(©partizan.rs)
(©partizan.rs)

Zvanično: Nikolić ponovo u crno-belom

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.07.23. | 16:36

Ugovor na dve godine

Prvi dan u novoj nedelji doneo je dva nova potpisa u Humskoj. Doduše, oba najavljena, očekivana.

Posle veziste Franka Kanutea, novi ili bolje reći novi-stari igrač Partizana postao je napadač Nemanja Nikolić. Doskorašnji špic Vojvodine stavio je potpis na dvogodišnji ugovor sa crno-belima i uzeo broj na dresu 23.

Izabrane vesti

Nikoliću će ovo biti drugi mandat u taboru Partizana, a prvi, ne preterano uspešan, bio je od 2018. do 2020. godine, kada je čak dva puta išao na pozajmice, najpre u Vojvodinu, a onda u Spartak.

U prethodnom periodu dok je bio u Partizanu Nikolić je odigrao 36 utakmica na svim frontovima, postigao osam golova, dok je za deset asistirao. Tokom prošle sezone rođeni Kraljevčanin je za Vojvodinu odigrao 35 utakmica, postigao šest, a „namestio“ sedam golova. Jednom je bio strelac upravo protiv Partizana.

Nikolić je odmah nakon potpisivanja ugovora krenuo put Slovenije, gde će se sutra staviti na raspolaganje treneru Igoru Duljaju.

Partizan je tokom prelaznog roka ostao bez najboljeg strelca Rikarda Gomeša, a za sada jedini novajlija u napadačkoj liniji je Nikolić. Navodno, klub je u pregovorima i sa jednim inostranim špicem. 



tagovi

Nemanja NikolićFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara