7 meseci

A fudbal se igra na umetnički dojam ili rezultat?
a

asensio marko

pre 7 meseci

Nama igra Erakovic sta dalje da pricamo, decko ce uskoro igrati u Fakelu, i to sa klupe, dok god nam se igraci razvijaju u graficarima zvezdi i ostalim vestackim tvorevinama, nema boljitka, Partizan je nekad bio zajedno sa Ofkom i Vojvodinom stub reprezentacije i fabrike igraca, danas se sve radi zarad interesa predsednickog kluba, koji forsira igrace iz konga senegala i drugih africkih republika. Ceo savez je njihov kadar.
p

pekica

pre 7 meseci

a kad to? koliko je bilo igraca iz partizana 2010 u prvoj postavi?
г

гост 1312

pre 7 meseci

Матори, јел ви стварно верујете у ове глупости којим нас засипте стално? Која школа, које глупости, о чему причаш? евл ти прва постава репрезентације која је тукла Немачку у Јужној Африци 2010-е, ај ‘леба ти реци ми кога је од ових 10 играча избацила та ваша чувена школа, а причамо о периоду ваше велике доминације - Владимир Стојковић, Бранислав Ивановић, Невен Суботић, Немања Видић, Александар Коларов, Дејан Станковић, Милош Нинковић, Милош Красић, Здравко Кузманови, Милан Јовановић, Никола Жигић… Ево не мора да је поникао, ко је играо у партизану од њих? Стално нека прича о школи, као били смо светски прваци па сад нисмо… Ваша школа је била успешна захваљујући директору школе Толету, то је суштина, а репрезентацији сте добро донели таман колико и становници Мдагаскара!
J

Jöle 39

pre 7 meseci

Bravo!👏
B

BricaKosačica

pre 7 meseci

Sva sreća da ste vi,Terzini botovi,usrećili reprezentaciju,a i Piksi je Grobar! Svi na F odeljenje!
p

pero7

pre 7 meseci

osim vidica ko je od igraca zvezde imao karijeru..ovde su dosli do sitija Nastasic..jovetic..savic je gurnut iz borce..bio sulejmani..mitrovic..kad sam unkadetima igrao protiv zvezde bio ivan adzic..u partizanu milosevic..kralj.ciric..nadj..tomic stariji..nis bio najbolji sa rambom..od cele ekipe nisa jedino rambo usleo
l

lažeteglođosi

pre 7 meseci

Josef Gobels,,100 puta izgovorena laž pstaje istina,,E to ste postali vi glodari
@

@vlado

pre 7 meseci

Mislim da nam izuzetno fali Marko Grujic na seedini terena,defanzivan vezni sa dobrom dugom loptom sto nam je i potrebno jer imamo brza krila i bekove,stamen igrac,borben,dobar u skoku ali mi samo oeicamo i diskutujemo
V

Veljko9

pre 7 meseci

Fali nam Grujic i Nastasic, iskusni stoper koji ume da cita igru i drzi stabilnost u odbrani!
p

pero7

pre 7 meseci

a tek sto je brz
c

cr24

pre 7 meseci

I ako smo izgubili ja odavno nisam gledao lepšu igru naše reprezentacije. Nešto slični kad je selektor bio Siniša Mihajlović i poraz od Belgije u Beogradu od 0:3 a igrali smo da smo trebali mi da pobedimo 3:0, pre te utakmice smo pobedili Vels sa 6:1 u Novom Sadu. Nismo pobedili ali nismo se ni obrukali. Tempo utakmice na visokom nivou, atmosfera fenomenalna, igrači na terenu za primer, skoro ceo meč bez kartona i sa jako malo prekida-faulova. Taktika 4-2-3-1 koju smo igrali dobro se pokazala, zakazali su bočni odbrambeni igrači, kako u odbrani tako i u fazi napada. Terzić nije imao dan a fantastičan je igrač, a Eraković jednostavno nije reprezentativni kapacitet. Zaludjenici BG klubovima su u predhodnom periodu poredili Erakovića i Pavlovića, ko od njih ima mesta u reprezentaciji, a sinoć se na terenu videlo sve. Svaku loptu koju je Eraković dobio vratio je nazad Milenkoviću, nije imao ni jedan pas u napred. O igračima iz našeg prvenstva koji bi mogli da igraju za reprezentaciju je iluzurno pričati kad je dobro poznato ko jedino sme da ima A reprezentativca. Recimo TSC je prvi na tabeli, zadnjih 12meseci igra najlepši fudbal u našem prvenstvu, i niko nemože da me ubedi da tu nema reprezentativnog kapaciteta??!! Ratkov je morao da ode u Salzburg da bi dobio poziv??!! Stanić i Jovanović su igrači reprezentativnog kvaliteta, tu su negde i Stojić i Rakonjac.
N

Naravno

pre 7 meseci

Eraković je bio dobar u Zvezdi jer u životu nije prošao pola, ne zna šta će sa loptom, samo gleda da je uvalja Milenkoviću ili Pavloviću. U duelu mnogo mekan. Mlad je ima mesta za napredak al je Pavlović ispred njega 2 koplja
S

Srdjan88

pre 7 meseci

Pavlovic je tragikomican igrac. Ne sjecam se da sam nekad gledao takticki nepismenijeg igraca. Njemu svaku utakmicu bar dva puta igrac pobegne, igra stopera a krene u napad kao sivonja, aj recite mi koji stoper to radi? Erakovic je doktor odbrane za Pavlovica, i mozda bi bolje bilo da je Erakovic igrao stopera a Pavlovivu dati da igra beka kad vec voli da ide u napad.
p

pero7

pre 7 meseci

kakav tsc i fudbal..niste culi za njih do pre par godina..tamo.je bio aik backa topola u ex yu treceligas..nijednog igraca nemaju iz topole..pro.madjarski klub..a koliko nas madjari vole videlo se juce..a vi idite u topolu..i slavite je a uvek protiv pazara..

Usput

pre 7 meseci

Pogodio si problem, slučajno ali pogodio. Erakovic je stoper, sa razlogom.. A to sto nasi strucnjaci izmisljaju toplu vodu sa stoperom na beku nije problem Erakovica, nego nasih strucnjaka. Pavlovic igra uvek unapred sto je donekle i problem nase postavke, em ostavlja krater iza sebe, em dobrano oslikava nemoc naseg veznog reda.
p

pero9

pre 7 meseci

pa ti gledaj balet i klizanje i umetnicki dojam
c

cr24

pre 7 meseci

Kada štoper ode napred onda zadnji vezni pokrije njegovu poziciju, što je Gudelj i radio. Energija koju pokazuje Pavlović pokreće celu ekipu. Naša reprezentacija nema kvalitetnog desnog beka i ofanzivnog igrača koji igra po desnoj strani ( Živković je dobar ali spor ). Možda ih i imamo, ali neigraju u Zvezdi ili Partizanu pa ih neznamo.
c

cr24

pre 7 meseci

TSC nema strance, izuzev jednog Makedonca, za razliku od Zvezde i Partizana, prvi su na tabeli, igraju najlepši fudbal.....Nagradi klub sa makar jednim reprezentativcem!!!
S

SvrakaShearer

pre 7 meseci

Ali Superliga - Superhik liga bi masu bolje zvucalo
g

gostic

pre 7 meseci

Koliko znam, i prijateljke utakmice se vode kao zvanice utakmice. Onda dolazimo do toga da je Erakovic protiv Jordana postigao gol.
S

SuperHik

pre 7 meseci

Ahahahahah al naziv Superliga, pa iz Alan Forda to ne bi smislili.
M

MileSenjakBG

pre 7 meseci

Post se odprilike poklapa sa trajanjem onog koji lebdi i forsiranjem mezimice.
S

Soren

pre 7 meseci

Pa dao je Eraković protiv Jordana, tada je još bio član Zvezde. Možda ste hteli da našišete u zvaničnim mečevima, al to niste napisali. Eraković je poslednji
Z

Znanje imanje

pre 7 meseci

Prijateljske utakmice su zvanicni mecevi. Sva statistika i bodovanje se ubraja i sa prijateljskih. Nezvanicna utakmica reprezentacije je samo ona koja se igra van FIFA termina a to niko nikad ne igra. Nezvanicno igraju eventualno neke drzave protiv nekih teritorija/pokrajina ili reprezentacije protiv fudbalskih klubova ali to je retko.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Ima boljih igraca u nasoj ligi od Djuricica.
Б

Бибарс

pre 7 meseci

Нисмо ни сумњали како је Ненад Пеналијаш постигао гол, наравно из пенала, то је најчешћа врста ударца ако си играч звезде.
Г

Гост Зрењанин

pre 7 meseci

Управо твоје име те демантује да је једини,сам си нам подсетник да има и горих..
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Pošto veze nemaš već voliš da lažeš za tvoju informaciju. Milijaš je postigao više golova iz slobodnih udaraca nego iz penala.
?

??

pre 7 meseci

Da se sastavi reprezentacija od igraca superlige bolje bi prosli kroz ove kvalifikacije, 100%. Ima dobrih igraca kod nas u ligi, sigurno je da bi ginuli za dres srbije.
p

pero7

pre 7 meseci

ajde nabroj trojicu
F

FALCO

pre 7 meseci

Srebrenko Repčić
M

Meraklija 1984

pre 7 meseci

Posle ove blamaže tim po meni bi trebao da bude u formaciji 3-4-1-2 i to: golman, Vanja Milinković-Savić, (Predrag Rajković i Đorđe Petrović), štoperi, Strahinja Eraković, Nemanja Stojić, Strahinja Pavlović, (Miloš Veljković, Srđan Babić), desno, Andrija Živković, (Aleksandar Varjačić), levo, Aleksa Terzić, (Filip Mladenović), sredina, Ivan Ilić, Saša Lukić, (Nemanja Maksimović, Saša Žđelar), plej, Lazar Samardžić, (Luka Ilić, Mihajlo Banjac), napad, Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, (Dejan Joveljić, Petar Ratkov)... pored ova 23 igrača na spisak bi pozvao i Marka Docića i Stefana Mitrovića...
M

Mare55577

pre 7 meseci

Sa dva napaca ne mozemo da igramo protiv boljih reprezentacija jer nam duva sa svih strana u odbrani, kad igramo sa dva napaca to znaci jedan igrac manje u sredini terena. Mozemo protiv Litvanije i San Marina sa dva spica.
С

СРБ

pre 7 meseci

Рајковић - Машовић Настасић Павловић - Вељковић ("задњи" везни) - Самарџић Грујић Костић Живковић - Влаховић и Јовић.
S

Steva ns

pre 7 meseci

Gospodin antić je znao da prepozna iskopao je milijaša i ubacio ga u prvu postavu kad nije bio ni blizu reprezentacije e to fali piksiju neki iznenadni iks faktor koji će osvežiti reprezentaciju a ne da se vrte jedni te isti i ništa
M

MilijašLegenda

pre 7 meseci

Milijaš je tada već duže vreme bio cenjen igrač i u Zemunu i u Zvezdi. Te godine jedan od najboljih strelaca lige kao vezni igrač, najbolji igrač lige, pritom najbolji izvođač prekida kakvog od tada nemamo. Tih godina smo baš imali bombardere iz slobodnjaka, uključujući i Dejana Milovanovića i Boška Jankovića, Kolarova, čak i Krasić je umeo.
S

Saturn

pre 7 meseci

Uz to je preoznao Jovanovica iz Standarda a ovaj bio najbolji posle
Х

Х Х

pre 7 meseci

Последњи је дао Букари на Мундијалу?
D

Dzi

pre 7 meseci

Obiora Odita.
J

Jupiter

pre 7 meseci

Mi ne licimo na fudbalsku reprzentaciju , kad vidis sve igrac 185 cm i vise , vise licimo na amatersku kosarkasku reprzentaciju , svi dizgljavi , neokretni , sve isti profil igraca Maksimovic , Lukic , Gudelj , Grujic , Racic , itd. sve igraci istih karakteristika slicnih profila koji mogu da se uklope u druge timove sisteme pa da se 1 slepa , a kad su svi zajedno igraci istih karakteristika dobijemo ovo sto smo juce dobili....imamo jednog pismenog igraca Tadica koji ima 35 godina , ova ekipa ko da gledam Stouk jos da barem tuku ko Stouk onaj pa i da urade nesto...Nemamo nijednog veznog igraca do 180 cm koji ce da stane na loptu , da iznese iz zadnje linije da napravi visak , u Hrvatskoj svaki vezni igrac je majstor fudbala za naseg veznog i posle se cudimo njihovim uspesima a uz to i trce ko navijeni...Mora da se menja nesto u mladjim selekcijama da se obrati paznja na decu koja su tehnicki dobri al ne dobijaju prostora jer tretuno fizicki ne mogu da isprate...kod nas cim vide igraca da moze da izvede bekovsku kazu dobar igrac samo sto je jaci u tom periodu ...gledajte malo tehnicare i negujte ih dajte im sansu a ne ove grbalje , dosta mi je vise da gledam sve iste igrace koji ko da vuku regal na ledjima...

Goran Milojevic

pre 7 meseci

tadic je pismen samo u klubovima u rep. nikad nista posebno nije pokazao a borbenost mu je za sramotu izjave tek da ne komentarisemo.....
M

Mare55577

pre 7 meseci

Maksimovic nije visok i ima solidnu brzinu, slazem se da visoki i spori igraci ne treba da budu prva opcija.
n

nešto onakon

pre 7 meseci

Barselona kad je bila najjača, mislim da su samo Suarez i Buskec bili preko 180cm, ostali svi ispod 175cm... Ali mi smo zarobljeni sa tim stavom još u mlađim selekcijam, kao da je bitno uzeti prvenstvo u pionirima i kadetima, pa onda vuci ove što ranije stasavaju... Posle ih nigde nema...
J

Jones

pre 7 meseci

Uvek su igrači iz domaće lige bili potcenjeni, a može se reći da su i ovi što igraju preko bili precenjeni. Recimo Katai niije imao mesto u reprezentaciji kada je igrao u odličnoj formi, a uvek je bio bolji igrač od Gaćinovića i Đuričića. Rodić je i dan danas, kvalitetniji bek od Terzića. Na svom vrhuncu je bio bolji i od Mladenovića. Mogao je defanzivno da doprinese prethodnih godina. I Urošević je bio u solidnoj formi, mada ne bih o igračima Partizana, jer ih nisam gledao, a njega sam zapazio u derbijima. Gajić je mogao na desnog beka, igrao to u Zvezdi i sad u CSKA. Ne bi davali golove, ali su mogli da daju doprinos. Međutim ako igraš domaću ligu, selektor te odmah otpiše. Gurnu samo nekog klinca, poput Stefana Mitrovića ili Mihajla Ilića, da se lakše prodaju i namire.
Г

Грдне ране

pre 7 meseci

Мислим кад бисмо саставили екипу из ове јане суперлиге да би се више трудили него ове наше "класе"
E

Eea...

pre 7 meseci

Samo da sam u mogućnosti...da mi neko dozvoli da napravim ekipu iz Superlige...dobio ove Piksijeve šarlatane...i to ne jednom, već 3 puta!
4

4S

pre 7 meseci

Nikakvo cudo,nezovu Kataia,Lucica koji mogu puno toga dati reprezentaciji.
н

нс бој

pre 7 meseci

Штета што Мрђа није добио шансу у Африци,пре тога на турниру у Азији је био најбољи стрелац. Ова лакрдија са странцима у цз и партизан,јурење тренутног успеха, уз огромна улагања српских новаца из буџета или спонзорством државних фирми,нам се обија о главу.Сада јуримо играче из дијаспоре,што је до скора било незамисливо,а у будућности ће их бити више него из домаће лиге.
m

mirijevac

pre 7 meseci

ovo samo pokazuje razliku u ulaganju u sport i nista drugo..
H

Holse

pre 7 meseci

Al hilal,paok,aek,panatenaikos,fenerbahce..eto gde nasi majstori igraju..ne daj boze da se pozovu dva mlada igraca iz nase lige i da im se da sansa ,bolje njih trpeti nego gacinovica i djuricica dve fudbalske prevare.
s

srbenda 777

pre 7 meseci

Eno ti naših mladih iz lige,protiv engleza,čemer,mi niti imamo savez niti selektora jadan je fudbal u kome vedri i oblači terza magija,gde presednik države daje svoje komentare o kvalitetu klubova,šta mislite da li se to može dediti i u jednoj normalnoj državi
m

mrkica

pre 7 meseci

aa menadžeri guraju, forsiraju, proda se, nude ćorak i onda prodajemo novog...
к

кинџал

pre 7 meseci

Невероватно је да средине реда нема, непостоји у фази дефанзиве посебно. Ови играчи што играју по више позиција, ту среће нема.Ако не добијемо Црну Гору нисмо ни заслужили да идемо било гдје и проста је прича. Мађарски навијачи пуне стадион, немају успјехе...код нас делије и гробари само што се не искрве на мртво име. Дођите Срби и навијајте, па ни та два клуба немају неке успјехе годинама уназад а ту сте редовни, зато што капне пара. Србија треба да буде изнад свега.
V

VAR

pre 7 meseci

Kako da ga daju kad ne igraju, ako nekog i pozove? Ali se zato ovi internacionalci nadavaše golova, a i naprimaše.
S

Saturn

pre 7 meseci

Kakva reprzentacija , kad pogledam ove nase dzigljave od 2 m i oni da igraju fudbal , svi nezgrapni , neokretni , ne pamtim da smo imali nekog zadnjeg veznog do 180 cm koji zna fudbala , koji ce da stane na loptu , da iznese , da promeni stranu , koji ce u sredini da napravi visak...Gomila istih igraca Grujic , Gudelj , Makismoivuc , Lukic , Gudelj , trci , tuci i prvom do sebe ...u Hrvatskoj u sredini imas 3 majstora fudbala koji u svakom trenutku mogu da iznesu loptu i da naprave visak , a uz to igraju odbranu , sto je danas moderan fudbal... Ovi nasi pojedinacno mogu da igraju u klubovima u sistemima i da se slepaju il odskoce uz druge saigrace koji su talentovaniji...dok kad smo zajedno isti profil igraca ne prolazi...Kad vidim ove nase ko Stouk da gledam svi 185 cm plus , jos da biju ko Stouk bar bi juce uzeli bod...
b

bokalonda

pre 7 meseci

ti si verovatno neki skraćeni ko roberto karlos...
S

Saturn

pre 7 meseci

#Bokalonda 182cn kad te vec zanima , da si igra fudbal znao bi koliko znaci kad imas igraca koji resava presing s varkom tela il kad promeni oravac , iznese loptu , ovi nasi nisu taj tip , Fabregas i Matic pojeli PL Fabregas jeo loptu a Matic skok , Duel igra i donosio fiziku , kod nas sve isti tip igraca
Н

Немања123

pre 7 meseci

Зидан, Лампар, Балак, Матић, Крос, Верон, Џерард, Родри… све фебруар до фебруара, зар не? Или знаш лопте или не знаш. Проблем је што се наши играчи лоше развијају. Ето тај Грујић је у Звезди почео као играч који зна да игра, има идеју, контролу лопте, креира. Сада се свео на неког ту споредног високог пања који додаје првом до себе. Имао је лош избор клубова у погледу свог развоја као племенитог фудбалера, са друге стране, вртео се по добрим клубовима и добро зарађивао. Играчи сами бирају шта им је важније. Сергеј, кога многи оспоравају, је играч који није деградирао своје фудбалско умеће због имена клуба. Друга ствар, једнога дана ће остати запмћено да рецимо Катаи није играо за репрезентацију док Ђуричић јесте. И има још таквих примера
а

армата

pre 7 meseci

Радоњић, Ђуричић, Миленковић, Вељковић, Лукић, нису играчи за репрезентацију. На крају крајева имали су довољени мечева, шта су показали, нека неко извуче статистику. Па у Суперлиги има играча који могу одиграти ово а сигурно боље него што они играју. Зашто запостављати Суперлигу а звати играче које имају маргиналме улоге у клубовима који таворе по Европи. ВМС голман раније био тешка киксара, мало се поправио али ништа специјално. Лазар Самарџић и Младеновић на клупи, реално Младеновић је за Терзића играч.