Komentari na vest

Žota je Liverpulov čovek odluke, Arsenal jedva sačuvao minimalac

U

Uo

pre oko 2 godine

Koliko bi Arsenal moglo da košta što nisu doveli centarfora, Lakazet je negledljiv. Ne može da dobije duel, skok duel, da zadrži loptu, ne može da pretrči, predribla, skoči, nula bodova u svemu, osim što lepo ume da proigra kada ima 10 metara prostora. Niti trči, niti vrši presing, vuče se kao crevo po terenu, a mora da se menja, jer nema snage ni za 60 minuta. Totalno razočaranje. Sa druge strane, Ben Vajt me oduševljava. I Gabrijel je dosta dobar, ali Ben Vajt ima nešto zbog čega će biti top klasa i jedan od najboljih štopera sveta. Kakvo pozicioniranje, čitanje igre, tehnika, mirnoća, dobar u duelu, pametan. Uporediti njega od 50 miliona i Megvajera od 80 je neuporedivo.
G

Gost300

pre oko 2 godine

Ma kakav brate Ben Wajt,zar nisu ljetos strucnjaci rekli da je prevara Engleska,bacene pare itd.kad bi se vratio Saliba,a jos i Tomijasu moze igrati stopera,uz jos jednog desnog beka bila bi strasna odbrana,a toliko mladi svi...
U

Uo

pre oko 2 godine

Da, video sam dosta pogrdnih komentara letos, lično nisam imao nikakvo mišljenje jer ga nisam gledao pre dolaska u Arsenal. Gledajući ga ove sezone oduševio sam se. Obično su engleski štoperi klasične cepanice, balvani jaki u duelu, ali padaju na prvi dribling i cimanje i tehnika im je nula. Ovaj dečko je pravi fudbaler. Kompletan defanzivac. Slažem se da konačno imaju odbranu, ali sve to može biti uzalud bez centarfora i sa Džakom u startnih 11.
G

Gost300

pre oko 2 godine

Naravno da fale 2 vezna i 2 napadaca,ja sam samo odbranu komentarisao,a vjerujem da su trazili i jedno i drugo u januaru,ali tad su igraci skuplji,ko zna sto nije niko dosao,a bolje i da nije nego da je dosao kakav polovnjak...
A

Anri

pre oko 2 godine

@gost 300 polako tako se krece od odbrane, prvo se ona renovira pa ostalo, imamo primer Bajerna oni uvek tako krecu u rekonstrukciju, biće nadam se i spic i vezni na leto

Tiruri

pre oko 2 godine

Arsenal mora da dovede nekoga kvalitetnog na ljeto u napadu, Lakazet je danas bio očajan.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Liverpul poprilično dobro gura u četiri takmičenja.Biće interesantno videti da li će, šta će, koliko će trofeja uzeti.
M

Magnus

pre oko 2 godine

Imaju odlicnu dubinu u ekipi, posebno sada kada su svi zdravi. Na svakoj poziciji imaju prakticno dva dobra igraca osim mozda desnom beku a i tu moze Gomez da igra.
1

14

pre oko 2 godine

Bravo Arsenal. Idemo, korak po korak u LŠ.
p

peki98

pre oko 2 godine

Arteta je pametno postavio meč. Ovde nikad ne bi bila viđena više od 3 gola. Rano načeti Vulvse i malo se potruditi da oni ne daju gol, a realno su užasni napred. Posle crvenog totalni bunker je logičan potez i pun pogodak kad igraš protiv toliko loše ekipe u napadu. Arsenal je daleko ispred Junajteda i Totenhema u procesu vraćanja ka vrhu. Ako Totenhem nastavi da juri svaki meč u poslednjih 10 minuta Arsenal ima lagani put do 4. mesta. Junajted je u bunaru skroz, njima je i mesto za Ligu Evrope poljuljano. Trenutno nisu u top 8 po formi u PL. West Ham nije za bacanje, ali teško da će izdržati u ovoj formi do kraja.

Kameni

pre oko 2 godine

Au, kakva utakmica na Enfildu, Liverpul je demonstrirao silu što se kaže. Kakav intenzitet tokom većeg dela utakmice, Salah je od samog ulaska je terorisao protivnike, a Žota je hitri ubica ispred gola. Kapa dole Šmajhelu, bez njega bi primili 4-5 golova, bio bi igrač utakmice da Lester nije izgubio.
J

Jaffa keks

pre oko 2 godine

Ne razumem logiku gde Gabrijel odugovlaci vreme i dobija zuti u 60. minutu. Eeej druze 60. minut, plus znas da Dzaka i Parti imaju vec zuti i da je pitanje trenutka kad neko mora pravi "pametan" faul za zuti. Da ne pricamo koliko je Martineli glup ispao. Tacno kad sam video situaciju razmisljam se, pazi kad dobije zuti za obe stvari. Bogu hvala, pa sudija se nikad ne razmislja mnogo kada su igraci Arsenala u pitanju. Ovo im je 4 crveni ove godine, a tek je pocetak februara...
J

Jaffa keks

pre oko 2 godine

Lakazet je dobar da razigrava, ali ne sme da masi kao danas kad imao 1 na 1 i to nakon sto dobili crveni. Morao je tu da donekle resi utakmicu. Treba Arsenalu golgeter kao leba. Jos mi vise zao sto ih Vlahovic nije ni razmatrao.
G

Gunners4life

pre oko 2 godine

Realno kad je ekipa mlada treba ocekuvati svakakve gluposti. Martineli je ispao strasno smijesan ali tek mu je 20 godina. Ali treba reci da je ovo presedan da u jednom napadu istom igracu pokazes 2 zuta kartona. Pogotovo sto i nisu bili neki opasni startovi. Moglo je sve proci sa zutim da mu malo progleda kroz prste. Pogotovo sto dolazi iz lige gdje se mnoge opasnije stvari dopustaju. Tacno se vidjelo da je Oliver jedva cekao da pokazr nekom crveni. Pa kakav je tek Partey smijesan zuti dobio?! Trebali napomenuti koliko se Tottenhemu gleda kroz prste stalno. Ali dobro, izgleda FA gura kapitena Kejna ka LS jel ipak je sramota za Engleze da im najbolji igrac i kapiten ne igra najjace takmicenje.
J

Jaffa keks

pre oko 2 godine

@Gunners4life Slazem se ovo za sudjenje. Problem u svemu tome jesu razliciti standardi. Ometanje igraca dok izvodi aut i onakav faul u dobrom delu slucajeva ne bi bili kaznjeni cak ni prvim zutim kartonom. Kad je Arsenal u pitanju uvek sve gledaju u sitna crevca, a mogu se kladiti da na primer Sitijev igrac ovo da je odradio da ne bi dobio nikakvu kaznu. Ako nista drugo, Vulvsima se vrati kad im za glupost isljucili Himeneza protiv Sitija. Bas cu obratiti paznju na ovakve situacije u narednom periodu i da vidim kako ce ovaj isti sudija da ih okarakterise.
M

Menadjer

pre oko 2 godine

Zota je strasno potcenjeni golgeter, jos je na tu visinu mnogo golova dao glavom, veoma snalazljiv i brz, iako je vise krilo, odlicno igra spica, podseca na Aguera
B

Beko9

pre oko 2 godine

Titula jos nije resena..
T

The Intersect.

pre oko 2 godine

hhaahhaha duhovit mladić🤣
B

Beko9

pre oko 2 godine

Videcemo do kraja..
9

93:20

pre oko 2 godine

Naravno da nije,nikad nije rijesena u januaru,februaru ili kad vec. Rijesena je kada to pokaze matematika,rijesio je i United u sezoni 11/12 pa onda poraz od Vigana golom Malounia,poraz u derbiju i sve se istopi. Zavisi dosta i od Lige sampionat kao i ostalih takmicenja.