Komentari na vest

Zvanično: Ratkov potpisao za Salcburg, fantastična zarada za TSC

P

Peromeco

pre 11 meseci

Decko ima ''EU papire'', zato mu je cijena u startu veca, da nema Hrvatski pasos otisao bi za mozda 2 miliona....
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

TSC ponudio Voždovcu 300.000 evra za Pantovića? Hahahahaha!
N

Njajajajajjaja

pre 11 meseci

500 ;) nesto nisi vise informisan kao pre
K

Klasicna klupska

pre 11 meseci

prodaja, gde igrac i menadzer dobijaju sicu. Sta je bolje, nisam pametan.
G

Ghost gosta

pre 11 meseci

Menadzer/agent dobija 10% od transfera. Izracunaj koliko je to. Ne bih se slozio da je to sica.
g

gx

pre 11 meseci

Sad ce u liefering na kaljenje...ali nadam se da nece...Aj mali puno sreće...
P

PedjaPFCCCC

pre 11 meseci

Sfecno TSCU i Srecno Momku. Odlican posao i da da bog da nam bude zaigrao u Reprezetaciju. Salzburg je jako dobar klub za Talente i za razvijanje igraca, posle toga Leipzig i td
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Odlična prodaja a još bolji klub... Ne postoji bolji klub za napredak od RB Salzburga
t

teodor pavlovic

pre 11 meseci

Sad za te pare kupis 4-5 igraca i sledece sezone opet si u vrhu
J

Jova1245

pre 11 meseci

TSC jos uvek nema ukaljanu reputaciju i zato meze da proda ovako. Inace ozbipjni klubovi nece da mesetare sa nama! Uvek je neka kombinacija.
1

13124

pre 11 meseci

"Elitnoj ligi Srbije" al me je nasmejao covek
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

U prevodu: najvisi rang srpskog fudbala. Liga nam je takva kakva je, ali od Super Lige nema "elitnijeg" ranga u drzavi Srbiji.
D

Dejani

pre 11 meseci

Ubjedljivo njbolja prodaja našeg kluba, a da nisu Partizan i Zvezda, a i u poslednjih 10 godina najbolja prodaja od svih srpskih klubova. Zvezda i Partizan nemaju puno prostora da daju mladim igračima, jer se samo traze rezultati. Za TSC i ostale klubove je malo lakše gurati mlade potencijalne igrače, jer imaju manja ocekivanja i svaka čast TSCu na odlično odredjenom poslu.
V

VVVVVVVVv

pre 11 meseci

Jedino Strahinja Pavlovic bolja prodaja u poslednjih 10god, ostalo sve lose.. mozda Grujic i Radonjic isto
G

GrobarRS

pre 11 meseci

Umar KIROPRAKTIČAR Sadiq
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Petros Mantalos vezni igrac taman pojacanje za Partizan.
P

Proficap

pre 11 meseci

Srecno decko. Bravo
s

samo jedan covek

pre 11 meseci

A partizan prodao kapitena za 200k
m

mile led

pre 11 meseci

Pa kad je rupa
s

samo jedan covek

pre 11 meseci

Zamisli onda kakvi su tek ostali
g

gsdgsgs

pre 11 meseci

Ne prodaju se svi igrači za iste pare, nije za porditi levog beka koji je blizu 30 i igrača od 20 godina napadača.
C

Cigan Palilula

pre 11 meseci

A moja Zvezda ga htela za 500 k i 10 % 🤣🤣🤣🤣
D

DzoniRS

pre 11 meseci

Ljudi, ima jedna prosta stvar. Ili pravis igraca ili pravis rezultate. Nema oba. Oni koji hoce mlade igrace i da se sa njima igra, mogu samo da vam kazem da trenutno postoje tri kluba koja su potpuno oktenuta afirmaciji mladih igraca - Nordsjeland, Midtjiland i Salcburg, barem ja znam za toliko, a vi me ispravite. Salcburgu je trebali vise od 10 GODINA da postane takav klub, Nordsjiland svoj izbor placa time sto trofeji ne znaju sta su, a Midjilandu je trebalo malo manje od 10ak godina da dodje do trofeja, i vec je pao dole. E sad, znam da cete svi slozno da zavicete da je Salcburg taj ciji primer treba da sledimo. I to je super. Samo ne zaboravite da Salcburg u Austriji nema konkurenciju, da mu je trebalo mnogo godina da dodje ovde gde je sad, i da je to privatni a ne drustveni klub. Tako da mi ni uslove nemamo za tako nesto, niti cemo ih skoro imati. E sad, da li bi vama bilo okej da smo mi na drugom-trecem mestu a da se forsiraju klinci za prodaju? Meni ne bi. Jer znamo ko vodi Zvezdu, i znamo da bi vecina tih para bila ispumpana iz kluba kao sto su ove koje su usle do sad ispumpane. Konacno, sta mi imamo od toga sto se neki igrac prodao za ne znam ni ja koliko para? Kad je to postalo bitno? Realno, boli me briga da li idu za 100k ili 100 miliona, samo da mi osvajamo titule i kupove i sto bolje igramo u Evropi. Ostavite komsijama nek obaraju rekorde u laznim iznosima prodaja, ionako nista drugo nemaju cime mogu da se pohvale.
T

Trandafil 7

pre 11 meseci

Istina od reči do reči
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Zaboravio si da ima ogroman budžet jer je Red Bul vlasnik.
:

:) :)

pre 11 meseci

Kako te ne zanima kako posluje klub koji troši naše pare??? Uprava mora da bude sposobna da radi u plusu u pravi rezultate, jer raspolaže tudjim(našim) parama!!! Ako to nisu sposobni onda iššš
@

@Dzoni

pre 11 meseci

Kako možeš da porediš privatne klubove sa našim zastarelim komunističkim modelom gde se uopšte ne zna ko je tačno vlasnik?!
S

Sale2323

pre 11 meseci

Ali kad pročitaš koliko Zvezda i šta nudila TSC-u, a za koliko ga potonja prodala... Pomisliš Bože, kakvi li to likovi u Zvezdi rade i šta misle?! "Daj ako može da prevarimo kog stignemo, a najviše naše ljude!"... Čuveni moto zvezdaške uprave.
K

KostaX

pre 11 meseci

Druže,ne radi samo Zvezda tako nego i Partizan, nažalost!TSC po mentalitetu i nije Srpski klub tako da ne čudi ovaj transfer i najverovatnije će ga biti u budućnosti još više.Zvezda od dolaska Terzića i Mite majstora su uložili preko 50 miliona na obeštećenja i plate a dobili su 15-ak u vrh glave.Znači ogromno bacanje para za koje nažalost niko ne snosi posledice.Šta reći o Partizanu sem da su prešli igricu,resetovali je i na kraju pokvarili.
a

al zab

pre 11 meseci

Ko je malom menadžer svaka čast
a

al zab

pre 11 meseci

Ko je malom menadžer svaka čast
Г

Гост

pre 11 meseci

Једва чекам дан када ће клубови попут ТСЦ, Чукаричког, Вождовца... Славити не само добре трансфере него и титуле.
D

Don Vito Korleone@Bane1989Ns

pre 11 meseci

@Bane1989Ns - Odmah se da uočiti razlika između Zvezde i ostalih klubova! U redu, sada je iskočio TSC sa transferom Ratkova, od 4,5 miliona evra, dok Zvezda redovno ostvaruje takve transfera. Zvezda je najavila da Erakovića neće dati ispod 9 miliona evra, a tek koliko je dobila za Ibrahima Mustafu, koji je otišao u Austriju ili za Bena, najboljeg stranca-strelca u istoriji SLS, koj je otišao na Kipar! To su basnoslovne cifre, za naše prilike! Dobro je što Zvezda neće sada da proda nosioce igre Kangu, Kangvu i Bukarija, jer bi smo bili oslabljeni za LŠ! Ali, zato kada Zvezda proda ove gromade posle grupne faze LŠ, ona će odmah zaraditi pozamašan dvocifreni iznos u millionima evrića. Pitaće se neko, zašto prodavati nosioce igre posle grupne faze LŠ?! Pa, za dalje nam neće biti potrebni, jer u SLS ćemo na proleće moći da igramo i bez njih!
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Mali promeni ploču ova ti se izlizala. Svaki dan kao papagaj vratiš jedno isto. Samo te 👀
M

Meraklija Belgija

pre 11 meseci

Da je tu Bata Toncev on bi to lagano za 200 do 300 000 . Dosta je .
p

patuljasti zlotvor

pre 11 meseci

svaka mu cast sa 19 godina 13 golova u nasoj ligi nije lako ali po meni to mu je plafon. Mislim da se vraca za godinu nazad
A

Astoria

pre 11 meseci

Imam slično mišljenje. Nešto kao Rakonjac. Naravno, voleo bih da nisam u pravu!
H

Herakle

pre 11 meseci

TSC treba da kupi Bazdara iz Partizana, Rakonjca iz Lokomotive i Mijatovica iz Zvezde i to sve za 2 do 3 miliona djuture. Zaradicd 10 do 15 miliona za 2 godine od ove trojice ako ih isforsira , takodje na njihovom mestu bih kupio bih Azarova iz Zvezde. Ovi igraci se nece naigrati u Zvezdi i Partizanu i sigurno zele da idu. Sve zaiedno moze da se uzme za 2 miliona a vredece za 2 sezone od 10 do 15.
D

Daj faul

pre 11 meseci

Menadzerstvo u Srbiji masakrira mlade igrace! Ili klubovi teraju mlade igrace da promene menadzere ili menadzeri ucenjuju klubove velikom potraznjom za platu igraca, sve u svemu , sve se svede na problem zvani MENADZER! Evo ja ne znam ima li Ratkov menadzera, ali cinjenica da ga nisu menadzerske kombinacije odvele u Salzburg i obezbedile dobar ugovor! Srecno mali!
S

Sa jedne strane

pre 11 meseci

Menadzeri igraca, sa druge strane menadzeri uprava klubova. Ko ce da uzme vise… e pa
D

Daj faul

pre 11 meseci

Okreni obrni opet agenti… umesto da je igrac vezan samo za klub i kraj! A ne da te kao agent savetuju ljudi koji nisu prosli nikad pored lopte, a kamoli se bavili sportom
P

Pera Djulijano

pre 11 meseci

Niko ovde nije spomenuo jedan vazan fakt - Kako je Ratkov do 17 godina ostao mimo radara eksperata iz Zvezde, Cuke, i Partizana? Jel moguce da to promakne ovim BG strunjacima koji piju po 10 kafa na danu u ogovaranju? Ej iz Dif-a...Bozeeee
a

al žabo

pre 11 meseci

Imalo je na Difu dosta dobrih igrača 03 čuće se za njih tek
G

Gost nezvani

pre 11 meseci

Svaka čast za transfer, puno sreće i TSC i Ratkovu, mogu samo da napreduju. Sad kupite Partizanovu omladinu koju oni neće zbog menadžera i povratnika, pa opet zaradite. Bolje nego da propadaju o onom mulju.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Danijel Mansini igra na poziciji krila bio bi takodje dobro pojacanje za Tsc.
O

Ojo

pre 11 meseci

Lako je njima, nemaju Mitu stručnjaka za promašaje
Z

Zvlat BG pokret@Ojo

pre 11 meseci

@Ojo - Nemoj da budeš na kraj srca! Mita je ostvario mnogo dobrih transfera. Prošle godine smo prodali Mustafu i Bena. Posle završene grupne faze LŠ, biće sigurno dobrih ponuda za sjajne internacionalce Bukarija, Kangvu i Kangu, koji su se već dokazali u LE, prošle jeseni,,kada smo osvojili "sjajano" četvrto mesto.Oni su briljirali u tim utakmicama.
S

Sudija Picilkas

pre 11 meseci

Pogresan potez, trebalo je da sacekaju evropske utakmice pa da ovo realizuju, ionako imaju zagarantovanu LE i samim tim zaradu od oko 4 miliona koliko donosi ucesce u grupnoj fazi. Tesko ce dovesti nekog boljeg igraca, jer su iz male sredine. Jovetic ce pre otici u Sofiju ( kod Sase Ilica), Banja Luku ili Podgoricu, nego u Backu Topolu.
N

Nele 007

pre 11 meseci

Uopste nisu pogresili .. verovatno nikada bolju ponudu ne bi dobili
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Ondrej Lingr ofanzivni vezni taman pojacanje za Zvezdu.
L

Logitech

pre 11 meseci

I sad ce dovesti nekog Petra Stanica kao zamenu, kao da gledam.
p

pa tebe

pre 11 meseci

neko tera da gledaš Petra,gledaj bebe vam odlaze u Madjarsku 2 ligu!!
S

SamuiloIII

pre 11 meseci

Bravo za TSC. Od prosecnog igraca su napravila ime, dali sansu momku od 19-20 godina. Zato nam sva deca idu jer greju klupe do 25, a onda ih izmetlaju ko zna gde, trgujuci kojekakvim Mutombama. Jos jednom BRAVO I SRECNO!
S

Stop cenzuri

pre 11 meseci

Kakva cenzura protiv svakog ko kaže nešto o menadžerskom projektu Ratkov koji je imao podršku FSS i medija, celokupnog fudbalskog sistema u zemlji. A onda protiv gromade iz Humske promašuje ono što bi petlići pogodili.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Ratkov je rekao "da" Zvezdi, ali ga Zvezda nije ništa pitala. Samo se vi javljajte navijači malenih klubova, i sanjajte da jednoga dana budete drugi na tabeli.
N

Nele 007

pre 11 meseci

Ratkov nije bio kvalitet za Zvezdu. Odlicno je TSC nasankao Salcuburg...nikad bolju ponudu ne bi dobili
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Nele 007. Kralju nisi razumeo poentu mog komentara. On se nudio Zvezdi a Zvezda ga nije ni htela.
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

ove pare Partizan nece na transferima zaraditi za 5 sezona
c

cr24

pre 11 meseci

pa Partizan zaradjuje te pare od transfera a zvezda je u problemu, njene igrače niko neće. Koliki bi transfer tek bio da su ga gurali u reprezentaciju kao što sad guraju Erakovića?!
E

Emilio Butragenjo

pre 11 meseci

Ma jok, samo je zaradio 10 puta toliko u prethodnih 6-7 godina. A Zvezda? Najveci transfer prvi odlazak Pesica za 4 miliona u Al Tamo neki iz Rijada ahaahaha.
E

E moji vi...

pre 11 meseci

Grobosi, informisite se. Cak i sa vasim medijski prepumpanim cenama za Pavlovica i Sadika, i dalje je Zvezda zaradila vise od prodaje, iako joj prodaja igraca uopste nije cilj, kao sto na primer jeste vama.
@

@cr24

pre 11 meseci

Zvezda samo za sada od Uefe dobice 4 puta vise no sto je TSC dobio za Ratkova...Vazno je imati sto jaci tim i igrati LS svake godine( grupnu fazu) vazno je i prodati igrace ali ne i po cenu da se unisti kvalitet tima. Jedino gresi Zvezda jer ne znaju kad je pravi trenutak da proda igraca.
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

hoce , zaradio je i vise al je razlika da ce ove pare uci u klub i trositi se na potrebe kluba
S

Sherlocked

pre 11 meseci

.." u elitnoj ligi Srbije.." pa plakanje ,moj druze kakva elitna.. nego na stranu to. cestitke TSCu na odlicnom trsnsferu a kako to samo Zvezda , koja plus igra i evropska takmicenja redovno , ne moze nikog da proda za vise od milke. sta li se tu desava , a ;)

Srpski samuraj

pre 11 meseci

Jeste otkrili misteriju koliko je bodova potrebno da osvojite obećanu titulu? 😄
A

Ab

pre 11 meseci

Zato što Zvezda ima relativno staru ekipu... I nosioci su igrači koji nisu na cijeni na zapadu... Borjan, Dragović, Kanga, Katai, Ivanić, Rodić, Pešić, prošle sezone je i Ben bio tu... Znaći sve igrači 30+.... I ko će za njih dati 5mil...??? Jedini igrači koji trenutno imaju tržišnu vrijednost su Eraković i Bukari... Ali njihova prodaja ne dolazi u obzir... Jer cilj Zvezde nisu transfer rekordi...a ja ću tebi odgoviriti na isti način, zašto je Zvezda pobjegla TSCu 30 bodova ako ima icrača od 5m a u Zvezdi igraju loši igrači koje niko neće???
x

xyz

pre 11 meseci

Jedno je kad forsiras iskusne igrace i juris rezultate pa samim tim ne dajes prostor mladim igracima i nemas mnogo potencijala za velike prodaje. Drugo je kad ne juris rezultate i forsiras mlade igrace kojima onda skace i cena. Vece je pitanje sta radi Partizan? Nema rezultate a nema ni mlade igrace za prodaju
G

Gost123

pre 11 meseci

Pametni Zvezda ne prodaje nosioce igre evo vec 5 sezona!!! TSC ne zanima evropa i prodali su glavnog napadaca pred kfalaofikacije. U ostalom gledajte vi vasa posla, klub vam se raspada a vas nigde nema daga podrzite........
e

eto bebe

pre 11 meseci

idu u madjarsku drugu ligu iz institucije!!
C

Cccc

pre 11 meseci

Moj je odgovor samo jedan, dok se Terza i Mita ugrade po 50%to ti je to. Molim se bogu da jednog dana uzme UEFA i policija stvar u svoje ruke i proceslja njihove rabote. Samo se bojim da ce samo Zvezda da ispašta.
G

Gost1976

pre 11 meseci

Neznqlice porede Zvezdu i TSC... Pa Tsc ništa ne mora,može biti i 10 sledeće godine,publike oko 1.000 ukupno..klinci opušteno igraju.U Zvezdi je prvi kiks haos,klinac se pljuje sa tribina,društvenih mreža ..još ako se ne udje u grupe u Evropi.... Teško je u Zvezdi mladom igračui igrati.
P

Partymaker

pre 11 meseci

Svaka čast na odrađenom transferu, ako se pametno pojačaju nije ni grupna faza daleko
t

tsc6

pre 11 meseci

Menadzerski igrac...
R

RangoNS

pre 11 meseci

Jel moze neko da objasni sta vam ljudi u komentarima znaci kad kazete da je TSC privatan klub? Ako je privatan znaci da je pravno organizovan kao d.o.o. a na APRu stoji da je organizovan kao sportsko udruzenje.
A

AD

pre 11 meseci

Ja koliko znam i koliko pratim, klubovi su uglavnom organizovani kao AD(akcionarsko društvo), kakvi crno DOO, pa nije to farbara....Mislim prevashodno, naravno, na ozbiljne profesionalne klubove...
:

:) :)

pre 11 meseci

Znaći da se prvenstveno finansira od privatnog kapitala i zato se zaposleni i ponašaju profesionalno i odgovorno….za razliku od nekih koji gule kožu ovom narodu rasipajući državne pare kako im se ćefne
@

@AD

pre 11 meseci

Onaj ko utvrdi ko je po papirima vlasnik zvezde i partizana, treba da dobije Nobelovu nagradu!
t

tsc7

pre 11 meseci

Klasican menadzerski igrac i kombinacija...
g

godt55555

pre 11 meseci

Ti ni do menadžera ne možeš da dodjes brdo ljudska ljubomorna bahaha 😆
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Srecno Ratkovu u Salzburgu dobra prodaja Tsca.Fotis Joanidis napadac bi bio idealna zamena Tsca za Ratkova.
P

PS1 q

pre 11 meseci

Srećno dečko! Ali sve dok budemo smatrali najvećim uspehom prodaju klinaca nema od našeg fudbala ništa!! Svi se raduju ovome a ne shvataju da je ovo pogrešno. Mozga bez
S

Skauting

pre 11 meseci

Odmah kupujte Jovanovica 2006 iz Partizana, bice dovoljno 500 000€, nakon jedne sezone u seniorskok fudbalu vredece minimum 5000000
@

@skauting

pre 11 meseci

...dosadan si vise sa tim jovanovicem na svakoj vesti. ako je tako dobar, zasto bi ga partizan prodao za 500k?
v

vazi hoce

pre 11 meseci

ti si memadzer, cale ,rodjak....? sta si ?
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Dobar posao! Deo uložite u Akademiju!
B

Bosko Buha Novi

pre 11 meseci

Za pocetak povecajte platu trenerima.
S

Svabo

pre 11 meseci

Preuzeo Terzinjo TSC i odmah transfer par milki!!! Ko zna zna!!!! Tako velike transfere je radio i dok je bio u Zvezdi - pocev od Nikolica, Petrovica i mnogih drugih mladih igraca 😉
G

Gostqwerty

pre 11 meseci

Kada čitaš ovde komentare lagano dođeš do zaključka da bi svi zakleti zvezdaši sa portala više voleli da Zvezda ima ovakve prodaje i da forsira mlade igrače, što podrazumeva sve što takav model poslovanja nosi...dakle svi verni i zakleti zvezdaši sa Mocarta bi voleli da se Zvezda šeta od 2-5 mesta i bili prezadovoljni jer jednom godišnje proda "svoje dete " za 4-5m . Nisam filozofirao,samo sam sabrao vaših 2+2 i dobio 4. Pa svako sa dva grama mozga kapira da ne ide i jare i pare,da ne možeš da stisneš i da dnešpr... Ne kapiram na šta trošite više energiju i šta više ditepr te ovo te ono,te ovako,te onako... klub je bolji za skoro 200% od kada je ovo rukovodstvo tu sviđali se oni nama ili ne,likvidan u potpunosti,redovan u euro grupnim takmičenjima,osvaja duple krune redovno... šta vi hoćete više ??? Hoćete sastav Reala u Zvezdi ali da ni jedan ne košta više od 2m sa sve platom...pa i da je to moguće 90% vas sa primanjima Srbije ne bi moglo ni kartu da kupi... Aman ljudi,sve je na svom mestu,Baharovi potezi mi se baš ne sviđaju ali su neminovni i sam Bahar i njegovo angažovanje je dokaz da idemo napred krupnim koracima ! I odlučite se već jednom da li hoćete da prodajete decu ili da osvajate duple krune i igrate redovno Evropu... Ako niste grobarski trojanci onda niste uopšte realni sa očekivanjima...
t

turistarista

pre 11 meseci

Bravo!
r

reb8888

pre 11 meseci

...sada si ti prodao znanje kakvo ni murinjo nema, a najbolji igrac bundes lige ima 19 godina. ne igraju godine, nego igraci, neko zna u 17 a neko ne zna ni u 27 i tacka. a drugo, naravno da klub kao zvezda mora da ima dobre izlazne transfere ako zeli da napreduje a nece ih imati sa igracima koji su 30+....
P

Pedja 443

pre 11 meseci

Zvezdasi bi voleli odrziv model poslovanja Zvezde, a ne sutra kada ode ova uprava da se otkrije da je Zvezda duzna 100 miliona evra. Ovakvo poslovanja jednostavno nije normalno I suvise je vezano za politicki opastanak jednog coveka, ne kazem da sutra nece doci opet neko ko ce da pomogne Zvezdu ali suvise je to veliki rizik na duge staze.
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Druze moj , jesi li ti svestan u opste u kolikom smo minusu i da to prolazi tek tako ? ali nece moci uvek. jeste da izgleda sve to lepo , a znas li da imamo skoro 11 stranaca , a znas li koliko moze da ih igra i bude u protokolu? nije samo rec o tome da ima mladih i da se prodaju tek tako.. prvo treba da igraju a nisu ih pustali ni sad na prolece kad je vec bilo gotovo. sad tek nece
s

srbenda 777

pre 11 meseci

Da ti odgovorim o tvojim duplim krunama i veličanstvenim evropskim uspesima,kao grobat ti kažem da u evropi nema klubova, koji posluju kao zvezda i partizan,da toliki minus prave i da ih direktno vlada Srbije finansira,da UEFA nije ogrezla u korupciji davno bi iz europe bili izbačeni,moj partizan je pristao da dobija 4 puta manje ali VV je super kao i potplačenim grobarima,ali teški dani slede kada jedan čovek padne sa vlasti,posebno zvezdi koja je mnogo više dužna ,čak mogu da ugroze i svoj opstanak i jedni i drugi
:

:) :)

pre 11 meseci

Svi mi bi voleli da se posluje transparentno, uspešno i profesionalno!!! Voleli bi da vidimo zvezdu bez državnih para, ovako se stiče utisak da im se da milijarda€ ne bi bilo dovoljno, opet bi nio minus. To može da odgovara samo nekome ko nema trunku zdrave logike
p

prti

pre 11 meseci

Pa Zvezda nema model poslovanja nema biznis plan a uprava nema viziju i zabranila je pitanja novinara o dugu. To je van svake pameti a dug je 75 miliona Eura. Pa sutra kad ovi padnu pasce i Zvezda kao kula od karata sa dugom koji ce biti preko 100 miliona... Kad ti kao klub ne das 10 meceva nekom detetu na prolece u kontinuitetu da odigra 90 minuta svaki i onda ga prodas za par miliona nego i ovog malog golmana zbog menadzerisanja posaljes u treci rang takmicenja za kaznu o cemu mi dalje da pricamo. A momak sad vredi 2-3 miliona. Da sumu dali da brani zadnjih 10 meceva u prvenstvu prodao bi ga za bar pet miliona. Ovako otici ce za tepsiju bureka. I takvih primera svake godine koliko hoces... Eto to je problem nisu rezultati oni su svakako neki maksimum za ekipu iz Srbije u ovom trenutku. Uprava umesto da se fokusira da stabilizuje klub finansijski kad za to ima otvorenu kapiju gde nemaju konkurenciju u prvenstvu i 90% najtalentovanijih u Srbiji oni propustaju svaku sansu.
b

banjalucki

pre 11 meseci

BRAVO do zadnje rijeci
I

Idemoo

pre 11 meseci

Srecno Batoo!!!
G

Gostivar

pre 11 meseci

E tako se rade izlazni transferi, a ne kao Zvezda: kapitena salje u Slovacku uz miraz od e400,000, ovog drugog balvana daju dzaba u Poljsku. A Partizan bolje i da ne pominjem, njihovi igaci odlaze na aerodrom sami od sebe...
S

Saša_PFC

pre 11 meseci

Kao što uporno pisem ali niko da pokrene ovu temu koja je veoma ozbiljna i koja ce imati veliku ulogu jednoga dana o odlucivanju dali klub treba ili ne da postoji.Partizan,Čukarički,TSC,Vojvodina pa cak i slabiji klubovi u Srbiji u sezoni naprave bolji izlazni transfer iz klub od prvaka Srbija(C.Zcezdakoji je to nekoliko sezona unazad a.Niko ne postavlja to pitanje...ali bas niko....kako ke moguce da C.Zvezda proda najboljeg igraĉa prosle sezone A.Pešića u Ferencvaros i to za novac koji je inače ulozila u tog igrača.Dakle zarada je nula a prvaci su Srbije i Pešiće se nadavao golova za C.Zvezdu....kako je moguće.Vojvodina ce sada prodati igraĉa za 2.mil.evra,Čukarčki je vec napravio takav transfer sto ocekujem i od Partizana da ce to isto učiniti samo C.Zvezda u godinama koje nazivaju najboljim u istoriji kluba nemovu igraca da posalju na pozajmicu.Pazite apsurd...C.Zvezda duguje zvanicno preko 80.mil.evra a posalje dvog kapitena(Borjan)u Slovačku i za to treba da placa Borjanu 400.hilj.evra godisnje....vidite...klub nece zaraditi ni evro na svom kapitenu vec ce morati da mu placaju iako Borjan se vise nikada nece vratiti u klub....neverovatno.Imamo apsurd....ove sezone C.Zvezdu ce od 15.prvotimaca klub napustiti najmanje 11 i za svih njih nece sabrati sve ukupno transfera koliko je evo TSC dobio za jednog igraca.Niko ne pokrece to pitanje o čemu se radi....niko javno da nepita klub kako to da za 9.godina koliko ovagarnitura koja upravlja klubom dovede 70.igraca iz inostranstva i svih 70 napuste klub kao promasaj a da pri tome mnogima su morali da placaju sudske troskove jer ih nisu isplacivali kao i kamate i penale.Niko bas niko da nezapita upravu sta se desavalo sa novcem koji je Fiorentina uplatila C.Zvezdi na privatni racun u Nemackoj...niko da se nezapita sta se desavalo sa Prijovićem zasto nije potpisao ugovor sa C.Zvezdom iako je dosao bio na potpis istog a zna se istina.Strasne su to cinjenice a jos strasnije je to sto niko u klubu nece odgovarati za to sto je ova uprava za 9.god.vodjenja kluba napravila veci minus nego prethodnih 50.godina.
@

@Sasa_PFC

pre 11 meseci

Uporno pises puno, i uporno pises gluposti
@

@Saša

pre 11 meseci

ovo pfc-piksi fudbalski car ili znači drugo nešto?
G

GeOs

pre 11 meseci

@Sasa_PFC Danas fudbal prate milijarde ljudi, a o fudbalu nista ne znaju. Ovo sto pises je u najmanju ruku slicno ovome sto cu ja da napisem sada. Pazi: Sramota je da jedan Southtamton ima veci izlazni transfer od Liverpula/Uniteda/Sitija/Arsenala. Sramota je da jedan Dortmund ima 10x vece izlazne transfere od Bajerna. Sramota je da Fiorentina ima vece izlazne transfere od Juventusa. Sramota je da Lil ima vece izlazne transfere od PSG-a. Veliki klubovi ne zive od prodaje igraca. Njima izlazni transferi nisu u fokusu. Veliki klubovi zive od rezultata, iskljucivo, jer oni doonose zaradu za plate igraca. A pazi sada, povezano je, nema rezultata bez skupih i dobrih igraca. Znaci, ulozis u skupog igraca (nebitne godine), on ti to vraca rezultatom, a reziltat ti pravi pare da ga platis. Sada, saberi dva i dva i vidi sta zeli Zvezda. Prodaja i "proizvodnja" igraca je u manjim klubovima i sredinama, i prakticno nikad ne konkurisu za titulu.
d

dr magija

pre 11 meseci

@ sasa pfc ...dosao za isto za koliko je i prodat ...pa sta mislis ko tu jedini ima korist ? Masa ima novi studio, gajbu i dzip , Konstanta ce da se zeza sa OFK sa tatinim dzeparcem a vi kako te
m

madjija

pre 11 meseci

Terza bi ga prodao za "čiste papire" i 10 % od naredne prodaje.
ć

ćkomi

pre 11 meseci

Pa kako to da st..a iz zvezde i partizana nije uspela da ga dovede barem na 6meseci i da je ovakav transfer proso bez njih...a da oni svoje kapitene pustaju na pozajmice i za oprsotaj dugova.
L

Liga sampinjona

pre 11 meseci

Terzic u neverici:)
Z

Zvezda mi je sve

pre 11 meseci

Jel vidiš Terziću. Tsc na jednom transferu zaradi koliko mi nismo za 3 godine a dičimo se nekim trofejima i rekordima
У

Уф

pre 11 meseci

Јер нисмо имали клинца доброг као Ратков...
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Ja sam mislio da se fudbal igra zbog trofeja? Al sam ja u zabludi.
c

cvrcmilojka12

pre 11 meseci

Pa šta je cilj? Da osvajamo trofeje ili da prodajemo? Kakvi mozgovi...
A

Ab

pre 11 meseci

Lopovi jedni!!! Samo znate prodati mladog igrača!! 4,5m??? Da je ostao još godinu dana i pokazao se u Evropi uzeli bi 10!!!! Ma Mamić bi ga prodao za 25m!!! Treba uvesti zakon da igrači ne idu prije 25god!!! Prodaše nam svu djecu!!! S kim čemo u LŠ??? Eee Terzo... Aaaa ovo je TSC... Ništa onda, svaka čast TSCu, strašan transfer, tako treba... Naravno da je odličan transfer i da ga je trebalo prodati, samo sam ukratko napravio razliku i paralelu šta se pisalo kada je Zvezda trebalo da proda Erakovića za sličnu sumu, kada je prodala braću Ilić za 5m, i šta bi se pisalo da sada prodamo nekog od nosilaca ekipe...nadam se da je sada mnogima jasnije razlika između "običnog kluba" i Zvezde, tima od kojeg armija navijača očekuje prolaz grupe LŠ, gdje klubovi imaji budžete od po 500m!!!
k

kolodin

pre 11 meseci

Uspeh Zvezde u LŠ je sve ispod 25 primljenih golova u 6 utakmica.
A

Ab

pre 11 meseci

@kolodin... Tako ste pričali i prvi i drugi put... Jeste bilo je velikih poraza ali 7 bodova iz dva nastupa nije bruka...realan cilj ove sezone treba da bude 5b...
M

Milan cica Gurovic

pre 11 meseci

E jel sad viditi kakvo su zlo Zvezda i Partizan ,jel moguce da nijedan igrac od vecitih nevredi vise od plafon milion,da nepoverujes ali bitni su crnci gde se ugradjuju lopine i onda posle odu za dzaba.
c

cv

pre 11 meseci

bas pamrtno rasprodace tim pred evropu a tamo ce da se brukaju.
L

Liga sampinjona

pre 11 meseci

@cv Terzic nije prodao igrace ,sacuvao je tim pa se brukao.Amin
A

Ab

pre 11 meseci

Neće se brukati, imaće dovoljno novca da naprave možda i jači tim... Prodali su mladog, neformiranog igrača, talenta...Za 20% te sume mogu dovesti ozbiljnog igrača za našu ligu i dovoljno dobrog za LE... Eee samo je pitanje hoće li...
G

Gost200

pre 11 meseci

Trebaju Mađari da ulože u fudbalski klub da bi se cela srpska liga podigla na viši nivo. Sjajno. Šta rade Srbi sa druge strane? Kolubara nameštala utakmice, izbačena iz lige, ostali koji su nameštali sa njom ostali u ligi, fudbaleri Inđije optužili ljude iz Radničkog iz Niša za mito, OFK Beograd iz 3. ušao u 2. ligu tako što se BSK iz Borče nije pojavio u odlučujućoj utakmici, Partizan imao niz od 6 godina šampiona države, Crvena zvezda će premašiti taj niz lagano. Znači, krađa, lopovluk, nameštanje, laganje. Bravo braćo Srbi, sjajni smo, ma najbolji smo.
d

d. g.

pre 11 meseci

A koliki je niz Red Bula sa titulama?
d

deki123

pre 11 meseci

Ulozili su i u Osjek pa se nista mnogo nije promjenilo u Hrvatskom fudbalu. Jako je vazan i Cukaricki koji vec godinama radi jako profesionalno,jos Vojvodina da se digne i to je vec 5 jakih klubova. Garantujem da se Cuka i TSC nece obrukati u grupama te iduce godine biti jos bolji sa vise iskustva. A 5 miliona da potrose na nase mlade igrace iz manjih klubova pa da i oni te pare dalje ulazu u razvoj i stvaraju nove igrace! To je citav proces koji kad krene ne moze da stane. Sad ce i drugi ljudi sa parama poceti da ulazu u fubal ne zbog sporta vec zbog profitabilnosti i caknda ne uspiju storice se neki dobar igrac da se proda za par miliona i nastaviti taj proces. Samo treba rastjerati cika brke zaostale iz komunizma i zabraniti im rad sa djecom.
g

go4st

pre 11 meseci

Bice tako sve dok klubovi ne budu privatizovani! Kvalitet lige nam je los jer drzava ulaze novac u dva kluba a ostali su na milost i nemilost, zato je za jedan TSC 5 milona bomba, jer ce se oni pojacavati i deliti plate od tih para i svojih uspeha u prvenstvu i evropi, a ova dva kluba ce ziveti na krilu drzave koja ce da placa sve unosne transfere sto u FK tako i u KK. Jedino resenje je privatizacija klubova, tada cemo moci da ulazemo u fudbal isto kao i Austrija, Belgija, i ostale drzave.
J

Jagnjilo

pre 11 meseci

Ne poredi Zvezdu jer Zvezda zasluzeno osvaja titule sto je pokazala i rezultatima u Evropi
G

Gost200

pre 11 meseci

@Jagnjilo Da, da, i mrmot je zavio čokoladu u foliju i progovorio. Ajde bre čoveče, živiš u Srbiji sam znaš kako to ovde ide. Sve ti je ovde namešteno nemoj da si naivan kao neko dete.

Zvezda ispred svih!

pre 11 meseci

Veliko bravo za upravu TSC-a. Odlican posao. Ne sumnjam da ce taj novac pametno uloziti. Imaju li veciti odgovor na ovo?

Ra S

pre 11 meseci

decka poznajem licno, zasluzio je ovo i sve najbolje mu zelim u karijeri i zivotu
m

mardi

pre 11 meseci

Srecno u nastavku karijere i da posle Salcburga potpises za veliki klub(Salcburg to nije van granica Austrije).
n

ne

pre 11 meseci

Salzburg je inače grad u Srbiji samo ovaj drugi Salzburg je u Austriji van njenih granica znači ni na nebu ni na zemlji....
m

mardi

pre 11 meseci

Ako ti tako kazes... al procitaj jos jednom mozda ti bude jasnije... Red bul Salzburg nije veliki klub...
G

GOST 510

pre 11 meseci

Da su im dali i 2,5M ovi bi bili srećni. Ovo je manadžerov uspeh.
r

reb8888

pre 11 meseci

...oni su vece ponude od toga odbijali. ako vec ne pratis, sto ne cutis...
m

maximuss

pre 11 meseci

Puno srece u daljoj karijeri... Mnogo mi se svidja ovo sto radi Tsc. Uz ovakav rad ne bih se iznenadio da za koju godinu uzmu i titulu. Moram samo da spomenem jedan smesan detalj iz objave sportskog direktora Salcburga, da igrac dolazi iz elitne lige. :D
R

Radenko Salapura

pre 11 meseci

Nisi razumeo,dolazi iz elitne lige Srbije,sto znaci iz najviseg ranga takmicenja u Srbiji.
c

cccc

pre 11 meseci

za srpski fudbal bi i bilo najbolje da tsc i cukaricki uspostave vladavinu.

KalcaJagodinac

pre 11 meseci

Bravo..mislim da niko ne moze biti nezadovoljan jedino mi koji necemo da gledamo magiju na terenima nase lige.. Prelepa lova za klub sa tim budzetom , opet salzburg je sjajan klub iz dobre lige ( vidimo kako su od "pokojnog" strahinje napravili zver ) Prve sezone majstore te ocekujem na bar 8 gola i na 70% meca starter. SRECNO
s

strahinja...

pre 11 meseci

zver,nadam se da se sprdaš?
K

KJ

pre 11 meseci

Veliko bravo i svaka cast! Ovo je pravi posao.
J

Joo

pre 11 meseci

Jel ostaje da igra kvalifikacije za LS!!!
D

Dragan 1985

pre 11 meseci

Pored 4,5 miliona evra od prodaje Ratkova bice tu jos 5,5 miliona od Uefe, to je oko 10 miliona, mozda ce jos neko biti prodat, i moci ce da se ulozi za pojacanja jedno 5 miliona evra.

Golubar

pre 11 meseci

Fudbaler koji dolazi iz manje poznatog kluba od blizanaca, cak i ne upadljiv tokom sezone odlazi za 4,5M dok Zvezda prodaje za 500-1M, a iz Partizana begaju uz oprastanje dugova, sve lopov do lopova kod beogradjana.
I

Immobile

pre 11 meseci

To je zato što je TSC privatan klub,a ovi su državni. A što je državno u Republici Srbiji,to je svačije,odnosno ničije.
N

Nepoznati

pre 11 meseci

Neupadljiv je možda tebi koji ne gledaš fudbal, Ratkov i Đakovac su bili dvojica najboljih igrača TSC-a i dobili su veliki medijski prostor.
G

Gostanko

pre 11 meseci

Zvezda ne forsira mlade igrace a matore niko nece ni da plati. Zvezda moze jedino Erakovica prodati. Zvezda je mlade igrace prodavala za velike pare. Grujic 6m, Radonjic 12m od kojih je Zvezdi pripalo 60% iliti 7.2m, Rajkovica golmana za 3m, Joveljica za 4m, bracu Ilic za 5.5m, Boacija u prvom mandatu (bio mlad) za 5.5m, Pesica u prvom mandatu (bio mlad) za 4.2m, Degeneka u prvom mandatu (bio mlad) za 3.6m. Hocu ti reci da iz nase lige dobro mozes prodati samo mladog igraca. Cim predje 26-27 godina nema tu prodaje za vise od milion dva. Eto Zvezda za Pesica uzela 1.5m. Ratkov je igrao standardno i ima 19 godina i davan je golove.Ne mozes da poredis to i recimo Veljka Nikolica koji nije ni igrao,mucio se i sa povredama itd. Zvezda tera tu politiku sa starijim igracima.Tako i kada je igrala LS. Koga je mogla da prod osim par mladjih. To je tako.
A

Anunnaki

pre 11 meseci

To je to ovaj TSC je nesto najbolje sto se desilo domacem šampionatu. Podizu ligu konstantno, guraju ostale napred.. plus ugasili su komsije. he he he
G

GS

pre 11 meseci

Šta kaže vrhunski golgeter Šilja Pešić na ovo? Ima li nekakav komentar? Njega jedva utrapismo Mađarima, a kad vide kakav stav ima i kako se ponaša, potjeraće ga motkom.
G

Gosten

pre 11 meseci

Poredis coveka od 32 godine sa decakom od 19 godina. Koliko pojma nemas. Pesica je Zvezda prodala za 4.2 miliona u prvom mandatu kada je imao 26 godina
G

GS

pre 11 meseci

@Gosten Kakve veze godine imaju? Eno Modrić ima skoro 40 pa mu nude 600 miliona. Nije riječ tu o godinama nego o fudbaslom znanju.
G

Gostyyy

pre 11 meseci

@GS - pa da, samo sto je Modric planetarna zvezda koja igra u Realu 10 godina ili koliko vec, osvajac Zlatne lopte i ko zna koliko i kakvih trofeja. Poredis babe i zabe, lepo ti je covek rekao
G

Gost011

pre 11 meseci

i onda kao zašto ga nisu dali zvezdi hahaha
M

Mujagic

pre 11 meseci

Bravo mali!
H

Hermano7

pre 11 meseci

Alal vera decko, svaka ti cast, sve najbolje, daj boze za Real da potpises sledeco
F

Florentino

pre 11 meseci

TSC - Najzdravija fudbalska sredina u Srbiji
N

Nba

pre 11 meseci

Zahvaljujuci Madjarskoj treba to naglasiti uvek.!!!!
Z

Zajedno

pre 11 meseci

Zahvaljiuci postenog deo Srbije i Madjarske. Pored toga to je i dalje srpski klub i uvek ce biti. Ne vidim nikakav problem braco.
A

Asad

pre 11 meseci

Terza daj nam neki glupi izgovor zašto mi ne možemo ovako da poslujemo
V

Vazda

pre 11 meseci

"Ne mozete da ocekujete rezultate sa mladim igracima, a mi imamo imperativ igranja Evrope"
Z

Zvezda je veliki klub

pre 11 meseci

Zvezda igra evropska takmičenja i osvaja titule. To ne bismo mogli sa bukvama.
G

Grga123

pre 11 meseci

bogami bravo