Komentari na vest

Zvanično: Lampard greške iz Čelsija ispravlja u Evertonu i dobija trio pojačanja

A

Azex

pre oko 2 godine

Lampard imao sjajne dve sezone(derbi i prva u celsiju), da bi sve upropastio onda kada je dosao pritisak. U ovakvom evertonu gde pritiska nece biti ocekujem samo dobre rezultate. Izuzetan potez uprave
M

Miki_Rubiroza_23

pre oko 2 godine

Ros Barkli do kraja dana u Evertonu...
B

Bratina Azar

pre oko 2 godine

Lampard najgori trener u PL tako da je Everton sad glavni kandidat za drugu ligu, ono sta je radio u Celziju ono je bilo horor posebno druga sezona… Kantea hteo da proda i dovede Deklan Rajsa, Rudigera unistio hteo da ode iz kluba, Kepa postao amater sa najnizim procentom odbrana u PL…. Zao mi Evertona u zoni su ispadanja a Lampard fudbal vidi na moderan nacin kao Toni Pjulisa, vlasnik Evertona ne zna gde udara zaleteo se vidi Dzerarda u Vili, samo sto Lampard ocito bez talenta za trenera za razliku od Dzerard.
C

Cbfb

pre oko 2 godine

Lampard je odlicno vodio Celsi pogotovo u prvoj sezoni. Jedan od najboljih engleskih trenera.
J

Junker

pre oko 2 godine

Ovo je top za klub i njega. Realno su kvalitetni, nece ispasti sigurno, a imaju preveliki zaostatak tako da niko od njega ne moze da ocekuje Evropu, kao sto bi npr trazili da je Everton na 10. mestu. Naviknu se igraci na njega i on na njih, sledece sezone da se biju sa Arsenalom, Lesterom, Vest Hemom za LE.
T

TiP

pre oko 2 godine

Everton vode ozbiljne ludaci, mislim da je Everton sad jedan od ozbiljniji kandidata za Cempionsip. Lampard nema pojma o trenerstvu, zastrasujuce je bilo citati insajder informacije novinara Atletika kad je dobio otkaz, coveku su pomocnici vodili treninge, igracima govorio da se iskazu na terenu, takticki nista nije radio sa njima, opisan kao hladan i negativan tip, da je atmosfera bila ono groblje sa njim… Ne znam sta ovo Lampardu treba ako isoadne iz lige sa Evertonom unistena reputacija i ugled, niko ga se nece secati kao TOP fudbalera.
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Ne znam koliko si upućen, ali dosta MENAGERA na ostrvu se ni ne pojavljuje na treningu, zvuči čudno ali to je prosto tako.
K

Kosta11

pre oko 2 godine

Dobro je celsi igrao prve sezone,druge nije uklopio tim treba vremena evo i tuhel ima oscilacije koji je mnogo iskusniji.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Lampard nije uopste tako lose vodio Celsi u prvoj sezoni, kada je bez pojacanja (zbog zabrane) promovisao u prvi tim Tomorija, Maunta, Abrahama, Dzejmsa i uz postojece igrace odlicno izgurao sezonu. U drugoj je vec dobrano posrnuo. Svakako gore od ovakvog Evertona tesko da moze.