Čupo Moting slavi gol
Čupo Moting slavi gol

Zvanično: Čupo Moting još dve godine u Bajernu

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.06.21. | 13:04

Potvrdio i sportski direktor Braco Salihamidžić

Bajern je rešio goruće pitanje šefa stručnog štaba za narednu sezonu, pošto je posle odlaska Hansija Flika poverenje ukazano Julijanu Nagelsmanu. Velčikan iz Minhena je već promovisao nekoliko poajačnja, a danas je potvrdsio ostanak u klubu napadača iz Kameruna Čupe Motinga.

Snažni špic stigao je prošlog leta na Alijanc Arenu, pošto mu je istekao ugovor sa PSŽ-om. Došao je da predstavlja alternativu za neprikosnovenog Roberta Levandovskog, i odradio je posao.

Izabrane vesti

Na 32 meča postigao je devet golova i zslužio novi, dvogodišnji ugovor u Bajernu.

„Srećni smo što će Čupo Moting ostati sa nama. Pokazao je da je važan igrač za Bajern, postigao je nekoliko važnih golova. Možemo da ga koristimo na više pozicija. On ima dobru tehniku, i opasan je pred protivničkim golom. Siguran sam da će nam pomoći da ostvarimo ciljeve u naredne dve sezone“, rekao je Braco Salihamidžić.

Zadovoljstvo nije krio ni Čupo Moting.

Ponosan sam što sam ovde. Bajern je poseban klub, jedan od najvećih na svetu. Moja prva godina u Minhenu je bila sjajna, lepo smo se zabavili. Želim da i dalje budem deo ovog posebnog tima, i da sam njim osvojim Ligu šampiona“, dodao je Čupo Moting.  



tagovi

Erik Maksim Šupo MotingHasan Salihamidžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara