Huan Fojt (©Villarreal CF)
Huan Fojt (©Villarreal CF)

Zvanično: Fojtu novi ugovor, pa pozajmica u Viljareal

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.10.20. | 12:02

Žutoj podmornici ostaje opcija kupovine

Novi trener Viljareala Unaj Emeri sve je karte očigledno bacio na jačanje odbrambenih redova za nastavak sezone. Dovedeni su levi bek, golman i dva štopera. Poslednji u nizu je – Huan Fojt.

Argentinski internacionalac zvanično je zadužio opremu Žute podmornice, ali ne pre nego što je stavio paraf na novi ugovor sa Totenhemom. Fojt se obavezao na vernost Pevcima na još tri godine, ali ovo bi trebalo da bude samo protokolarna stvar, pošto je imao ugovor s klubom do juna 2022. godine. Bez obzira na to što je produžio saradnju s Totenhemom, Viljarealu ostaje aktivna opcija kupovine narednog leta za sumu od 15.000.000 evra.

Izabrane vesti

Fojt se od momenta dolaska u Premijer ligu nije baš usrećio. Prošle sezone jedva je skupio 262 minuta na terenu, ove godine još nije igrao nijednom, pa je tako sasvim logično bilo da ode. Unaj Emeri i pored svega navedenog očigledno ima veliko poverenje u njega, inače ga ne bi dovodio.

Podsetimo, Viljareal je ovog leta platio gotovo 17.000.000 evra za levog beka Votforda Pervisa Estupinjana, pa još 6.500.000 evra Valensiji za Fransisa Kokelana i s njim došao je i Dani Pareho kao slobodan igrač, te 5.000.000 evra Sosijedadu za Hiljerma Ruljija i još 2.500.000 evra Barseloni za mladog štopera Horhea Kuenku. Iz madridskog Reala stigao je krilni napadač Takefusa Kubo na pozajmicu vrednu 2.500.000 evra, uz još toliko para na ime bonusa. 



tagovi

Huan FojtLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara