Zvanično: Norman Kembel tri, a Aleksa Vukanović dve godine u Vojvodini

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.09.23. | 21:45

Poslednjeg dana prelaznog roka Stara dama pojačala navalu

Ono što je Mozzart Sport već najavio, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu: ofanzivci Norman Kembel (23) i Aleksa Vukanović (31) novi su članovi Vojvodine.

Kembel je stigao iz Javora, a ugovor sa Novosađanima potpisao je na tri godine. Jamajkanac igra na poziciji krila, a Vojvodina će mu biti četvrti klub u Srbiji. Najpre je nastupao za Grafičar, potom se preselio u Čukarički, a potpunu afirmaciju je doživeo u Javoru iz Ivanjice, gde je na 42 meča postigao osam pogodaka.

Izabrane vesti

Aleksa Vukanović u Novi Sad stiže kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa katarskim Um Salalom. Igra na poziciji krila, a po potrebi može da deluje i u špicu. Dres Crvene zvezde Vukanović je nosio od 2019. do 2022. godine i za to vreme sa beogradskim crveno-belima osvojio četiri šampionske titule i dva nacionalna Kupa. Jednu sezonu proveo je i u kineskoj Haki, a u Srbiji je nastupao za Hercegovac iz rodne Gajdobre, potom ČSK Čelarevo, OFK Bačku i kruševački Napredak, iz kojeg je i stigao u redove Crvene zvezde.

Na ovaj način Vojvodina je zaoštrila konkurenciju u napadu, koji je prethodno bio oslabljen prelaskom kapitena Nikole Čumića u Rubin iz Kazanja.



tagovi

Aleksa VukanovićNorman Kembel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara