Zvanično: Marko Nikolić do 2020

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.06.18. | 13:59

Srbin produžio ugovor sa Videotonom

Srpski stručnjak na klupi Videotona Marko Nikolić (38) produžio je ugovor sa šampionom Mađarske za još godinu dana, do juna 2020. Njegov dosadašnji sporazum važio je na dve sezone, do leta 2019, ali je sada Srbin trajno vezan za klub iz Sekešfehervara.

Samo godinu dana od dolaska u ovaj klub nekadašnji trener Partizana odveo je Vidi do titule šampiona te zemlje, a nedavno se spominjala i mogućnost da se Nikolić vrati u Humsku umesto Miroslava Đukića.

Izabrane vesti

Od tog posla nema ništa, pošto se mladi trener obavezao na novu vernost Mađarima.
"Nijednog trenutka nije postojala dilema da li ću ostati ovde i dovršiti započeti posao. Sećam se kada sam pre godinu dana pričao sa ljudima u klubu, kada smo označili ciljeve kao što je titula, a koje smo ostvarili. Sada moramo da napravimo novi korak i razmišljamo o trogodišnjem projektu. Najvažniji naredni cilj je odbrana šampionske titule, ali i osvajanje Kupa Mađarske. Imamo ambicije i u Everopi gde ćemo probati da napravimo iznenađenje. Očekujemo da sledećeg leta klub bude izdignut na potpuno novi nivo. Zato sam produžio ugovor", objasnio je Marko Nikolić.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Marko Nikolić je pored Videotona trenirao i Partizan, Olimpiju iz Ljubljane, Vojvodinu i Rad.

Foto: www.vidi.hu


tagovi

Marko NikolićVideoton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara