Zvanično: Odložen meč Zvezde i Voždovca

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.09.21. | 16:57

Potvrđeno i na zvaničnom sajtu crveno-belih

Duel 11. kola između Crvene zvezde i Voždovca, koji je trebalo da bude odigran sutra u Ljutice Bogdana, zvanično je odložen, potvrdio je srpski šampion na zvaničnom sajtu. Crveno-beli su uputili zahtev medicinskoj komisiji FSS za odlaganja meča, usled problema sa stomačnim virusom pojedinih igrača ekipe Dejana Stankovića.

Od ranije je poznato da je najjače simptome imao kapiten Milan Borjan, koji je tokom utorka hospitalizovan u Zemunskoj bolnici, ali ubrzo pušten. Između ostalih na virus su se požalili rezervni golman Gordić, zatim Krstičić, Gajić, Degenek... Zahtev Crvene zvezde, koji je izazvao žestoku reakciju trenera Partizana Aleksandra Stanojevića, na kraju je uslišen.

Izabrane vesti

Desetorica igrača, od kojih dva golmana imali su prethodnih dana problem sa pomenutim virusom, dok su trojica van stroja zbog povrede, te zbog toga klub smatra da je prirodno i očekivano da se meč odloži. Naš klub je prikupio svu potrebnu dokumentaciju i poslao Zajednici Superlige koja je prihvatila zahtev za odlaganje. Nadamo se da će se ubrzo situacija popraviti i da ćemo već za meč sa Novim Pazarom konsolidovati redove i da će fudbaleri spremno dočekati taj duel, a naš medicinski tim čini maksimalne napore da se to i desi”, stoji u saopštenju Crvene zvezde.


tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara