Komentari na vest

Zvanično: Čupo Moting još dve godine u Bajernu

g

gost133

pre gotovo 3 godine

Šta reći... nije nivo za Bayern to se i vidjelo protiv PSG-a, posebno u prvoj utakmici gdje bi Lewandowski ili Gnabry spremili 2,3 gola sami iz svih onih sansi, ali treba imati nekoga na klupi. Po meni bi bilo pametnije Bayernu da je doveo jednog kvalitetnijeg napadaca kao npr Andre Silva ili Kramaric ili Depay cak i da podjele minutazu izmedu njega i Lewandovskog. Lewa bi igrao vise i zapocinjao kljucne utakmice i imao bi vise energije kroz sezonu, dok bi ta druga opcija takoder igrala ali nesto manje, nebi bila prikovana za klupu. Podjela minutaze Lewa 60-65%, drugi kvalitetan napadac 35-40% vremena.
i

ioioio

pre gotovo 3 godine

Mislite Šupo Motan, što bi rekao Aca loknica.
B

Brka90

pre gotovo 3 godine

Pa Kesje iz Milana, Kokelin iz Viljareal... Itd
S

Skopje

pre gotovo 3 godine

Nije Chupo toliko los, daleko je od Bajerna ali nije toliko los..al zato ima najboljeg menadjera na svetu..Mino ke mala maca za njega hahaha
G

Gostrider

pre gotovo 3 godine

Prvo on uopste nije los igrac vec odlican,napisao si nije on uopste toliko los,to ispada i znaci da je on los,ali ne bas puno los hahahah.Druze,da li si svestan koliko moras da si kvalitetan da bi igrao u Nemackoj,pogotovo u Bajernu? Pa moras da imas kvalitet da bi igrao kod nas mada ko nas u Srbiji nije presudan kvalitet vec veza,pare,kombinacija itd,a za Bajern moras da si zver.Ili si ljubomoran ili ne znas nista o fudbalu,daj Boze da je ovo drugo.
a

avangardni

pre gotovo 3 godine

onome ko ga zatupa treba da se digne spomenik po hitnom postupku

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Umesto da dovedemo Depaja npr. mi produžavamo ugovor igraču koji nam nije ni potreban. Bolji je Miler tu nego on, ako bi neko već morao da menja Lewu.
s

sane19

pre gotovo 3 godine

Napisi mi u napadu od koga je bolji Depaj? Hvala.Da li mislis da bi Depay mlad decko u najboljim godinama pristao da sedi na klupu i bude bek ap opcija kao Cupo? Hvala.Pozdrav ukljuci glavu hvala

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Pa nije obavezno da Lewa igra svaki meč, a ako se povredi nema zamene za njega. Depay nije baš mladić ima on 27 godina.

Dare Bavarac

pre gotovo 3 godine

I jaoo