Komentari na vest

Zvanično: Ančeloti u Realu tri godine

m

miso seljo

pre gotovo 3 godine

Anceloti ima 62 godine i ovo je verovatno poslednji veliki klub u njegovoj karijeri i realno je da prihvati poziv iz Madrida jer velika scena i liga sampiona su uzbudljivije od borbe sa 6,7,8,mesto u premijer ligi.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Ancelotti je velik trener i tu nema rasprave ali mislim da i njega polako vrijeme sustize. On je zario i palio kad su jos Murinho,Capello,pa i Pep bili aktualni. Danas se nogomet promijenio i danas su uspjesniji mlađi treneri tipa Tuchel,Flick, Nagelsmann itd... Nece mu biti lako jer Real nema neki tim trenutno, potrebno je napraviti veliku rekonstrukciju i tek onda moze slagati igru.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Ajoj majko mila štabljudi pričaju. Real nema neki tim. Pa brate ko ima bolji? Jel ima neko boljeg golmana od Kurtoe, jel ima bolje stopere od Alabe, Ramosa i Varana, jel ima boljeg trekvartistu od Azara, pozdanije bekove od Karvahalai Mendija, boljeg golgetera od Benzeme, talentovanije klince od Rodriga i Vinišijusa, pa i Reiniera i B.Diaza, boljeg pleja od Modrića, bolje zadnje vezne od Krosa i Kazemira, bolju klupu od Realove na kojoj su Isko, Asensio, Vaskez, Mariano, panjina iz Bijeljine, Marselo, Odriozola, Sebaljos, Edegard, povratnik Bejl, Militao, Valverde, Valjeho, Načo, Lunin, Reinier, B.Diaz. izvini sto ovoliko pisah, ali morao sam, čisto da vidiš u kakvoj si zabludi. Ovaj tim ako nije najbolji na svetu, sigurno je medju 3. Anceloti je trener medju 5 na svetu. Bice to sjajna simbioza. Uz prodaju bar 10 nebitnih igrača, i dovodjenje 2-3 pojačanja, ne top imena, već onih koji su Karlu potrebni, ovoj ekipi je nebo granica. Veliki pozdrav i sve najbolje.
A

Aezakmi

pre gotovo 3 godine

Svako je prica za sebe, nema tu pravila tipa ranije su bili matorci, sad glavnu rec vode mladji i to. Pep je i dalje aktuelan a pricas kao da godinama nije trener.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

@Blajvčo sad bi ti mogao naći nekoliko timova koji su bolji od Reala na tim svim pozicijama ali mi se neda pisati toliko i nemam vremena. Svi ti igraci su zagazili u 30te i Realu je potrebna kompletna rekonstrukcija. Alaba kao stoper? I to jos najbolji? Pogledaj koliko golova je primio Bayern ove sezone. Alaba nije stoper nego lijevi bek a poceli su ga forsirati i na poziciji zadnjeg veznog ali on je lijevi bek i kraj. Curtois najbolji golman? Sigurno nije, u Chelsea je bolje branio nego u Realu.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Ovo vec moze da znaci da ce Konte u Barsu :)
G

Gost9

pre gotovo 3 godine

Nije loš učinak, na 119 utakmica 14 poraza i 16 nerešenih. Ne bi on meni bio u Zvezdi.
G

Gostutino9

pre gotovo 3 godine

ua realll VISÇA BARÇA
L

Likling

pre gotovo 3 godine

61 godina starosti. Malo mi zvuci neverovatno, obzirom koliko je dugo na velikoj sceni, imas osecaj da covek ima 100 godina, a on lagano moze jos 10 godina da gusla na klupi.
R

Realno...

pre gotovo 3 godine

Odličan stručnjak ali trebaće mu materijala da bi napravio nešto.Stare snage(Benzema,Modrić,Kros,Kazemiro) će teško izvući i narednu sezonu.
1

1902

pre gotovo 3 godine

Boga mi Kazemiro ne spada u matore pa cak ni Kros.
R

Realno...

pre gotovo 3 godine

Mislio sam i po stažu u klubu..
s

sinak

pre gotovo 3 godine

kazemiro tacno godinu dana mladji od kantea covek tek napunio 29 godina sve samo ne stara glava.Kros tek napunio 31 a pogle kako modric igra sa skoro 36 godina znaci i kros ima minimum 3 top sezone.Alaba verovali ili ne tek 28 godina kurtoa 29 ne bih se slozio da je glavni deo tima star vec je iskusan ali i dalje u punoj snazi
I

Ihlesi

pre gotovo 3 godine

Lik je mislio stare snage u smislu stare dobre uzdanice reala, ne po godinama aman sta ga bombardujete.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Da li je mogao i zasto nije uradio nesto vise u Evertonu ?

Paint ItBlack

pre gotovo 3 godine

zato sto je everton luzerski klub koji em nema dobru klupu,em nije tim za vise od 7 mesta.Pametan covek otisao u real
N

Napapijri

pre gotovo 3 godine

Takodje cini mi se da ce pomocni trener biti neko od bivsih igraca reaala, dal alonso raul ili mozda guti. Svkako dobar potez reala videcemo ko ce doci od pojacanja i sta ce biti na kraju sa Mbappeom
T

TiP

pre gotovo 3 godine

Anceloti je kup trener, Primer uzeti nece, za LS nema tim ekipi prosao zenit, bojm se da ce biti najuren sledece sezone ovako je posluzio Prezu, kao prelazno resenje, prvo je hteo Kontea kojem ne moze da ispuni transfer zelje trentno, ne znam sto je Anceloti pristao na ovo, kad ce zavrsiti neslavno.
S

Subjekivni komentator.

pre gotovo 3 godine

Lijepo je vidjeti da se gospodin vraća u top klub. Mislim da ne postoji istinski obožavatelj nogometa koji ima nešto loše da kaže za Don Carla. Provjereno ime, iskusan, autoritativan, pola Realovog tima je već radilo s njim. Raul i Xabi bi bili kockanje, Conte nije za Pereza, Mautisio nikada nije ni razmišljao da napusti PSG, pa čovjek je imao ponudu od Reala dok je Tottenham vodio pa je odbio. Sportski pozdrav!
G

Gost1234

pre gotovo 3 godine

Ja nisam odusevljen njegovim likom i delom u poslednjih 10ak godina(Celsi, Bajern, Real, Everton, Napoli) da je gospodin, gospodin je, da je nekad bio medju najvecima, jeste, sad mozda nije sam vrh ali ipak spada medju 20ak najboljih. Realno u ovom momentu mozda najbolje dostupno resenje, i mnogo bolja opcija od Raula ili tako nekog.
G

Ghoooust

pre gotovo 3 godine

Najbolji trener na svetu ikad u najboljem klubu na svetu ikad. Savrseno!!! A ta vasa prica zlonamernih i ljubimornih oko Evertona i Napolija je smesna. Covek uzeo sve kao igrac i trrnirao i uzimao trofeje u ligama petice(Milan,Chelzi,Real,Bajern, PSZ...). Nikada konflikt za igracima, nikada sa navijacima,nikada sa novinarima, protivnickim trenerima, sudijama.... smiren,stalozen pun iskustva odlican motivator i takticar nije alav na pare... a sto je najbitnije dosledan i lojalan. Koga drugo da trenira sem Napoli ili Everton... sem reprezentacije Italije koja mu je zelja i bice mu ispunjena 100%. Posle Milana nece u Juve,Inter... posle Chelzija sigurno nece u Arsenal,Totenhem.. posle Evertona sigurno nece u Liverpul. Posle PSZ ili Bajerna tesko da bi takav gospodin prihvatio neki drugi klub. A posle Reala u Spaniji moze samo da se vrati u Real jer je suvise dobar lik da bi uzeo Barsu ili Atletiko. Mislim da bi legao Man Jun kao budali samar i naravno repka Italije. Prosto. Don Karlo Anceloti.
M

Marco

pre gotovo 3 godine

Dobro dosao kuci, Carlito! Najbolji trener danasnjice, covek impresivne karijere, bez mrlje! Tri puta klupski prvak Evrope sa dva najveca kluba na Svetu!
A

Aha vazi

pre gotovo 3 godine

Najbolji mali sutra, Bjelsa je za njega trenercina dokazao sa Lidsom i cempionsip igracima zavrsio ispred njega u PL, a vala Klop, Konte i Tuhel sve sa Gvardiolom su liga za sebe.
T

TiP

pre gotovo 3 godine

Isaadaju u 1/8 finala kao po obicaju, Francuzi ce to sve da pregaze.
E

E!

pre gotovo 3 godine

Sto ce da se usrece, njemu vreme proslo kao i Murinju, jos Real matora ekipa.
P

Pamrav

pre gotovo 3 godine

Steta, mnogo je Karlo veliki gospodin za ovaj sugavi klub.
u

upravo tako

pre gotovo 3 godine

karlo je trenerski mag i legenda ali jebiga i njega privuklo kad zna da moze da uzme par ligi sampiona na kradju preko florentina

Smile dog

pre gotovo 3 godine

dobar potez Reala
n

noleeeeee

pre gotovo 3 godine

hahahahahahaha rodrigez napustio real zbog evertona i ancelotija a sada anceloti ide u real