Komentari na vest

Zvanično: Norman Kembel tri, a Aleksa Vukanović dve godine u Vojvodini

c

cjepka123

pre 8 meseci

Prvo sam pomislio po naslovnoj slici da je neki novi sekretar kluba ili sl.
Š

Šahmat

pre 8 meseci

Jako zahvalan igrač.u Zvezdi se nadavao golova.Svi pamtimo nama najdraži protiv Jang Bojsa.Srećno Aleksa!

Gosthjk

pre 8 meseci

Posle ovog prelaznog roja i kvalifikacija mi je apsolutno jasno zasto se i uprave i navijaci Vojvodine i Partizana tako dobro slazu - jer su isti! Uprave jednako nemaju pojma i samo gledaju da se ugrade, a navijaci u zestokim zabludama o velicini i vaznosti.
G

Grammar Nazi

pre 8 meseci

JAMAJKANAC?!?
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Šta se čudiš. Mnogi su ubeđeni da je to ispravno al onda je njujorkanac, rumanac,a ne rumljaninin itd... kad bi se tako gledalo.
g

gostiona

pre 8 meseci

ГАЈДОБРААААА! Браво Алекса, нек је са срећом
N

Neko ko zna

pre 8 meseci

Sta se ovi navijaci Vojvodine kao nesto bune i glume neko ludilo. Pa vi treba da ste srecni kad dovedete nekog iz Zvezde. Pa vama je jedan Veljko Simic bio glavni igrac! Taj Cumic za kojim kukate nije mogao da igra ni u drugoj ligi Spanije. Radulovic i Vukanovic su za vas kao Messi i CR7 da su dosli! Zivi bili pa videli, sportski pozdrav!
F

Firma1989

pre 8 meseci

Au al ste postali bezobrazni i nadmeni kad se spomene taj vaš klub kome se oprostilo na stotine miliona evra od cuvenog upada u ponoć u kancelarije najvećeg navijača zvezde.Ja da sam na vašem mestu ćutao bih od sramote koliko vam se daje više nego svima ostalima a vi još onako bez stida se javljate.
S

Stara Garda

pre 8 meseci

Evo za koji minut kraj prelaznog roka. Jedna reč - HOROR. Neka vas sve u klubu bude sramota; postali smo jedan običan parizer u rukama ovog nesretnog, tužnog, umišljenog Barona Min Hauzena iz NS - Zbiljića. I opet da pitamo - zašto kolege iz Firme ĆUTE DANIMA? Zvezdini škartovi su OK? Anonimusi iz Javora zamena za jednog Čumića? Sunovrat.
z

zasto cute ?

pre 8 meseci

zato sto su siti

Chiske

pre 8 meseci

Slazem se. Doduse mislim da ce nas Kembel pozitivno iznenaditi. Vukanovic, ne znam sta da mislim. Ne bi trebalo da pljujemo dok ne vidimo na sta ce da lici. Opet vezni red nije ojacan, napad je oslabljen. Bolingi se bori za zivot. Firma je sramota ovog kluba i upravo idem da skinem grb sa profila. Dileri, sitni lopovcici, umisljeni mangupi, nasilnici, reketasi itd. Vidis da ih ima saka jada na tekmama. Od "pankerske" tribine do sramote grada!
k

komsijana

pre 8 meseci

Treba dovesti do dna sve klubove sem mog jugoslovenskog Partizana. Dole Srbija gore Jugoslavija I Albanija braca nasa glavata.
l

lazzzzzzar

pre 8 meseci

kembel opasan igrac
j

jesi mu riba

pre 8 meseci

za sta ??

Zvezda ispred svih!

pre 8 meseci

Srecno Vukane!
c

ciki123

pre 8 meseci

Ode Čumić i ovo što se desilo sa Bolingijem, nažalost, a pojačanja nisu kvalitetna da ih nadomeste, nažalost. Sve u svemu, još jedan loše odrađen prelazni rok za Vojvodinu. Jedino su dobro odabrali trenera, inače sve ostalo vrlo, vrlo tanko i slabo. Carević- Lazarević-Rosić-Crnomarković-Bukinac- Zukić-Indio- Radulović-Nikolić-Campbell- Vukić Sve u svemu, vrlo prosečan tim, možda ako iznenade Indio, Tetek i mladi Jovanović i Ivanović, pa ovo sve i bude smisleno, ali za sada neobećava. Objektivno, tim kvalitetom ispod večitih, Tsc, Čukaričkog i Novog Pazara, a u rangu Radničkog iz Niša i Spartaka iz Subotice.
B

Benny

pre 8 meseci

Jedan od najlošije odrađenih prelaznih rokova u poslednjih 20 godina.
A

AleksandarJDA

pre 8 meseci

Ne racunajuci ovogodisnju Crvenu Zvezdu,neverovatno sa kojim krsevima od igraca je ona osvajala titule u Srbiji ! Bar dvadesetak medijski prepumpanih igraca,a ovaj Vukanovic je jedan od njih !
a

al najiskrenije

pre 8 meseci

vojvodini stvarno neko ne zeli dobro kad dovode ovakve igrace
s

svaka cast

pre 8 meseci

znaci sad si ukapirao regularnost lige ?
g

gro

pre 8 meseci

sine daj gol
M

MIkanor

pre 8 meseci

Proglašen za veliku zvezdu. Naduvala ga Zvezina štampa. Sada će da igra u provincijskom klubu. Toliko i vredi.
D

DonVitoMAMLAZ

pre 8 meseci

Ala su se usrecili sa njim
G

Gallina

pre 8 meseci

Brat propao od poziva predsednika
m

miki bg

pre 8 meseci

kako krenulo ove sezone , uspeh je plasmanu play of medju prvih 8 , spartak se dobro pojacao kao i novi pazar , javor je dobar tako da mislim nema evrope ove godine , izgleda ove godine bila samo rasprodaja , stavili akciju na sve igrace a doveli vukica kajevica a vrhunac je vukanovic.
K

Kumovi Vrbas

pre 8 meseci

Ovaj mi lici na Milosa Jojica kada se vratio drugi put u Partizan pre 3 godine. Naocari, van forme...samo mi nije jasno gde je igrao od 2021-2023 i koliko ima odigranih utakmica, i golova u tom periodu.
G

Gallina

pre 8 meseci

igrao kod predsednika u kabinetu hahah
v

v1ad

pre 8 meseci

Čovek vazda nosio naočare al ajde
B

Batistuta1

pre 8 meseci

Vukanovic bio u Haki,smesan igrač,tražio vecu lovu i poterali ga Kinezi.Za Katar ne znam.Tu kod nas moze igrati ko hoce.To i nije liga.
h

hsjshd

pre 8 meseci

nesreco,slika je iz doba kad je potpisao za zvezdu bio...
A

Aca11

pre 8 meseci

Nakon raskida ugovora sa Crvenom Zvezdom je jedno vreme bio bez angažmana, a onda je u aprilu potpisao ugovor sa kineskom Hakom i tamo se dobro snašao. Za nepunu sezonu u kineskoj Superligi je postigao 9 golova i 5. Potom mu je ponuđen novi ugovor, ali se nije dogovorio o uslovima produženja i napustio je klub. Potom je mesecima bio bez angažmana, da bi potom prešao u katarski Um Salal u finišu sezone i tamo je kao starter odigrao sve 4 utakmice i postigao jedan gol. Međutim, ovog leta su katarski klubovi počeli da dovode mnogo veća imena i tu mesta za Vukanovića nije bilo, jer je broj mesta za strance strogo limitiran, pa su i mnogo veća imena od njega oterana. Sa druge strane, nije on toliko loš fudbaler kako ga neki ovde kvalifikuju i za tim koji se bori za plasman među prvih 5 klubova u ligi je sasvim korektno pojačanje. Što se tiče onih koji ovde veličaju Novi Pazar zbog dovođenja Sume i Ljajića, neka uzmu u obzir da Suma skoro 2 godine nije igrao fudbal i da je to čovek koji će svojim stalnim skandalima zadavati velike glavobolje upravi i treneru, a Ljajića su iz Turske oterali, jer čovek zabušava na treninzima i neće da trči... Inače, većina novajlija Novog Pazara je prethodne sezone više vremena provela na lečenjima ili na tribinama nego na terenu i malo koji bi trener mogao da im vrati motiv da se ozbiljno bave fudbalom...
m

mikimimijoj

pre 8 meseci

Kada ce stici bas pojacanja? Ismael Silva, Mareh, Zubaira, stoper, desni bek? Nista, a?

Chiske

pre 8 meseci

Nitaaaaaa