Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Žreb za finale kupa pred televizijskim kamerama

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.04.21. | 18:42

Prenos na televiziji Arena u četvrtak od 14 časova

Prvenstvena trka je praktično rešena, Crvena zvezda pobedom nad Vojvodinom u četvrtak i matematički može da obezbedi titulu. Pažnja fudbalske javnosti u Srbiji narednih dana biće usmerena ka finalnoj utakmici Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana, koja je zakazana za 25. maj.

Crveno-beli će imati šansu da posle 14 godina osvoje duplu krunu, Partizan će pokušati da u sudaru sa večitim rivalom osvoji trofej i sezonu učini značajno podnošljivijom. Postojala je ideja da se utakmica odigra na neutralnom terenu, ali pošto nije bilo zainteresovanih gradova, odlučeno je da domaćin susreta bude Beograd.

Izabrane vesti

Pitanje je samo hoće li poprište duela biti stadion Rajko Mitić ili dom fudbalera Partizana. Domaćin će biti određen žrebom, a kako nezvanično saznaje MOZZART Sport, taj događaj će biti prenošen na televiziji Arena.

Ceremonija žreba biće održana u četvrtak sa početkom u 14 časova. Naravno, sigurno je da se i jedan i drugi tim nadaju prednosti domaćeg terena, jer u gradskim derbijima to može da bude ozbiljna prednost.

Prošle godine večiti su se sastali u polufinalu. Na stadionu u Humskoj bolji je bio Partizan i slavio sa 1:0 pogotkom Bibrasa Natha.

Prethodni put Crvena zvezda i Partizan su igrali u finalu 2019. godine. I tada su crno-beli bili bolji. Na stadionu Rajko Mitić presudio je pogodak Bojana Ostojića.


tagovi

Kup SrbijeFK Crvena zvezdaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara