Komentari na vest

Žurnal: Kraso traži Zvezdi previše para

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Zvezda da dovede ili Vinsenta Abubakara ili Alfredo Morelosa ili Temu Pukija to su napadaci za nju.
V

Visente Del Boske

pre 12 meseci

Terza mani se ovog indijanca i uzimaj Temu Pukija jeste da ima 33 godine ali je igrac koji zna da da gol koji je rodjeni golgeter, uostalom gde god je igrao bio je efikasan za norvic je odigrao 209 utakmica dao je 88 golova od toga 23 na 72 meca u premijer ligi,potpisati sa njim ugovor na 1+1 godinu ako u prvoj ostavi dobar utisak produziti na jos jednu ako ne raskid ugovora i cao.
Z

Zvlat BG pokret@vxxd

pre 12 meseci

Uprkos tvojim fascinantnim narativima, jednostavno ne znam šta je pisac u stvari hteo da kaže! Stvarnost za razliku od tvog romantičarskog fantaziranja je malo drugačija. Vidim da si sklon negativnoj percepciji stvarnosti, jer ti si čovek koji svoj intelektualni profil i emocionalnu konfiguraciju gradi na mržnji prema srpskim igračima. Ti bi jednostavno proterao naše mlade igrače i dovodio bi ove klasične cepanice i olupine uglavnom iz Afrike. Znaš li koliko je olupina iz Afrike prošlo kroz Zvezdu, u poslednjih 9 godina, od kada je doctor virtuelne ekonomije na čelu kluba?! Pa, samo nekih 87 i zamisli Zvezda nije uspela da ostvari ni jedan transfer od njih!
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Kradljivče nika, baš si se potrudio u smišljanju komentara! Pažljivo si analizirao pojedine kvalifikacije ljudi/pojava i potrudio se da sklopiš zdravorazuman odgovor koji je sa odredjenom dozom cinizma i sarkazma! Ovo samo pokazuje da nisi klinac kome je do zajebancije i pokazuje da pažljivo pratiš lik i delo originala! Motivi za to su nejasni, ako ne postoji materijalna satisfakcija od strane odredjenih ljudi!
Š

Škrabotina

pre 12 meseci

Ako Zvezda dovede bilo kojeg drugoligaškog fudbalera, iz Evrope, pa sa njim hoće da igra grupnu fazu LŠ, taj njen pokušaj će se pokazati kao neuspešan. Ne mogu evropski drugoligaški fudbalderi da igraju u LŠ! Setimo se Van La Pare, Dionija, Rišaira, Kulibalija! Dosta više sa eksperimentima!
S

Sladajac

pre 12 meseci

Ako neko u Srbiji ili neko među navijačima Zvezde misli da bi neki drugoligaški igrač iz Francuske, Engleske, ili drugih zemalja iz tzv., liga “petice”, mogao da igra sa Zvezdom u LŠ, taj se grdno vara! Igrali su nam Van la Para, Kulibali, Dioni i Rišairo I šta su pokazali?! Apsolutno, ništa! Nisu bili u stanju da proslede pas do najbližeg saigrača, na 2-3 m! Zašto tog Krasoa, oinače drugoligaškog fudbalera, ne traži neki klub iz Francuske koji igra Evropu?! Pa, ne pada im na pamet, jer znaju oni dobro da taj nema kvalitet za Evropu!
T

Terza, reaguj

pre 12 meseci

Mikautadze ponovo dao 2 gola na utakmici i stigao do 22. gola u Ligi 2.
Z

Zvlat BG pokret

pre 12 meseci

Taj Kraso (ili kako se već zove) je ipak drugoligaški igrač. Valjda je Zvezda, uz Partizan, Vojvodinu, TSC i Čukarički, bolja od timova iz druge lige Francuske. Nisam baš nešto siguran da jedan drugoligaški fudbaler iz liga “petice” može igrati u našoj SLS! Nemojmo potcenjivati naš fudbal!

vxxd

pre 12 meseci

Sta bre pises, mozemo mi zeleti nesto ali treba biti realan, jer nas nerealnost i zelje umesto istine skupo kostaju. Nasa liga je jaca i ove sezone ali i generalno sto je uspeh i Ok je to, ali lako je neke stvari videti. Obicna stvar nama utice na kvalitet a to je 4 stranca maksimum, jer imamo 16 klubova, i mala smo zemlja, sa malo domacih igraca i ono sto je najbolje igra van zmelje. I dok ostale vece lige nemaju zabrane mi to imamo. Moramo dopustiti nasim klubovima ravnopravne uslove, makar ovako kada ne mozemo finansijski da se merimo sa stranim klubovima. eto onaj iz Makabia Pjer ili kako se zove je dosao iz Lige 2 i nije bio medju top igracima i strelcima te sezone kao sto je ovaj sada momak, a videli smo da nismo mogli d aga cuvamo. Opet tu dolazimo do toga da zbog te zabrane nasi igraci poput Erakovica koji mlad nisu igrali sa takvim tipom igraca, takve fizikalije. Jer da to imamo u nasoj ligi znali bi kako takve igrace i cuvati.
v

vlad@Zvlat BG pokret

pre 12 meseci

Slažem se! Ne treba potcenjivati naš fudbal. Možda nam infrastruktura nije na zavidnom nivou, a i trenerska struka nam kaska za Evropom, ali u talenat srpskih igrača uopšte ne sumnjam. Smatram da neko iz druge lige Francuske ne može igrati ne samo u Zvezdi nego ni u srpskom fudbalu. Setimo se samo onih olupina iz Francuske tipa Kulibalija ili Dionija! Oni su dokazali da su daleko od toliko osporavanog srpskog fudbala! Setimo se takođe one olupine Radživa Van la Pare, fudbalera iz engleskog Čempionšipa. Taj nije bio sposoban ni aut da izvede! Prekinite da dovodite afričke olupine, dajte šansu srpskoj deci!
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Sarkazam na delu kradljivca nika!
Y

Yui

pre 12 meseci

Mikatudže ili Dejan Joveljić
S

Saša_PFC

pre 12 meseci

Nije nikakav problem u obećanju kolika će mu biti plata posto je poznato da igraci napustaju C.Zvezdu uz oprostaj duga a stranci sa tuzbom vec keš.Pitanje je koliko traži keš para za dolazak i tu se neslažu jer se neslaže sa računicom pojedinaca u klubu.
@

@Saša_PFC

pre 12 meseci

A tek da vidis kako igraci placeni po 2-3 mil. beze glavom bez obzira iz bunkerizana koji titule 6.god video nije a LS preko 20 god. i vise, eno Asano je najbolji primer!
L

Luka994

pre 12 meseci

Dovedite Mikautadzea koliko god da košta, koliko para dobijate od Lige šampiona. Ajde da kraduckate pa i da razumem...
Y

Yui

pre 12 meseci

On ili Joveljić Kraso daje pola golova iz penala
Š

Škrabotina

pre 12 meseci

Odrešite kesu za Mikautadzea. Dečko je za klasu bolji od Krasoa plus nebi mnogo više koštao. Azarov u Zvezdi je dodatan bonus.
M

Mop

pre 12 meseci

On 5 miliona minimum. Nema nista od toga. A i ne opterecujte sa ovim. Lik je ocigledno bolid
k

kunde

pre 12 meseci

Decko dao 20 golova na 32 utakmice i ti mislis da je realna opcija ahahahah
k

kunde

pre 12 meseci

E da, i ima 22 godine
Š

Škrabotina

pre 12 meseci

Pet milki je nula za njegov kvalitet. Mogli smo i Kvaru za džabe. Gruzija je ozbiljna fabrika talenta samo tržište nije još skapiralo.
v

vfds

pre 12 meseci

Kako to mislis ne bi vise kostao mnogo. Pa ima 20 godina, jos 4 godine ugovora, reprezentativac Gruzuje koja kako vidimo ima sve bolje igrace i trebalo bi da bude trziste na koje nasi klubovi treba da obracaju paznaju, bas kao i Letonsku ligu, Uzbekistansku... Tako da je sigurno da ovog Gruzina nece moci da plati CZ na zalost.
Z

Zvezda za LŠ

pre 12 meseci

Kraso ni nije neki klasični napadač, bar to ne igra u St. Etjenu, često je iza i po strani. On je organizator igre u St. Etjenu. To je igrač iza napadača o kome govore Terza i Mrkela. Zvezda mora dati najveće obeštećenje za Mikautadzea i tu ne sme žaliti. Kraso jeste dobar, ali ako se već bira onda sam za Mikautadzea koji je brz, efikasan, dobar tehničar i eksplozivan, a to je ono što Zvezdi u LŠ treba. Ako bi došla obojica, onda bi to bio džekpot u napadu zajedno sa Olajnikom i Bukarijem. Kraso je imao nezvanični dogovor sa Zvezdom, tok nisu počele ponude da obleću.
Z

Zvezda za LŠ

pre 12 meseci

Da dopunim, Mikautadze je nivo iznad, mlađi, sa fantastičnim udarcem sa distance, ali i osećajem za asistenciju. Zvezda ne sme da žali na obeštećenje jer će svakkako moći zaraditi na njemu dobar novac. U svakom slučaju će sa njim dobiti fantastičnog igrača i sigurnog strelca. Treba se izboriti sa drugim zainteresovanim i sbe mu obezbediti da dođe u Beograd.
N

Nikola66

pre 12 meseci

Kraso je klasa za ovog gruzijca dve klase iznad…
@

@nikola66

pre 12 meseci

Kraso jeste dobar fudbaler, ima fudbal u malom prstu, eventualno je snažniji, ali (možda zbog zasićenja) nekada izgleda poput Kataija nonšalantno. Kao stariji lik u školskom dvorištu koji voza mlađe na malom fudbalu.
@

@Nikola66

pre 12 meseci

Vidi se da ga nisi gledao uživo. Mikautadze ima kvalitet za vrh liga petice, gde će uskoro i biti. Samo pitanje da li omastimo brk ili ostanemo stipse bez profita.
Š

Škrabotina@Zvezda za LŠ

pre 12 meseci

Izvini, odakle ti znaš kako bi igrali zajedno Mikautadze, Olajnika i Bukari?! Da li si gledao ovu prvu dvojicu uživo?! Nisi, nego trućaš tu na osnovu priča rekla-kazala, SMS poruka raznih nazovi menadžera i vesti na raznim portalima. Što se tiče Bukarija, njega si gledao i šta si video od Bukarija u njegovim igrama protiv Makabija, Fradija, Trabzona i Monaka?! Nisi video ništa! I kako možeš sa takvom lakoćom svrstavati Bukarija u nekakve džekpotove, kada čovek osim brzine nema ni jednu performansu potrebnu za krilo u LŠ?!
M

Milojko Arsenić

pre 12 meseci

Logično da traži više kada čovek zna gde dolazi. Dečko želi da obezbedi porodicu, a svi znamo da igrači u zvezdi imaju primanja u rangu timova iz lige petice i logično da želi više. Pa ko bi lud došao u ligu bez briga i šampiona univerzuma a da nije zbog novca, niko naravno..
o

onda...

pre 12 meseci

...bolje da igra košarku u Partizanu, tu je bolja lova.
M

Milojko Arsenić

pre 12 meseci

Logično da traži više kada čovek zna gde dolazi. Dečko želi da obezbedi porodicu, a svi znamo da igrači u zvezdi imaju primanja u rangu timova iz lige petice i logično da želi više. Pa ko bi lud došao u ligu bez briga i šampiona univerzuma a da nije zbog novca, niko naravno..
Л

Ложач

pre 12 meseci

Контам да питамо Мрђу, Пуровића или Орландиња за здравље, ипак је то ниво наше скаутинг службе
M

Marko Marin

pre 12 meseci

nastavak dovodjenja vrhunskih špiceva iz Francuske
r

rsczz

pre 12 meseci

Treba svaki klub u prvoj ligi da ima makar normalnu podlogu na kojoj se igra to je prvi preduslov da se dovode iole normalni inostrani igraci, kome se igra na kaljugama po Krusevcu,Pazaru i ostalim njivama.
n

nije mi jasno

pre 12 meseci

dacemo 2 miliona obestecenja na prosecnog argentinca a necemo milion plate za napadaca????
a

aahaha

pre 12 meseci

2.5 ste dali za Motiku, lagano!
A

Alessandro

pre 12 meseci

Mnogo je to novca za igrača koji dolazi iz druge lige i koji ništa ne garantuje. Generalno treba menjati poslovnu politiku za plate stranim igračima, daš mu neku podnošljivu platu i bogate bonuse za golove, asistencije, svaki nastup, svaku pobedu, titulu, kup, prolaz grupe u Evropi… da ne budu ušuškani nego da se bore da zarade svaki dinar!
O

Ognjen Drinski

pre 12 meseci

Da stručnjaci Mita, Terza i Stankela nisu dovodili igračine poput Falka, Krstičića, Kulibalija, Dionija, Srnića i slične mogli bi da kupima dva Krasoa(ili kako se već zove).

Kalčopolista®

pre 12 meseci

A sta se ti potresas, kao da je klub platio te rage??? Platili su penzioneri!!!
O

Ognjen Drinski

pre 12 meseci

@Kalčopolista, te panjeve je platila UEFA. enzioneri plaćaju vaše Pantere, Ledeje, Egzume... kao i licence i za fudbal ( ili nogomet ako ne razumeš) i za košarku.
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Da bi neko razmatrao iz evropskih liga dođe kod nas nije samo dovoljno ponuditi više para i LŠ. Kome se bre lomata po onom ruglu u Lučanima, Ivanjici, Surdulici, Subotici, Kruševcu, Nišu, Kragujevcu, Čukarici... šta je bre ono pošto stadioni nisu tu bi i Mesi zaboravio da igra fudbal i bio ispljuvan posle dve utakmice. Tok se to nereši teško da će biti napretka.
d

dodaću Ja

pre 12 meseci

Aleksandar
N

Ne bree

pre 12 meseci

Nema vremena,sprema taktiku za Madrid..I ne pita koliko kosta
G

GhostRider

pre 12 meseci

Nije ni čudo što ga svi sada žele i što on sada traži više novca nego što vredi. Celu zimu se piše samo o njemu tolika reklama i možemu se sada da ucenjuje, mada ja sam znao odmah da od toga posla nema nieta čim se piše toliko o njemu a obično baš prava pojačanja se drže u strogoj tajnodti !!!
G

Gost RS

pre 12 meseci

Za dobrog napadača se moraš otvoriti i tačka. Bio ovaj ili neki drugi.
m

madness

pre 12 meseci

Ovako ima da ga razvlace do 3 dana pred kraj prelaznog roka i da dovedu..... Eli Babalja
e

esex

pre 12 meseci

100 hiljada mesecno trazi a to mu niko nece dati..jedino da daje po 2 gola u utakmicama lige sampiona..dobar je kraso al do 40 000 e mesecno..i to moze da se skupi ako se otarasimo krsticica,gobelje,nikolica,srnica pa i pesica...oni zajedno imaju sigurno 150 000 mesecno ako ne i vise..
i

iz ovoga

pre 12 meseci

Naslova bi neko pomislio da zvezda stvarno nesto placa.....
S

Sivuple

pre 12 meseci

Ok dao bi mu ja i 150k ali u ugovoru da stoji sledece, minimum 35 gola u svim takmicenjima i jos neke stavke, ne ispuni li vraca lovu i 100k ugovor stupa na snagu, kad se vec hvali da je golgeter
M

Mile led

pre 12 meseci

Tu bar nemamo problema, novca je kod nas uvek bilo na pretek.
Z

Znojko

pre 12 meseci

Za Krasoa sam osećao da neće biti ništa jer je realno da ostane u Francuskoj kao i onaj Gruzijac.Pa oni su najbolji strelci druge lige i logično je da su na radaru tamošnjih prvoligaša koji su realno finansijski jači od Zvezde!Sa druge strane ne razumem Terzića ako već hoće dobrog şpica pa ne možeš brate da ga dobiješ za siću.Prema tome,Terzo otvori se ili se gubi iz Zvezde jer još transfer fijaska ne želimo više da doživimo!
P

Pjer Karden

pre 12 meseci

Pisao sam već ovde,terzino baronisanje kakav Kraso igrač u najboljim godinama uz to slobodan sa solidnom sezonom iza sebe u izuzetno teškom takmičenju kao što je teška i tvrda sa malo golova Liga 2 ide najverovatnije u neki francuski,belgijski ili holandski klub,Zvezda tu uopšte nije u razmatranju ni u jednom momentu bila.Apropo njegovih zahteva,koliko je para dato za famoznog Motiku i gde je taj milioner sada.
G

Gost1976

pre 12 meseci

Potpuno si ne informisan,Zvezda daje bolju platu nego većina holandskih i belgiskih klubova i nego barem polovina francuskih,,problem je nagovoriti igrača da dodje u Srbiju da igra..,pre svega ponižavajuća infrastruktura ..loši tereni na kojima i odličan igrač postaje prosek..slaba konkurencija gde ne napreduješ kao igrač.Plata nije problem.
g

gost ali pravi

pre 12 meseci

Pitanje je da li on vredi taj novac.
M

Mandrda

pre 12 meseci

Brate,smarate sa tim petardama u ligi sampiona. Mnogo vece i bogatije ekipe primaju po 5-6 pa cak i 7-8 golova,Ko kaze da je garancija uspeha ako se ulozi 10 miliona eura? Narocito kada Zvezda ulaze 10 miliona eura veci bih uspeh ja napravio od Mrkele sa milion eura. Oni dali za Van la paru 2m (navodno) koji nije potrcao godinu dana...Mrkela izjavljuje da su ga pomno pratili,samo ne znam gde su ga pratili.Mozda u Babusnici na malom fudbalu. To sto je recimo Bukari placen dva miliona ( mozda tri sa bonusima) ne znaci da je sest puta bolji igrac od onog koji je placen 500 hiljada eura. Razlika je u tome sto je Bukari imao ugovor sa Gentom na jos 2-3 sezone pa se moralo iskesirati a onaj ko ima sest meseci ugovora njegaplatis 500 hiljada recimo. Opet kazem,garantujem da bih sa milion/dva eura doveo bolja i kvalitetnija pojacanja od Mrkele koji bi ih doveo sa 10. Mi jesmo prejaki za nasu ligu ali smo pretankli za ligu sampiona kao i veliki broj ekipaiz istocnog dela Evrope.Samo je pitanje da li ce ti pasti ekipe koje vole da pune do vrha tipa Bajern,Man.Siti,Liverpul,PSG,Real ili neke koje otaljavaju posao poput Milana,Intera,Benfike,Porta i slicno.Zvezda je trebala da iskoristi priliku da anulira dug za ovih sest sezona i da nadje zaista talentovanu decu koja bi sutradan odigrali kvalitetno u LS i prodala se za dobar novac.Tek kada ti klub ispliva ,postavio si temelj,povecao standarde itd.I Dinamo Zagreb je prvih 5-6 sezona u LS bio kanta za napucavanje,primao petarde,cak izgubio 7:0 od francuskog Liona u sred Zagreba ali je pravio pare.A mi igramo LS i ulozimo sve,ne uradimo nista i opet posle kukamo.Zvezda ce ove sezone dobiti 16m za plasman u LS, dobice na osnovu koeficijenta makar jos 10 miliona, naulaznice ce zaraditi makar tri miliona, dobice od Gasproma 5m, od Telekoma 1.2m, od manjih sponzora oko milion, zatim tv prava barem milionce.To je vec oko 36-37 miliona eura, da racunamo barem tri boda da uzmemo, to je jos 2.8m. Znaci imaces 40-ak miliona eura. I ako prodas Erakovica stvarno za dvet miliona dolazi se do sume od oko 50 miliona eura. Sta fali da ti budzet bude 30 miliona ali pametno ulozenih a 20 da skines dug? Ok,uzeo si 10m navodno pozajmicu,vratis 12.5, Govorim sve navodno jer ne znam da li je to zaista tako ili neka mutljavina. Vratis 12.5m a skinuo si dug 10 (platio si porez). Zvezda je za sest sezona prihodovala preko 210 miliona eura i sada ako prihoduje 40-ak to vam je preko 250 miliona eura za sedam sezona. Preko 35 miliona po sezoni. Normalno bi bilo da je dug smanjen a sve ostalo bi bila teska mutljavina
Y

Yui

pre 12 meseci

Nećemo da gubimo sa 7:0 ko Dinamo To je poniženje,ne vredi te pare
I

Ivan FCRS

pre 12 meseci

Vidim ja da ce se opet ucesce zvezde u LS svesti na primanje petardi. Jer uprava ne uci iz svojih gresaka. Oni i dalje imaju mentalitet kao da nemaju sta da izgube kao 2017 godine. Kada imas zagarnotavanih 25 miliona evra od ucesca u LS, moras i da prihvtis neki rizik, i ulozis u pojacanja 10 miliona evra. Ili imas drugu opciju da kukas kako nemas para ni za sta i opet budes kanta za napucavanje.
P

Penzioner

pre 12 meseci

Imajte milosti prema nama
N

Nije

pre 12 meseci

trebalo da Idea u penziju Grobari.
N

Nenad1246

pre 12 meseci

I dalje jeftiniji od Pešića.
A

Ab

pre 12 meseci

Ne treba žaliti pare za dobro pojačanje al nikoga, isto tako, ne treba ni preplaćivati...za 1mil platu godišnju plus bonusi za trofeje i Evropu može se dovesti igračina za naše uslove... Kraso jeste dobar, zanimljiv je najviše što bi došao kao slobodan igrač, i neka veća plata i od tih 1,2mil došla bi nas kao neki vid obeštećenja... Jbg Kraso sa platom od 1,5 mil je jeftinije rješenje od nekog sa platom 1mil i obeštećenjem 1mil.... Kad realno skontaš koštao bi nas manje nego Šilja Pešić (1mil obeštećenje +plata).. O tome se radi... Samo je pitanje da li možemo naći igrača boljeg od Krasoa, ako ne možemo, dat čovjeku pare i ćao... Najgori scenario je neki novi Dioni na pozajmici... To najviše košta... Dobar igrač otplati sam sebe i nema skupog dobrog igrača...
r

rsczz

pre 12 meseci

Bas tako, dajemo Kampacu i ostalima u kosarci u kojoj se ne vrte ni priblizne svote novca a u fudbalu hocemo da imamo igraca za Ligu sampiona za 700-800 k mjesecno, smijesno... Naci pouzdanog gogletera i pljusnuti mu 150 k mjesecno ako hocemo da napravimo nekakav iskorak u Evropi.
Ч

Чика

pre 12 meseci

22/23 - 16 голова - 7 из пенала!? Још један што отвара простор?
R

Radamelo

pre 12 meseci

Mikautadze, Joveljic ili eventualno onaj slovenac Vipotnik. Bez 5 miliona nema price o ovim momcima a to bi bila pojacanja na poziciji koja je kriticna kod nas. Ovaj Kraso em sto samo daje golove iz penala, nego i ovako ne uliva neko poverenje da je pravi igrac za nas. A o tome kolko para trazi nema sta ni da govorimo.
G

Gost Rider

pre 12 meseci

Ko sme da se kladi sa mnom da ce ovaj da prodje u npr Monpeljeu kao Kasiera u Zenutu ili Desers u Salernitani?
I

Ivke88

pre 12 meseci

Dessers je u Cremonese-u ako se ja ne varam..
M

Mop

pre 12 meseci

Ako ovo traži to mu bukvalno niko neće dati.
M

Mop

pre 12 meseci

Za 16 golova u drugoj Francuskoj ligi. Ako možete Arnautovića da dovedete, odlično.Sa ovim drugoligaškim iz Francuske ste se baš usrećila. Preko 1,2 miliona evra. Stvarno. Neće doći i kraj priče. Pa koliko novca traži. 2 miliona. Vaša uprava ne bi trebalo da se sa ovim opterećujeće. Dao 16 u sezoni prvi put u životu. Ja mu 400k ne bi dao. Nadam se da vam je uprava pametna
s

sg018

pre 12 meseci

nije Kraso alav, nego ljudi ne kapiraju trziste. Kraso je igrac koji dolazi bez obestecenja i samim tim je u mogucnosti da trazi vecu platu. Zamislite koliko bi on kostao klub da pored plate od 600k platis i obestecenje transfera 3,4mil.?
N

Nemanja898989

pre 12 meseci

Olajinka je krilni napadac,a nama treba klasican centralni spic-golgeter…A igraci koji nemaju ambiciju da igraju LS nego bi pre otisli i u neki slabiji klub za 50-100 hiljada vise nam i ne trebaju,jer su ocigledno iskljucivo novcano a ne fudbalski ambiciozni.
M

Mop

pre 12 meseci

Može on i CF biti. Ako ste ga potpisali odlično. Odlično pojačanje. Iznenadio se da ste doveli, ali naravno sjajan posao. Trebalo bi biti ozbiljno pojačanje biti.
G

Gost83

pre 12 meseci

Trazite dalje, ovaj je promasaj u najavi gde god da ode...a otici ce u Tursku ili tako neku ligu, nikakav bolji klub iz liga petice ga sigurno nece uzeti
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Kakvo obecanje je dao Olajinka? Ili je potpidao ugovor ili nije, vrlo lako. A ove fore za Krasoa su klasicno mazanje ociju da moze vise para da se isisa iz kluba na konto " velike plate". Igra u Francuskoj drugoj za max 20k mesecno, i sad mu zaboga malo 100k mesecno. Nije nego. Pritom, cisto sumnjam da dolazi, kad god se o nekome ovoliko pisalo taj nikad nije dosao.
X

XD

pre 12 meseci

Hoćeš li se javno izviniti što lupetaš kada bude potpisao za nekoga za preko milion godišnje? Nećeš. Svi ste puni teorija zavere i svi znate sve.
G

Gosthjk

pre 12 meseci

A hoces li se ti javno izviniti meni ako ne potpise?
K

Koliko

pre 12 meseci

Ste vi kontradiktorni, čekaj taj Olajinka je potpisao predugovor, i to su objavili svi češki mediji,i već su se oprostili od njega.
G

Gost123

pre 12 meseci

Ma ne treba ni citati ove gluposti.......
Č

Čekaj malo

pre 12 meseci

Kako je sad Olajinka dao "obećanje"? Zar nije potpisao predugovor?! Auuuu...
K

Kegevara87

pre 12 meseci

Niti je dao obecanje, niti je potpisao "predugovor", nego je potpisao ugovor vazeci od sledece sezone.
U

Ugovor

pre 12 meseci

se pravno gledano ne može potpisati dok postoji važeći ugovor. Ugovor se potpisuje onog dana kad bude i predstavljanje fudbalera i to je ustaljena praksa. Potpisuje se obećanje kluba i igrača jedno drugom sa određenim uslovima koji važe od prvog dana (ili nekog drugog dogovorenog) po isteku važećeg sa drugim klubom. Tako stvari funkcionišu i u normalnim radnim odnosima u drugim industrijama kad mijenjate posao u EU, pa da se osigurate da će budući poslodavac da se drži dogovorenih uslova, dobijete dokument koji predstavlja ugovor provizorno i navodi da je važeći od dogovorenog datuma usaglašenog u dogovoru obe strane. U fudbalskom svijetu se takav dogovor/ugovor najčešće naziva predugovorom.

Srpski samuraj

pre 12 meseci

Igraćemo bez napadača opet.
v

v1ad

pre 12 meseci

Ma moze to da se plati. Samo tvrdi pazar. Jbg, ako kanis igrati LS moras se isprsiti malo. Ne mozes vise da se oslanjas. na jeftine i besplatne macke u dzaku.
m

maestro

pre 12 meseci

Vreme je da Terza odresi kesu i napravi drim tim koji ce godinama biti redovni ucesnik LS i svake naredne godine da napravi sto bolji rezultat u LS...Partizan je pred katancem i pravi je trenutak da Zvezda ima igracki kadar koji ce u narednih 20 godina biti nedodirljiv u domacem prvenstvu i pritom da redovno igra najmanje osminu finala LS...
h

hahaha 1

pre 12 meseci

Tvoji komentari su medju glupljima ovde,kakve veze ima Partizan sa ovim što si napisao ?
p

podesen

pre 12 meseci

Ako ovaj sazna da Silja ima 800 000 e bez bonusa ima ds trazi 3 miliona.
G

Gost8273722882388

pre 12 meseci

Samo se cenkajte, moja puna podrška, a ne pričam o Krasou kao fudbaleru nego generalno. Sutradan kad gledamo Šilju Gobelju Srnu Krstičića protiv Porta i Atletika zahvalićemo vam se gromoglasnim aplauzom!
e

e sad se pomerite

pre 12 meseci

cenkajte se da moze terza vise da stavi u dzep
G

Gost1717

pre 12 meseci

Zvezda treba Marka Arnautovica da dovede, voli klub, sa Dragom ce da igra top! Ozbiljan igrac, koji ce da pravi razliku. Ovi Krasoi su nepredvidivi..
2

2205

pre 12 meseci

dragu se vec ide.bolje neko mladji za spica od njega
p

pjer

pre 12 meseci

Da bas je lud da igra po nasim livadama...neko ce reci igra L.S ,mi tu statiramo a drugi igraju odnosno davace nam po 5 komada sa sve Gobeljom,Srnicem i kompanijom...da i Silju Pesica da nezaboravim.