Komentari na vest

Zvanično: Andrija Radulović u Vojvodini, ugovor na tri godine

T

TUneki

pre 10 meseci

Idu Cumic,Kabic,mozda i Zukic za milione Vojvodina sa petim mestom ima vece transfere od nepobedivog sampiona
@

@tu

pre 10 meseci

Ma idi begaj, ozbiljni milioni! 😂😂😂

Chiske

pre 10 meseci

Ja ne znam sta se ceka ako ima ponuda za Bazuku?
M

Mutommbo

pre 10 meseci

Srećno Andrija. Žao mi je što ovaj dečko nije dobio pravu priliku u Zvezdi, ali to je fudbal. Ranije su forsirani iskusniji, sada se igra LŠ. Ako se dokaže u Vojvodini, Zvezda ga može uzeti za 50% vrednosti i to je fudbal isto. Želim Voši da igra LK sa ovim timom. Čumić- Ivanović- Radulović i iza Uroš Nikolić.
D

Djapex

pre 10 meseci

Ako je Radulovic zamena za Cumica, Vojvodina ce biti slabija... Nije los Radulovic, ali ipak Cumic je klasa za Surperligu... Vojvodina je izgubila Simica, koji je bio jedan od boljih igraca, Topic je isto otisao... Nadam se da ce dovesti 2 ili 3 kvalitetna igraca i biti jaca nego prosle godine... Vojvodina moze da prodje Apoel, Apoel ima novog trenera koji nije nesto kvalitetan, ima mnogo stranaca, trebace im vremena da se prilagode novom treneru, mozda (verovatno) podcene Vojvodinu... a svaki bod je dobro dosao za Srbiju !
н

нс бој

pre 10 meseci

Дај Боже да прођемо Апоел,по мени ми смо аутсајдери у том мечу.Кипар има добру лиги,много јачу од наше.Апоел је највећи клуб,били су други на крају иако су као први ушли у плеј оф.Игра им Македа,од скора и Бен,ал лопта је округла.
A

Archie

pre 10 meseci

Čumić i Radulović ne igraju istu poziciju. Simić ima brzinu i taj instikt da bude na pravom mestu u šesnaestercu. Ništa više. Na početku sezone ga je išlo, kasnije je sve i svašta ispromašivao i preseljen je na klupu.
н

нс бој

pre 10 meseci

Добро дошао Радуловићу,да покажеш свој квалитет и да направиш добре резултате са Војводином.Фали нам добар задњи везни,са овим што имамо бићемо конкурентни у домаћем првенству за висок пласман,за Европу смо слаби.Урош Николић је офанзивни везни,од везних имамо Зукића,Милосављевића,Буснића, Милетића и Кајевића.
V

Voždovac

pre 10 meseci

Sledeće sezone Radnik Surdulica.
c

ciki123

pre 10 meseci

Radulović, U. Nikolić, Čumić, Malbašić, a na klupi Vukić, Ivanović, Kabić i Baraye. Jaka će biti Vojvodina u završnoj trećini terena, samo da pogodi sa veznim i stoperom i da daju priliku barem jednom od dva odlična mlada leva beka koje imaju ( Milanov i Bukinac), s tim što mislim da bi špic poput Ožegovića dao lepu sirinu treneru Bataku. Kada već nema ništa od Medojevića, vratiti svoje dete Miloša Kosanovića za štopera ili iskusnog Ivana Radovanovića, a za vezu neko poput Hamidou Traorea koji bi dao slobode u igri bilo iskusnim Kajeviću, bilo mladom Miletiću ili Zukiću ili poput Kingsley Michaela, koji bi kasnije bio i materijal za lepu prodaju. Carević - Lazarević - Busnić/Jeličić - Kosanović - Milanov- Traore - Zukić - Radulović - U. Nikolić - Čumić - Malbašić ( Ožegović ) Takav tim Vojvodine, sa Batakom na klupi, bi mogao da se bori za 2. mesto.
R

Realnost primitivizma

pre 10 meseci

Ovo je dobar plan,ali da bi se skockalo treba još para u Budžetu za plate i premije,ne znam dal Voša ima sredstva za to.

Zvezda ispred svih!

pre 10 meseci

Srecno Andrija. Praticemo te i navijati za tebe!
I

Ilija Dedinje

pre 10 meseci

Srecno momce. Bezi od onog zla.
@

@Ilija

pre 10 meseci

A zamisli tek bruke da navijas za klub koji 6-7.god ne zna sta je to titula a preko 20.god sta je to LS,rekord za Ginisa!
H

He he heee

pre 10 meseci

Jel to nekome krivo što je i Voša jača od partizana????
f

ff

pre 10 meseci

Verovatno Cumic odlazi!
A

Archie

pre 10 meseci

Kakve veze Ćumić ima sa Radulovićem?
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Archie@ Nista , osim samo sto igraju na istim pozicijama, inace nista drugo...
н

нс.бој

pre 10 meseci

Чумић има понуде,ал не верујем да ћемо га пустити.По изјави Збиљића Кабић је скоро готова ствар са Болоњом,само се отеже време да би га имали против Апоела.Тако да је Радуловић доведен пре свега што је квалитетан а ако се гледа као замена онда је уместо Кабића. Имамо понуде још за Ивановића и Зукића,прелазни рок траје до септембра тако да ће бити још активности после Апоела.
N

Navijac 88

pre 10 meseci

Cumic ostaje i on igra levo a Radulovic desno doveden je zbog teze povrede Baraja tek poceo lagano da trenira od eventualne prodaje moguce samo Kabic i Zukic mislim od igraca na koje se racuna.
A

Archie

pre 10 meseci

@Joksa1986 Radulović je desno krilo, Čumić je levo. Informiši se malo. Dolazak Radulovića znači da verovatno Kabić odlazi u Bolonju.