Komentari na vest

Zvanično: Kraj nesrećnog braka koji je Barselonu koštao skoro 200.000.000 evra

elmagico

pre gotovo 2 godine

Dovedes Kutinja, das toliko novac i onda ga sve vreme guras na pogresnu poziciju eeeeej da on ni jednom nije igrao svoje mesto ispred sredine a iza napada... strasno i jezivo, mng jezivo
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Jel ti to nešto Terzi dobacuješ u vezi Falka ili mi se čini.
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

A mi kukamo za La Paru...
G

Gost1312

pre gotovo 2 godine

Ajmo sad svi da ponovimo gradivo: Barca uzela Kutinja za 140 Mil, kostao je jos vise kroz plate i menadzere itd. Apsolutno nista nije dodao igri Barcelone, a na to sve Liverpool ih oducio od fudbala u onom polufinalu kad su izbacili Barcu u kojoj su igrali i Kutinjo i Suarez. Zatim da stvar bude jos gora, poslali ga na pozajmicu u Bayern gdje ih je Bayern oduvao u LP, osramotio sa 8 komada gdje je bas Kutinjo dao 2 gola svom klubu u koji se onda vratio s pozajmice i opet dangubio na klupi. S druge strane Bayern osvojio tu LP kao i LP prije toga, a od njegovih para bas je Liverpul uzeo dva najbitnija srafa koja su falila, Virgil Van Dijk i Allison. Nema sta, jedan od najgorih poteza u historiji fudbala, bez pretjerivanja ovo je cinjenica.
R

Realno123

pre gotovo 2 godine

Ili jedan od najboljih poteza ako se gleda iz ugla Liverpula
G

GostDa

pre gotovo 2 godine

Samo jedna ispravka. Zbog čega vecina govori za neke prolaze u ls, oducio od fudbala. Da, Real je izbacio Siti, ali da li ih je oducio od fudbala? Samo splet nekih okolnosti, mentaliteta i malo srece u presudnim momentima doveli su do toga da prodje Real, a po svim fudbalskim parametrima siti je bio bolji za bar dva gola razlika. U tome je i čar fudbala, ne prolazi uvijek bolji. Barselona je imala zicer za 4 0 u spaniji, zatim 4 zicera u liverpulu, i samo jedan da su dali Liverpul ne bi bio ni blizu prolaska. Iskoristili su energiju i neku vrtu fudbalske fore i jednostavno ih prosli, potpuno zasluzeno. ALI, NIJE IH ODUČIO OD FUDBALA. Od fudbala ih je odučio Bajern npr.
N

Nesmajnik

pre gotovo 2 godine

Podseca na transfer Ibre, tada je Inter dobio Eta uz brojne milione dodatno. I onda inter izbaci Barsu iz LS. Barsa i Real najvece promasaje imaju definitivno... Ali zato i dosta sjajnih transfera i igraca... Sve je rizik, ali oni kao da igraju igricu
@

@GostDa

pre gotovo 2 godine

Da, Barsa je imala zicer za 4:0 u Spaniji, ali rezultat te utakmice je trebalo da bude 4:4 po prilikama koje Liverpul nije iskoristio. Imala je mnogo srece Barsa u toj utakmici, Liverpul je bio dosta bolji, a opet nekako Barsa pobedila sa 3:0. Kad na to dodas onih 4:0 iz Liverpula, da, oducio je ih je Liverpul od fudbala u ton dvomecu. I da napomenem, ne navijam za Liverpul.
V

Vinegar

pre gotovo 2 godine

Tek ce biti ovih “najvecih promasaja u istoriji”. Dembele, Kutinjo, Grizman, Azar, Jovic, Nejmar je posebna prica koji je tek u 5. godini prebacio 20 utakmica u ligi za sezonu. A onda Grilis, Sanco, Lukaku u Celsiju, Verner, Bejl koji je odigrao 2 krstene sezone i onda radi kako mu volja. Bilo je i besplatnih dolazaka al uz sumanute plate, Mesi i Ramos. Videcemo sta ce biti sa Halandom, Belingemom, ima jedno 6-7 bas mladih Francuza za koje svi predvidjaju da su novi ili Makelele ili Petit ili Anri.
s

sascha74

pre gotovo 2 godine

Ali Grills..
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Ko je Grilis hahaha šta je to? Je l’ se maze po hljebu?
d

daj ne zezaj

pre gotovo 2 godine

da si bejla stavio u ovo drustvo.Coveka koji je sam resio minumun tri finala ono protiv barse gde je pretrcao ceo teren i dva finala lige sampiona.Pritom dao gol makazimaca u finalu ls i ti ga nazoves promasaj.Pored toga resio bezbroj velikih utakmica dao preko 100 golova imao masu asistencija.Znam da boli ali taj covek je vei se dao realu nego zidan koji resio ono jedno finale i trofeja nije video ozbiljnog posle toga.Ne sramoti se ovakvim komentarima svega ti.
V

Vinegar

pre gotovo 2 godine

Pise lepo Grilis. I apsolutno nista nije pokazao. A sto se Bejla tice, ja ga vazda branio, bas zbog toga navedenog. Ali ako ceo Real pokusava vec 4 godine da ga najuri, onda ocigledno spada u promasaje, s obzirom na platu koju prima.
t

to sto je

pre gotovo 2 godine

izmedju bejla i reala ljubav nestala ne znaci da je promasaj taman da je dao taj jedan jedini gol u finalu ls pa se ne moze reci da je promasaj a kamoli sta je sve jos uradio uz to.Mesas termine on je sve samo ne promasaj cak bi se usudio i reci da je jedan od boljih skupocenih transfera svih vremena.
Z

ZokiŠibica

pre gotovo 2 godine

šta je barsi uradio bartomeu... kutinjo ima 28 miliona eura bruto platu i ugovor mu ističe 2023, sto znaci da bi bio bez ugovora. nije lud kutinjo da se odriče tolike plate. tako da je ovde barsa i dobro prosla. 20 miliona, ušteda plate i potencijalno posle još koji milion.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Bolji naslov: Razveo Se Fića Švalerčina! Pokidao Baku Barçu Za Ozbiljnu Alimentaciju