Zvanično: PSŽ predstavio Fabijana Ruiza

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.08.22. | 23:49

I tu nije kraj...

Sve je bilo dogovoreno još juče, preostali su bili samo pregledi i promocija, koja se dogodila pred ponoć: Fabijan Ruiz je i zvanično novi igrač Pari Sen žermena!

Još jedan veoma dobar posao zaključili su Parižani, o čemu govori činjenica da su igrača koji tržišno vredi 55.000.000 evra, platili svega 23.000.000. O tom novom kursu Svetaca koji je u klub očito doneo Luis Kampos pisali smo ranije danas i tom prilikom najavili još jedan veliki posao - koliko sutra novi igrač Pariza trebalo bi da postane i Karlos Soler iz Valensije.

Izabrane vesti

Ruiz je bio velika želja Parižana ovog leta. Njegov doskorašnji klub Napoli imao je vezane ruke, s obzirom da Španac nije želeo da produži ugovor koji mu je isticao za godinu dana. Pregovori su se poprilično odužili, ali Francuzi su dobili što su hteli, dok je Aurelio de Laurentis izbegao da ostane praznih šaka idućeg leta.

U krajnjem slučaju, uspeo je da povrati najveći deo uloženog novca kada je Ruiza dovodio 2018. godine.

Podsetimo, 26-godišnji vezista je na stadion Dijego Armando Maradona stigao iz Betisa za obeštećenje od 30.000.000 evra i ubrzo postao jedan od najboljih igrača Napolija. Odigrao je 166 utakmica za i postigao 22 gola, uz 15 asistencija.

Ruiza ugovor sa PSŽ-om veže do 2027. godine.



tagovi

Fabijan Ruiz PenjaLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara