Komentari na vest

Žreb za LE: Najveći favoriti najbolje prošli, derbi Roma - Brajton

b

bosko2020

pre 2 meseca

Iako po nekoj igri bi trebali biti Liverpool i Lever.Meni dva crna konja nazalost igraju jedni protiv drugih Sporting Atalanta.Sve u svemu dobrih 16 timova,vjerojatno zanimljivije i od LS.
B

BBC

pre 2 meseca

no Sevilla no party !
n

nadrealnooo

pre 2 meseca

Cu derbi Roma Brajton? Da li ste vi normalni? Pored istorijskog meca dva evropska velikana Benfike i Rendzersa, Marselja i Viljareala,vama derbi Roma Brajton? Pa Partizan je u Evropskim okvirima veci klub od oba pomenuta...Nerealan naslov,a smesan.
d

d.o.o.

pre 2 meseca

nemoj da se nerviras toliko, nije toliko dubokoumno
Z

Za Brajton si u pravu

pre 2 meseca

OK Brajton, ali, kako je Partizan veci od Rome? I mi i oni imamo po jedno finale KES (oni izgubili na finale). a oni imaju jos i LK, KSG i dva finala LE tj. jedno finale Kupa UEFA i jedno finale LE.
L

LFCfan

pre 2 meseca

Sparta će imati priliku da oseti pakao Enfilda. Na njihovom mestu ja bih se radovao tome. Ako Klop izađe u kombinovanom sastavu Sparta ima i šansu.
m

mmmm

pre 2 meseca

Pakao Enfilda?! hahahahah
L

LFCfan

pre 2 meseca

Mmmmm/ Vidim neko sprdanje, dobro. Protiv Barselone onomad i protiv Lutona u sredu bio je zaista pakao. Nijednu od te 2 utakmice ne bi dobili da im ludaci s tribina nisu ubrizgali adrenalin. Tih utakmica je bilo još mnogo. E, sad bilo je i onih kada se Klop ljuti na publiku što je previše tiha. Dešava se i to jer je ogroman broj jakih utakmica, takav klub, takva liga.
G

Gost1312

pre 2 meseca

Mozda najjaca EL u zadnjih nekoliko godina kad gledas po imenina klubova. Npr. Liverpool i Leverkusen atomski fudbal igraju ove sezone, u mnogim segmentima i statistikama dominiraju u Evropskom fudbalu, slazem se da bi to finale bilo dostojno finala LP. Osim toga ima zanimljivih timova tipa Milan, Roma, Sporting, Benfica, simpaticni Brighton itd.
A

Ambrozini

pre 2 meseca

Dobar zreb :)
I

IT mali zeleni

pre 2 meseca

Finale Liverpul - Leverkuzen bi bilo ravno bilo kojem finalu LS, osim Siti - Real. U nekim drugim kombinacijama bi možda bilo i jače. Nije loša LE ove sezone.
F

Fußballspieler

pre 2 meseca

Zar Frajburg i Vest Hem nisu bili u istoj grupi sa TSC i Olimpijakosom? Malo mi je čudno da ih je žreb ponovo spojio!
G

Gostgost

pre 2 meseca

Sto govori da je TSC bio u jednoj od najjacih grupa. I Frajburg i Vest hem, i Olimpijakos koji je sinoc prosao dalje u LK.
j

joh

pre 2 meseca

Na prosloj vesti ste napisali da u osmini finala od sada MOGU da se sastanu predstavnici iz iste zemlje. Na zrebu uzivo naglaseno da jos uvek ne mogu. Malo proveravajte informacije koje iznosite ovde na portalu