Komentari na vest

Zvanično: Dragan Mladenović posle osam godina otišao iz Zvezde, Jelić novi direktor

G

Gost Rajder

pre 7 meseci

Ček, prati li neko fudbal uopšte? Ako je neko gledao utakmicu Ferencvaroš-Čukarički, video je Maldenovića u stručnom stanu kod mistera...
P

Pokret Don Vito Corleone

pre 8 meseci

@onaj ko zna istinu@News – slažemo se sa vašim komentarima, samo želimo dodati da Mladenović nije isključivi krivac što, za njegovog mandata, nije više mladih igrača Zvezde liferovano u prvi tim! U pitanju je bilo proterivanje mladih igrača Zvezde po nalogu i pogubnoj viziji druga Filipa Višnjića, koji je alfa i omega u Zvezdi. Nažalost iz njegovog pogubnog delovanja u Zvezdi se oseća homofobičnost i rasizam prema mladim srpskim igračima! Ali, zato mu nije smetalo da do sada dovede 70-tak fudbalskih mediokriteta iz Afrike, koji su celo vreme bili u stelt modu. Ni jedno “pojačanje” iz Afrike nikada nije uspeo prodati, svi su na kraju dobili sporazumni raskid! Utakmica u Mančesteru je bila inicijalna kapisla, odjednom je postalo jasno kao dan da Afrikanci u Zvezdinim redovima ne vrede ni pišljivog boba!
n

neko ko zna

pre 8 meseci

Kakav je igrac bio ili direktor nebitno,jako los i zao covek.Lancani dilovi,menadzeri,on i treneri.Dosta dece osteceno zbog toga.Dosli moderniji dilovi i to je to.Nazalost Jelic je bio deo toga.
N

News

pre 8 meseci

Mladenovic nije zasluzan za ni jedog igraca od Luke Jovića, Marka Grujića, Mihaila Ristića, Vukašina Jovanovića, kasnije Dejana Joveljića. Svi oni su vec bili gotovi igraci kad su je on dosao i vecina njih je prodata te godine. Za osam godina jedini igrac iz Zvezdine skole koji je bio standardan i na kome je Zvezda zaradila je bio Erakovic. Budzet omladiniske skole je skoro 5 miliona evra godisnje a Zvezda je za osam godina zaradila samo na Erakovicu,svi ostali su otisli dzabe ili za buduce procente.
o

onaj ko zna istinu

pre 8 meseci

onaj ko je pisao ovaj tekst trebao je da se bolje informise.Igraci koji su nabrojani nisu stasali za vreme njegovog mandata, vec za vreme predhodnog direktora Vasiljevica.I za vreme Vasiljevicevog mandata su zaigrali za prvi tim,ili prodati...Mladenovic se nije nista ni pitao dok je bio direktor, ili se samo tako zvao. ne znam zasto objavljujete neistine??
N

News

pre 8 meseci

Tacno tako ovi igraci su bili u Zvezdi pre njega. Oni su prodani kad je on dosao na mesto direktora i nema nikakve zazluge za njihov razvoj
P

Pokret Don Vito Corleone@Don Vito Corleone

pre 8 meseci

@Don Vito Corleone – sram te bilo, na jednom sportskom portalu ostavljaš komentare, koji su prikladni za portale LGBT populacije! Sve više imam utisak da si ti osoba sa nestandardnom seksualnom orijentacijom. Ne želimo da imamo nikakve sličnosti sa tobom!
P

Pokret Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Molimo pisce petparačkih komentara na portalu Mocartsporta (inače, najbolji sportski portal), izvesnog serMudra, odbeglog Don Vita Corleonea (slobodnog strelca), kao i još neke da se strpe do 4. oktobra, a u međuvremenu će se dogoditi derbi sa onim klubom u nekrofilskim dresovima, pa će se uveriti u niski kvalitet fudbalskih prevara iz Afrike!
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

@Pokret ukradenih Nikova. Dobro su ti nasapunjali toplu prostoriju Afrikanci, čim ne možeš bez njih svaki dan mesecima.
P

Popsi

pre 8 meseci

Šta su nam protiv Sitija doneli velemajstori ove igre Šerif, Olajinke, Djiga, Kraso, itd itd. Godinama dovodimo Afričke polovnjake.
s

serMudro

pre 8 meseci

Evo videli smo protiv ozbiljne ekipe Man. Sitija koliko su nam doneli naši Afrikanci galaktikosi. Godinama dovodimo trećerazredne Afričke a posle se čudimo što ne možemo da pobedimo ozbiljnu ekipu u Evropi. Teško nama u ligi šampiona sa ovim Afrikancima, nećemo ni jedan bod da osvojimo.
P

Proficap@serMudro

pre 8 meseci

@ser Mudro – je li bre koj’ si ti?! Šta, me vređaš?! Diram li ja tebe mudroseru?!
s

serMudro

pre 8 meseci

tovari te bolesnik što krade nikove zvezdaša i pljuje po svemu što ima veze sa Zvezdom... Tipujem da je to Željko Pantić...
t

ti si racku

pre 8 meseci

@Kradeš Zvezdaške Nikove, prozivaš Zvezdine Afrikance, i to radiš svaki dan. Ajde jedan lekić biće ti bolje.
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

@Lopov. Ne kradi Zvezdašima Nikove. Kako ti se ne smuči da mesecima svaki dan kradeš Nikove i prozivaš Zvezdine Afrikance. Svima nam koji podržavamo Zvezdu, Bahara, i sve igrače uključujući i strance, možeš da nam orališeš onu stvar.
D

Djape NBG

pre 8 meseci

@serMudro. E moj ti. Upravo je to taj lik kome si sada odgovorio, on krade naše Nikove, on proziva Zvezdine Afrikance.
P

Popsi

pre 8 meseci

Srećno.
S

Saturn

pre 8 meseci

Ja sam igrao 96 i prosao celu selekciju , iskljivo Mladenovic je isforsirao Gruju , Vuleta, Jovica , Ristica nasao u Bosni nije igrao veliki fudbal od njih napravio prvotimce , podigao Ilice , na osnovu njegovih klinaca udaren je temelj i Vama to ne valja , pre Mladenovica smo se raspadali menjali se treneri svakih 6 meseci , tereni itd …
P

Popsi

pre 8 meseci

Ko si ti?
p

pero7

pre 8 meseci

evo i ti im smetas..samo im Terza valja
G

Gost45

pre 7 meseci

Legendo, Mladenovic tad nije bio u klubu. Dosao je u klub kad je generacija 98 bila omladinska.
G

Gostiona

pre 8 meseci

Covek digao sidro i otisao,nece vise da trpi svasta! Ubijamo nasu decu zato i beze s17,18godina! To vazi za Partizan takodje!
p

podesen

pre 8 meseci

Dobro se unovcio za 8 godina.Racunam da je uzimao 60000 e za godinu,pola miliona evra minimum.
R

Roba s tezge

pre 8 meseci

Mladenović je slika i prilika naše fudbalske naopakosti. Čovek bio visok i slabašan, spor, i igrao zadnjeg veznog, najatletskiju poziciju u timu, za ljude mašine. I on tako pogrešno selektiran posle dobija zadatak da on pravi selekciju. A u karijeri je isto morao da se ugura za nastupe u reprezentaciji, da bi se prodao bolje i lakše, kad se prodao u Rendžers nije igrao skoro ništa preko, a ni reprezentaciji više ne treba ta roba koja je već zavaljana, nego se tražilo novo meso. Ko je beše bio isto legenda na toj poziciji u A timu za prodaju, a da, Raća Petrović.
S

Solo di future

pre 8 meseci

A reci nam, kakv je Ferguson bio,..bas me zanima ta tvoja spoznaja i verovatno jako str.komentar. Strašno,…!!!
R

Roba s tezge

pre 8 meseci

Rreci ti nama zašto plačeš i ubacuješ Fergusona, to je neki odbrambeni mehanizam slabića na izrečenu istinu, skretanje teme na kao neku levu temu da bi prikrio suze koje te peku.
M

Moolim

pre 8 meseci

Da li je i Mladenovicev sin africki kapitalac !?
M

Moolim

pre 8 meseci

@pokret don vito…
Z

Zvezdas onaj stari

pre 8 meseci

Mladenovic teska prevara koga je sve pomonjao za talente…
D

Dzi

pre 8 meseci

Hvala hvala hvalaa... koji posao covek imao da imaoo pojmaaa nije ...
D

Dzi

pre 8 meseci

Extra..jos jedna teskaaa neznalica manje.
M

Marinjo1

pre 8 meseci

Hvala!
P

Pokret Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Jedini razlog odlaska D. Mladenovića leži u nesporazumu sa Filipom Višnjićem, koji vodi Zvezdu evo već punih 9 godina! Došlo je do kratkog spoja oko kadrovske koncepcije, tj. zbog nedopustive količine provoncijske idolatrije koja je zarobila Filipa Višnjića i njegov virtuelni svet, prepun drugorazrednih Afrikanaca, zbog kojih trpe mladi igrači Zvezde. Zbog stradanja i poniženja mladih igrača Zvezde i nadmenog prezira Filipa Višnjića prema njima, Dragan Mladenović je podneo ostavku. Stvarnost se promenila, a Filip Višnjić ništa nije shvatio! Njegovi strip junaci (afrički “kapitalci”) pripadaju svetu njegove fantazije, a njihova igra ga podseća na žanrovske zaplete. Afrikanci su na žalost nadrealni svet Filipa Višnjića, a u njihovu vrednost smo se uverili u Mančesteru, kao i prethodno protiv Voždovca, Čukaričkog i Pazara! Podrška za Dragana Mladenovića!
l

leči

pre 8 meseci

se!
P

Pero Situacija

pre 8 meseci

A da probaš udariti glavom o neko drvo.
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Mršššššššššššššššš breeeeeee.
z

zivoraddd

pre 8 meseci

Kad mi neko kao talente spomene bracu Mituljkic, muka me uhvati. Gde su ti ljudi talenti osim u glavama svojih roditelja? Vecu karijeru je napravio Gobelja nego sto ce ta dvojica zajedno. Za njih je i Filip Jankovic Maradona
V

Vasilis

pre 8 meseci

Najprecenjenija deca u zadnjih 10 godina. A oni pravi najgori razmazeni klinci. Jos kad im vidis face…
p

pero8

pre 8 meseci

momke nikad nisam gledao. cuo sam za njih ovde pisale se bajke..ne znam ni koliko imsju godina..vrv nisu klinci jer se o njima pise godinama..jedino sam zaoamtio Mituljkic otisao na pozajmicu posle par. dana se vratio..
N

News

pre 8 meseci

Oni su " talenti" zato sto imaju najvece ugovore u istoriji Zvezdini djaka. Momci imaju vece plate oko 400k evra koliko nemaju ni vecina mladih igraca u ligama petice. Primera radi Samardzic u Udinezeu ima 480k evra godisnje. Uporedi Italijansku ligu i Srpsku i Lazara i blizance.
C

CZRS

pre 8 meseci

ovaj covjek stvarno nista nije uradio....8 jebenih godina prosuto otislo u nista...A sjecam se kad je dolazio sta je sve pricao,bas sam se bio ponadao krece omladinska skola da radi kvakitetno...a ispalo lijepo pricao ,malo je znao...
M

Malo znas, mnogo pljujes

pre 8 meseci

Apsolutno nije tacno. Mi nismo igraca izbacili u periodu 2007-2014. Dosta toga se lako zaboravlja. Omladinska skola je potpuno propala kod Den Tane i te ekipe. Propadanje je pocelo jos kod Piksija - to znam iz licnog iskustva jer u mojoj generaciji niko nije uspeo - navedi mi jednog igraca 1988 godista koji je uspeo. Nema. Znam da nema jer sam bio deonte selekcije. Kada je Pavika preminuo OS je otisla dodjavola. Kasnije kada je dosao Lukic, fokus je bio na tome da se klub stabilizuje (SMS pomoc klubu, secas se?) a omladinska skola je bila poslednja rupa na svirali. Ono je bio raspad. Selekcije su potpuno bile raspadnute, treniralo se na Adi na terenima Policajca (bivsi Milicijonar). Nije bilo reda, nista se znalo nije, opsti haos. Kada je Mladenovic dosao stvari su krenule da se menjaju i to na bolje. Izmedju ostalih, Mladenovic je doveo Vladana Milojevica da bude glavni trener u OS. Sta mislis, zasto ga je Terza drzao sve ove godine? Terzic je sve promenio osim njega. Mladenovic nije Mrkela - nije to ista paralela. Lako je pljunuti po nekome. Drugo, novinari se pozivaju na Mituljikice a ne Mladenovic, dok ti isti novinari, na primer, ne spominju bracu Ilic. Za kraj, 6 puta LS za 8 godina u klubu je enorman uspeh. Dakle 3x u LS kroz kvalifikacije. E sad, da li treneri i ostali koriste dovoljno resursa za prvi tim iz omladinske skole, to je drugo pitanje, i to nije do direktora omladinske skole, koliko do upravljackog menadzmenta i trenera prvog tima koji donosi odluke te vrste.
N

Nenad 1246@CZRS

pre 8 meseci

@CZRS – jeste, u pravu si! A, imao je nedvosmislenu podršku od druga Terzića u stvaranju mladih igrača! Te mlade igrače je drug Terzić neštedimice slao na doradu (čitaj: kaljenje) u RFK Grafičar, IMT ili OFK BGD, gde im se gubi svaki trag, evo već punih 9 godina. Oni su jednostavno nestali u Zvezdinom bermudskom trouglu! A, umesto da pruži šansu mladim igračima, drug Terzić je dovodio svoje strip junake iz Afrike, koji su kod njega postali objekat religioznog obožavanja. Koliko su dobri strip junaci druga Terzića (čitaj: Afrikanci), svi smo videli nedavno u Mančesteru! Oseća se meatalni ukus promašenosti na usnama, a drug Terzić i dalje ništa ne shvata!
P

Petrinjo8272

pre 8 meseci

Dosta si i bio na državnoj .. stručnošću nisi ni za Slogu kraljevo, sve bih ja strance tu doveo da rade s decom od početka pionira.. talenta za izvoz stručnost nikakva.
?

??

pre 8 meseci

Jeste nasi su svi dudumi, stranci sve znaju. Bitno je da nisi srbin i onda si najpametniji. Ajde cuti molim te, tesla i mileva ajnstaj svet promenili

Proficap

pre 8 meseci

A sad, vi pametni, koji nemate pojma o cemu se radi, ali cete nesto da pisete. Priprema, pozor, kreci sa kuckanjem...
@

@Profica

pre 8 meseci

Je l' ukusan sendvic?
s

serMudro@Proficap

pre 8 meseci

@ Proficap – pazi, kad zagrizeš sendič, da ne uhvatiš sopstvene prste, jer može doći do povrede na poslu, a dok iskamčiš isplatu osiguranja, ode voz niz kukuruze! Malo opreznosti nije na odmet!