Jojić i Vazura (©FK Partizan)
Jojić i Vazura (©FK Partizan)

ZVANIČNO: I Jojić je crno-beli

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.10.20. | 16:03

Ugovor na dve godine

Sada je i zvanično: Miloš Jojić je novo pojačanje Partizana. Sve što se govorilo u subotu, danas je potvrđeno, pošto se nekadašnji vezista crno-belih slikao sa dresom nakon potpisivanja ugovora.

Raskinuo je Jojić ugovor sa Bašakšehirom, koji je važio na još godinu dana i stavio paraf na vernost Partizanu, klubu u kojem je ponikao i u kojem je stupio na veliku scenu još 2012. godine.

Izabrane vesti

Naravno, biće dovoljno vremena i prostora da se ta saradnja nastavi, ako bude obostrane želje u narednom periodu. Partizan je bio Jojiću odskočna daska na početku karijere, pošto je iz Humske u vrlo kratkom roku otišao u Borusiju Dortmund, sa kojom je igrao u Ligi šampiona.

Nakon toga novi-stari vezista Partizana je nastupao za Keln, a onda je otišao u turski Bašakšehir. Tamo Jojić nije uspeo da se nametne, pa je proletos bio u austrijskom Volfsbergeru na pozajmici, a ovog leta je tražio pravi klub za nastavak karijere. Bilo je interesovanja iz Nemačke, Poljske, Italije, ali je na kraju izbor pao na povratak u Humsku 1.

Jojić je stavio potpis samo dan pre kraja letnjeg prelaznog roka, a pre njega su novi igrači Partizana u poslednja tri dana postali levi bek Ivan Obradović i napadač Filip Holender. Očekuje se da tokom dana ili sutra paraf stavi i Žan-Kristof Bajebek, napadač iz Francuske, nekadašnji član Pari Sen Žermena, koji će zameniti u timu Umara Sadika, koji se seli u špansku Almeriju.


tagovi

Miloš JojićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara