Zvanično: Andrija Radulović u Vojvodini, ugovor na tri godine

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.07.23. | 23:20

Mladi krilni napadač uskoro sa ekipom na pripremama u Sloveniji

Ranije najavljeno, sada i ozvaničeno: Andrija Radulović je novi član Vojvodine; Staroj dami obavezao se na trogodišnju vernost. Reč je o momku koji je rođen 2002, pa sam tim ispunjava i pravilo bonusa, a igra na poziciji desnog krila. Takođe, po potrebi može da deluje i po levoj strani.

Upravi Novosađana zapao je za oko zahvaljujući kvalitetnim partijama u prošloj sezoni, kada je kao pozajmljeng igrač Crvene zvezde u jesenjem delu igrao upravo u Novom Sadu, u ekipi Mladosti GAT, a potom je s dobrim izdanjima nastavio i na proleće, kada je branio boje surduličkog Radnika i bio jedan od najzaslužnijih što je ekipa sa juga Srbije sačuvala status superligaša.

Izabrane vesti

Crvenoj zvezdi neće pripasti obeštećenje, ali će klub iz Ljutice Bogdana imati 50 procenata od narednog transfera.

Radulović je reprezentativac Crne Gore, prošao je sve mlađe selekcije crveno-belih, a u karijeri je na 97 utakmica postigao 29 golova, uz pet asistencija. Sve to računajući i omladinski staž...

Već u subotu ujutru novi član Novosađana će otputovati u Sloveniju, u Pohorje, gde Lale tempiraju formu za predstojeće izazove.

"Kao prvo, želeo bih da se zahvalim Crvenoj zvezdi na dosadašnjoj saradnji i prilici koju mi je pružila da se razvijam i napredujem kao fudbaler. S druge strane, čast i zadovoljstvo mi je što sam postao član kluba sa tako dugom istorijom i tradicijom kakvu ima Vojvodina. Motivisan sam da u predstojećoj sezoni pokažem koliko mogu, daću sve od sebe da pomognem Vojvodini da ostvari ciljeve i ambicije", izjavio je Radulović.

Podsetimo, osim Andrije Radulovića Vojvodinu su u letnjem prelaznom roku pojačali vezista Asmir Kajević, napadač Stefan Vukić, štoper Đorđe Crnomarković, a sa pozajmica su vraćeni mladi centarfor Mihailo Ivanović (iz Sampdorije) i štoper Siniša Tanjga (iz Majnca). S druge strane, Karađorđe je napustio vezista Mirko Topić, koji je pojačao portugalski Famalikao.

Vojvodina trenutno raspolaže velikim brojem igrača na krilnim pozicijama. Uz Radulovića tu su kapiten Nikola Čumić, Filip Malbašić, Iv Baraj, Uroš Kabić i Milan Kovačev. Biće zanimljivo videti kako će trener Radolsav Batak da svima rasporedi minutažu, ukoliko ne bude nekih izlaznih transfera.


tagovi

Andrija RadulovićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara