Komentari na vest

Žreb za finale kupa pred televizijskim kamerama

B

Budimo realni

pre oko 3 godine

Sistem kup takmičenja u Srbiji je neregularan. Zašto? Zato što nijednoj zemlji Kup takmičenje prilikom žreba timovi se nedele na povlašćene i nepovlašćene (možda toga ima još u nekim državama bivše Juge i nekim nerazvijenim ligama) timove nego svi u jedaj bubanj kako kome zapadne. Najjači timovi iz prvog ranga takmičenja u Srbiji kreću od 1/16 (dok u drugim zemljama mahom 1/64 u Engleskoj, Španiji, Rusiji jedno kolo više) i što timovi iz Superlige (prva četiri gotovo sigurno sa malim šansama pre četvrtfinala a dok timovi od 5 do 16 tj broj timova koji je bio u najjačem rangu prošle i koji će biti od sledeće u osmini finala mogli su da se ukrste u najviše dva meča) tako da im je zbog neregularnog takmičenja olakšan put do završnice Kupa (dok dajem primer u Engleskoj već u 1/16 imali smo derbi Man. Jun - Liverpul dok u 1/32 čak četiri duela premijerligaša Volvs - K. Palas, Aston Vila - Liverpul, Arsenal - Njukasl, Man. Jun - Votford koji je doduše u tom trenutku ispao iz PL ali je žreban kao tim iz PE). Verujem kad bi se izmenio sistem tj da superligaši krenu bar od 1/32 i da bi svi timovi bili u jednom bubnju u završnici tj u polufinalu bi se dešavalo da dogura neki tim iz srpskoligaškog karavana (kao što se pre nešto manje od dve decenije našao tim Timok koji je na tom putu izbacio Partizan) a dak neki tim iz Prve lige tj drugog ranga dogura do polufinala ili finala ili čak i osvoji Kup kao nekada u SFRJ Borac iz Banjaluke. Što se tiče samog finala jedino ispravno rešenje je da bi utakmica trebalo da se igra na neutralnom terenu i van Beograda.
N

NikolaValjevo

pre oko 3 godine

Stadion Vozdovca, Rada, bilo koji u Bg ako bas mora tu i kraj price
3

3579

pre oko 3 godine

Нека играју на једном од терена куће фудбала у Старој Пазови
I

Ispravka

pre oko 3 godine

“Pitanje je samo hoće li poprište duela biti stadion Rajko Mitić ili dom fudbalera Partizana”. Partizanovi fudbaleri nemaju dom, jer su ga ukrali od vojske! A Zvezda ima svoj dom i svoj stadion Rajko Mitic!
C

Coan01

pre oko 3 godine

Moglo je da se igra bukvalno bilo gde u Srbiji ali ne stvari moraju sa se komplikuju uvek
X

Xyz

pre oko 3 godine

Kao i uvek regularno izvlačenje u SNS savezu. U crvenoj kuglici će biti zvezda, a u crnoj Partizan
M

Mr no

pre oko 3 godine

Crnjena zvezda vs Partizan.
S

Sadik Umar

pre oko 3 godine

Uopste nije bitno gde ce se igrati. Partizan je mnogo bolji tim sto je i pokazao u proslom derbiju. Sigurno Partizan pobedjuje, jednostavno ima mnogo bolje igrace.
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

Hahahahahahahahahahahahahah pa zato je i izgubio... grobarska logika Partizan bolji i kad gubi
R

Ris

pre oko 3 godine

Finale da se igraju dve utakmice i gotovo. Nema otkazivanja domacinstva kao sto je bio slucaj sa Novim Sadom jer je Vosa ispala ranije ili kada je otkazano u Nisu jer je finale bio derbi pa nisu mogli garantovati bezbednost, a nema ni ove teorije sa vruce-hladnim kuglicama. Dve utakmice u sedam dana se mogu igrati. Mi nikad ne znamo do par dana pred finale gde se igra, to moze samo u Srbiji
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

Bravo odličan komentar i predlog . I zvezda i Partizan su završili prvenstvo mogli bi i trebalo bi da odigraju 2 utakmice pa nema laganja i uvijanja . Super je jel nema ni publike pa neće biti SR... po gradu ili oko stadiona .
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Na kom se god stadionu igralo, pobediće Zvezda, Pobediće Zvezda zato što je bolja, ima bolje igrače i igra bolji fudbal.
A

Auuu

pre oko 3 godine

Onaj pantela je nesto smislio hahahaha
S

Sascha

pre oko 3 godine

Igrace se na njihovom.stadionu.i bice navijaca
M

Mhm

pre oko 3 godine

Imam predlog, neka ŽP izvlači kuglicu.
N

Nije ...

pre oko 3 godine

...dostojan, on je niko i nista!
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

Nek izvlači tvorza on ima iskustvo sa izvlačenjem iz raznoraznih SR...
M

Ma kakav...

pre oko 3 godine

...Partizan u fudbalu...ne moze ni blizu Zvezdi. Pa jbt. komsije su samo te 66.jedan jedini put prosli dalje od cetvrtfinala u Evropi. ej, jadan jedini pu od kako postoje! I to nisu ni osvojili. Zvezda prvak Evrope, sveta...Finale kupa Uefa, super kupa...Jos pet polufinala...cetvrtfinala da ne brojim...Skinula skalp i Realu i Bajernu I Barseloni i Liverpulu, Arsenalu...Ima vise domacih trofeja, pa u derbiju ima 30-ak pobeda vise, gol razliku nad Partizanom + 50 i vise...Mislim, razumem ja da takozvani grobari vole svoj klub ali malo objektivnosti nebi bilo na odmet...Zaista je Zvezda dva koplja ispred, to znaki i svaki od jsd-ovaca!
m

ma jok

pre oko 3 godine

joca surbatovic idealno resenje zvani surbala.
@

@Ma kakav..

pre oko 3 godine

Nekada je postojala jaka ligi u zemlji koja vise nepostoji pa je Zvezda tada bila jaka i napravila sve te uspehe ali danas te drzave nema a ovi uspesi u poslednjih nekoliko godina su rezultat ogromnog punjenja Zvezdine kase od strane vlasti i drzave kao i otpisivanje dugova .
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Samo pazite na prekidace za reportazna kola!
P

Pedja 1994

pre oko 3 godine

Bilo bi lepo da se igra u Užicu, Begluk je jedan od najlepših stadiona u zemlji
L

Lazno ime

pre oko 3 godine

njegovo ime nije taj turski naziv Belug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je stadion Slobode, gradski stadion Uzice itd ali ne Beg-luk trucine!
Z

ZvezdasSRb

pre oko 3 godine

Koje ludilo navijaca partizana , pa prosle godine u zrebu su dobili domacinstvo u polufinalu.
7

777

pre oko 3 godine

Neverovatno je koliko nema ni malo maste, inteligencije u FSS. Uvek je sve sumnjivo, uvek je tenzija... Stavis brate 5 kuglica sa imenom Zvezde, stavis 5 kuglica sa imenom Partizana i izvlacis i nema teorije da namestis ovako ce uvek biti prica o vrucim kuglicama kada ih ima samo dve...
s

svraka

pre oko 3 godine

a sta ako izvuku 2x isti tim?
b

bgcz

pre oko 3 godine

Pa samo ubaciš 5 toplih i 5 hladnih.. Isti k
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

@ svraka ... pa dobro pa šta ? Pa u basketu igra isti klub protiv sebe pa ?
G

Gost666

pre oko 3 godine

izgleda da je je po partizanu samo posteno jna ili neutralan jadni oni samo ih neko krade kme kme
P

Peki30

pre oko 3 godine

Sad kad su celu sezonu namestili, kao finale kupa ce biti regularno. Kokezjanija u ekstazi, zamazuju oci s domacinstvom finala, ali ce zato sudiji proverena postava klimoglavaca poput Terzinog zemljaka Novaka Simovica, Obradovica i ostale bulumente
v

vecito si drugi

pre oko 3 godine

76 godina dominacije stvara ozbiljne frustracije.
7

777

pre oko 3 godine

Gde vam barjak Toleta? I gde je i sta radi Boris Tadic? Jel jos peva sa Grobarima u Areni? Sada ste se setili postenja???
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

@777 Tole?!Boris Tadic?!Koliko imas godina 7?!Na kojoj je to jos utakmici bio Tadic osim kad smo otisli na fajn for a za koji uspeh nam nije dao ni dinara nego je dosao na cetvrtu utakmicu da se ogrebe za neki glas.Barjak sa Toletom je bio samo da vas nerviramo jer za razliku od nas koji za vreme duha koji lebdi nad severom imamo duplu krunu i 7 finala kupa,prolece u Evropi i dava puta ga gubimo u 5 minuta vi ste tada osvoji jedan kup.
G

GSO

pre oko 3 godine

Toleta nazad za predsednika fss a tadic gasprom boy je dobro. Kako ti, sta i.ma?
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

Da ima i malo poštenja neko iz FSS bi trebao da pokaže prvi gol zvezde protiv Radnika u kupu na osnovu kog su prošli dalje . Naravno trener “gostujuće “ekipe nije ni reč rekao o tome a mogu da zamislim da je igrao sa Partizanom !!! Istupanje iz lige, bojkoti raznorazni itd
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

Kopa se svim alatkama da osvoje duplu krunu , tako i u basketu želja im je 8 u evropi Al ga duplirase
p

pravda

pre oko 3 godine

Posteno je da se igra na neutralnom terenu. Nis, Ns, Subotica, Uzice..
Y

Yolo simeone

pre oko 3 godine

Pa vidis li da pise da nema zainteresovanih gradova?
7

777

pre oko 3 godine

@sima arauho. Pa i Vucicev duh lebdi da bi vas nervirao ako tako gledas. U vreme Tadica FK, KK nije imao sponzora. Od Ruske kompanije Gazprom pravite Srpskog sponzora(kamo srece da je Gazprom Srpska firma) nabrajas vase ispade u vreme Toleta a mi nabrajamo nase uspehe 4 godina za redom u Evropi. Nabrajas ispadanje od Az i Ausburga a mi nabrajamo Liverpul, Salzburg, Kopenhagen, Keln, Yong Boys, Olimpijakos i td... Toliko smo timova naslagali za 4 godine da smo krenuli da ih zaboravljamo... Nase ispadanje od Milana je veci uspeh od svih vasih u poslednjih 15 godina
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Koliko trebas biti lud da napises da pokojna kk zvezda nije imala sponzora za vreme Tadića a on im preko Vesića i Zike Pauka pravio projektar Evropska Zvezda.Znaci drzava direktan sponzor,onaj ko se usudio da sponzorise kk Partizan dobijao je pretnje o inspekciji pricao je Danilovic o tome.I Dejan Milojevic je pricao kako je zvezda tada uvek nudila 30 % vise para nego Partizan samo sto su nesposobni da bez 10 puta vise ulaganja bilo sta naprave.Zato su se i ugasili