Kleman Lengle (©Reuters)
Kleman Lengle (©Reuters)

Žorž Mendeš kontaktirao Barselonu u Portovo ime

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.06.22. | 19:15

Povod je Kleman Lengle

Mogli ste u sredu u našoj rubrici Transferi da čitate o sastanku čuvenog menadžera Žorža Mendeša s čelnicima Barselone kojima je doneo ponudu jednog portugalskog velikana za Klemana Lenglea.

Dan kasnije Portugalci pišu da je reč o Portu.

Izabrane vesti

Šampion Primeire traži para iskusnom Pepeu, koji uprkos tome što ima 39 godina predstavlja jedan od najvažnijih šrafova u mašineriji Serža Konseisaa. Prošle sezone bio je to Šansel Mbemba, ali momku iz Kinšase krajem meseca ističe ugovor, a novi nije prihvatio. Po svemu sudeći, preseliće se u Francusku, odakle ga zovu Marselj i Lion.

Lengle je karijeru započeo u Nansiju, potom odigrao sezonu i po u Sevilji, a leta 2018. stigao je u Barselonu za 36.000.000 evra. Dobro je počeo pod komandom Ernesta Valverdea, u tandemu sa Đerarom Pikeom, ali je stagnirao, izgubio na minutaži, samim tim i na samopouzdanju... Ovog leta Barseloninoj odbrani sledi remont, a s obzirom na finansijske problem, odlazak na Lenglea Katalonci će gledati kao nešto pozitivno.

Navodno je superagent pregovarao sa Đoanom Laportom o jednogodišnjoj pozajmici Portu. Francuza, međutim, želi i Totenhem mada Mendešov put u Barselonu nagoveštava da mu je Porto bliži.


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Klemon LengleBarselonaPorto

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara