Komentari na vest

Zvanično: Nikolić ponovo u crno-belom

G

GF 40+

pre 10 meseci

ужас. сваки клинац из омл.тима ће показати више од њега.
Z

Zvrndo

pre 10 meseci

Taman mislis da ne moze gore od Scekica oni ti dovedu Nikolica. I jos ti kazu da napadaju titulu,pa koju crnu titulu mi da napadnemo!
J

Jadranko

pre 10 meseci

Ako su pojacanja Nikolic Scekic i Antic onda vratitii Sasu Ilica ,garantujem da moze jedno poluvreme kao i Natko. Moj KRALJU veliki direktore povedi ova pojacanja u svoj Grbalj . Tamo ce biti pojacanja sigurno a u Partizanu oni nemaju sta da traze.Bolje neka igraju Sehovic , Stjepanovic Bazdar , Jeremic Trifunovic Petkovic i ostali mladi igraci pa neka budemo sledece sezone peti. Ali ce klub imati neku korist od njih , jer su mladi i imaju potencijala ,neko ce ih primetiti i kupiti, a ko ce da primeti i kupi ova nazovi pojacanja- niko . Oni su samo trosak za klub koji je i onako u debelom minusu . To nam je danasnjica naseg voljenog kluba moji grobari i bojim se da ce sadasnja uprava ugasiti klub . Ocigledno to im je jedini zadatak a mi i dalje cutimo.
N

Nenad B.

pre 10 meseci

Nemam ja problem da igraju deca pa i da budemo ne 5. već 10. Ali prvo mora da dođe nova uprava koja će imati ideju i plan za početak, a onda i dugoročnu strategiju, zatim trener sa iskustvom koji bi mogao ovu decu nešto da nauči, da napreduju, kao što kod Žoca napreduju i mladi i iskusni igrači. Ovo što radi sadašnja nazovi uprava je zločin, Kralj isto kako je radio u Mačvi i izbacio je iz lige, dovesti Šćekića i Nikolića je ruganje navijačima, Duljaj početnik koji je pokazao da nema pojima i neće dočekati septembar na klupi. Dakle crno nam se piše, ako se pre svega mi navijači ne dozovemo pameti i krenemo u proteste dok ne oteramo ovaj šljam koji nam je okupirao klub.
M

Mr007

pre 10 meseci

Ima samopouzdanje kao Pesic,samo je igracki losiji. Bravo,grobari!😂😂😂
A

Alarma

pre 10 meseci

la bomba
B

Bob.fil

pre 10 meseci

Jako inteligentan igrac jek je, zna sa loptom moze biti iza spica kao lazna desetka..Treba nam d.bek,stoper ,prednji vezni naravno i klasicna devetka...Duljaj je neko ko ima lovu nije mu potrebno da trci za tim..treba mu dati sansu i imati poverenja u njega..Volim Partizan
0

0982pz

pre 10 meseci

Barem smo našli nekog ko garantovano neće davati golove
G

GostRadan

pre 10 meseci

Nikolic je fudbalski intiligentan igrac. Mislim da bi najkorisniji bio kao desetka. Da je zadrzan Rikardo u spicu, bilo bi to sasvim solidno. Ali sta vredi, da dobijemo sve utakmice, u derbiju ce se naci neko kao Markovic ili Sanicanin, i ode mast u propast. Dok ne odu VV, a otici ce kada pre njih ode onaj koji ih tu drzi, nema napredka. Prvo poluvreme protiv nizeligasa iz Slovenije, a igrali su ti mladi koje svi zele u timu, pokazalo je zasto od njih niko nece uspeti. Nemaju to sto ima Nikolic; Instikt, tehniku suta i izbegavanje markacije. Ali opet, on nema 20 godina, nema brzinu, a ko zna kako je sa kondicijom. Tako da, nek nam je Bog upomoci.
Е

Ерик Најт

pre 10 meseci

"Леси се враћа кући"
G

Grga Cvarak

pre 10 meseci

Apsolutno se slazem sa svima koji kazu da ako vec ne mozemo da dovedemo pravo pojacanje da je onda milion puta bolje da u prvi tim promovisemo omladince, pa fino od nule. Tako se makar mozemo za par godina nadati necemu, a ovako, sta radimo? Sa ovakvim timom ne mozes ni do titule ni do nekog rezultata u Evropi. Pa, koja je onda poenta? Da se boris za 2-3 mjesto sa TSC, Cukom i Vojvodinom? Znaci, sramota na sta srozavaju klub. A niko im ocigledno nista ne moze. Srbija je to, brale. Ovde samo kriminalci i debili sa dobrom pozadinom mogu da prosperiraju. Ovaj Partizan je klasican primjer te price.
o

opojta

pre 10 meseci

Na šta smo došli...Šta ćeš od igrača od 30 godina, kome ćeš ga prodati poslije, od čega ćeš da živiš....Da bar donosi kvalitet,prednost, pa i da shvatim nekako, ali ovo je dno...
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Partizan bi trebao da osnuje zenski fudbalski klub ako ga nema i da se ulaze u njega.Mozzart nikad nije pisao o zenskom klupskom fudbalu u Srbiji.
E

Esex

pre 10 meseci

Ovo me podseca na proslogodisnji dolazak pesica u zvezdu..samo sto je nikolic jos beskorisniji od pesica.
R

Realnost

pre 10 meseci

Zamislite na šta smo spali kad nam je Nikolić špic, momak je dobar, ne sumnjam ali kad nije mogao da igra pre tri godine kad je bio mlađi ne znam kako sad može??? Realnost je da nam niko drugi nije kriv, svake sezone pogrešni potezi se povlače, sad su u klubu klasični uhlebi Nađ, Kralj nema ih zašta pas ujesti, realno Partizan ne bi trebao da služi kao socijalna ustanova za bivše igrači koji su propali finansijski, druže igraš za pare niko ti nije kriv ako ne uložiš ako treba ili ne smanjiš apetite... Samo mi nije jasan Duljaj, čovek sa reputacijom i nekom karijerom, šta će njemu sve ovo???
g

gost565

pre 10 meseci

Šilja je za ovog izmislio fudbal.Udji samo i vidi gde je sve igrao Pesic i postizao golove,a gde Nikolic.
M

Mauro Tasoti

pre 10 meseci

Bez obzira na to da li je po kvalitetu Nikolić igrač za Partizan ili ne ipak je dobro kad dođu igrači koji su Partizanovci u srcu i dolaze sa zadovoljstvom u klub.Partizanu i ne trebaju igrači iz Zvezdine škole koji tamo nisu uspeli pa sada idu pre u TSC i Čukarički nego u Partizan.Mi nemamo drugog izbora nego da navijamo za ovaj Partizan koji jedino imamo.Za tih jedanaest igrača koji istrče na teren i koji ponosno nose dres i grb kluba.Bilo je uspona i padova,bilo je kriza i većih nego što je ova,kao npr 1979 kad smo zamalo ispali iz prve lige.Tada se Moca vratio iz Francuske samo da bi pomogao klubu.Veliki Moca Vukotić najveća legenda Partizana koji je kod Miljana Miljanića u reprezentaciji odigrao desetak nebitnih utakmica.Preživeo je Partizan mnogo toga,preživeće i ovu tiraniju.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Moca, Antic, Golac, Santrac, Nadj (precrtan za SP '98 iako nema sta nije igrao u tim kvalifikacijama, to pokojnom Saniju ide na dusu, i to samo njemu i nikome drugom), Ciric, (Milinko) Pantic, Kezman (oteran iz kampa na pravdi Boga), Ilic, Ivic, Vukic- pogodi sta im je svima zajednicko? Golac i Antic su imali samo po jedan nastup, Pantic samo dva, jedan Cira samo cetiri, Ivic samo osam?!
G

Gost1234

pre 10 meseci

vladar-za sve nabrojane je Rambo Petkovic Pele licno, pa opet nije pozivan za reprezentaciju!!!!!!!!!!!!!

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Rambo je jedan izolovani primer, ovo je dokaz tendencije i jasnog obrasca.
S

Simke22

pre 10 meseci

Nikolić je igračina, da li ga je iko gledao bar uživo od ovih dežurnih komentatora kokošara?
G

Grajkula

pre 10 meseci

Ja sam gledao ove godinu Vojvodinu, nekoliko puta. Nista nisam video kod Nikolica, ono sto nema dobar omladinac iz Partizanove skole.
Y

Yeah man

pre 10 meseci

Now we talk! 😄
G

Grajkula

pre 10 meseci

Šilja Pešić 2.0 Sto se kaze, igrac za mali fudbal.
V

Visente Del Boske

pre 10 meseci

Silja je za ovog Levandovski licno.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Pesic jeste bolji, ali, toliko bolji nije sigurno.
h

hahahaa

pre 10 meseci

Ovo su privatne kombinacije da se novacni saldo poveca pojedincima
?

???

pre 10 meseci

On je za dve godine u partizanu isao na dve pozajmnice, a odigrao je za partizan 36 utakmica. Znaci odigra polu sezonu pa ide na pozajmnicu i tako dva puta. Malo im je to bilo, sad ce biti treca sreca
N

Nemanja8989

pre 10 meseci

Toliko ste jadni postali da mi vas je vec zao…😏 Vi ako budete 8-9 na tabeli da pevate…

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

PKpc
Z

ZDj

pre 10 meseci

Pa sta ti je sve to trebalo? Znala li sta si uradio?
S

Srecno123

pre 10 meseci

Svako ko voli Partizan bice uz igrace koji nista nisu krivi... terajte upravu ali sta vam je kriv ovaj momak? Sta treba da kaze hvala necu u Partizan zbog navijaca koji bi se zalili da dodje Benzema. Za stanje u Partizaznu i vase frustracije nisu igraci krivi. Tako da srecno Nikolicu i svakome ko potpise, nadamo se drugom mestu sledece sezone. To neka bude cilj pa posle polako. Jos jednom srecno NN ne sumnjam da ces opet biti najbolji asistent ekipe.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Boranijasevic, Nastasic, Bogosavac (Antonov), zadnji vezni, Docic, ofanzivni vezni, levo krilo, centarfor, ali, i novi trener (i novi kondicioni trener, naravno), o novoj upravi da i ne pisem. Ovo je pod uslovom da Diabate ostane (a tesko da ce biti tako) i da Markovic bude na nekom pristojnom nivou...
@

@vladarka

pre 10 meseci

Docic? 😂😂😂
m

manadjer

pre 10 meseci

ovaj je dosao za nike garnituru sto vise ne koristite (obestecenje) da Vojvodina trenira u njima, i smestaj u zemunelu i 2 obroka dnevno ( plata), i nekad ce dobiti i veceru (bonus) za uspehe u ligi konferencija. hahahahhaha
B

Best wishes

pre 10 meseci

Koja beda Scekic,Nikolic...pa ko da vam dodje na stadion i sta da gleda?
k

kidalicaa

pre 10 meseci

Od Toleta i drzavnog sluzbenog audija, prvo na konja, pa sad na magarca, pitam se kako ce sledece godine, verovatno peske...
N

Nemanja111

pre 10 meseci

Kao neko ko od malih nogu prati i navija za partizan, molim vas, imamo talentovanu decu u mladjim kategorijama, ako nemamo novca za neka zvucna pojacanja, dajte bar njima sansu da njih gledamo pa neka zavrsimo i 6-7 a ne ovo..
Z

ZiP

pre 10 meseci

Bravo za komentar! Bolje deca da igraju. Siguran sam da neće biti lošije plasirani nego sa ovim igračima koje dovode!