Komentari na vest

Zvanično: Srbija se nije kandidovala za domaćina Eura 2028. godine

0

0211

pre oko 2 godine

Što automatski znači da je pitanje kada će ovi stadioni biti gotovi. Telad ej. Šta nam fali da smo upali da orrg sa Grcima, Bugarima i Rumunima?! Pa nakon toga odmah i neka regionalna liga sa njima. Sve su mogli da smisle ali naši jednostavno ne žele da izađu iz ovo blato i da nestana sigurna zarada..
S

Sale555

pre oko 2 godine

Za pocetak da pretvore superligaske oranice u prave terene.
D

Dusan Vs

pre oko 2 godine

To je Vucko obecao i proslo je kao i sva druga njegova obecanja
K

K R O J F

pre oko 2 godine

ŠOK!
N

Nema sunje da je ovo

pre oko 2 godine

Djilas sabotirao...Nema ko drugi
K

K R O J F

pre oko 2 godine

U tandemu sa Šolakom
S

Sherlocked

pre oko 2 godine

Vi se ovo sprdate sa nama ? Pa sta mi to imamo da ponudimo pa da se kandidujemo. Stadione pravljene pre pola veka.. Ne znam zasto pisete ovo.
c

cirkus

pre oko 2 godine

sa cime da se kandiduje, jel se vi novinari sprdate?
c

cimeee

pre oko 2 godine

da se kandiduje,kad nema ni jedan stadion normalan
D

Dragon Ballz

pre oko 2 godine

Steta...

Pakal

pre oko 2 godine

Odličan naslov ali zašto stati ovde, treba nastaviti sa ovom praksom kako bi ubuduće mogli da čitamo naslove tipa "Srbija nije podnela kandidaturu za domaćina OI" ili "Srbija ipak bez trke F1 u narednoj sezoni". Mogućnosti su neograničene!
s

svetsko prvenstvo

pre oko 2 godine

u Baseballu, 2024, Vranje,Vladicin Han ,Leskovac, finale na gradskom stadionu u Prokuplju,kapacitet 130 ljudi.
S

Sasa1234

pre oko 2 godine

Nije mi jasno da se od 20ak mil.ili koliko se vec dobija odlazkom na SP, ne moze uloziti po 200000e i promjeniti podloge na 10 stadiona, Niš, Surdulica, Kragujevac, Kruševac, Lučani.....i napraviti uslove da se moze igrati normalan fudbal u Srbiji ne ne po oranicama sto se igra....sa tim ulaganjima kvalitet fudbala bi se znacajno poboljsao....sad kad smo vec obezbijedili to u evropi sto smo obezbijedili mi nista ne radimo da se tu i zadrzimo....
S

Sone3281

pre oko 2 godine

Vidi, ne treba savez da menja nista klubovim, nek se sami snalaze. A zasto? Zato sto ti klubovi nemaju znanje niti uslove da odrzavaju terene, za 2 godine bi bila ista prica. Znas li da su u Nisu pre neke 4 godine menjali podlogu? I znas li da su istu unistili za 3 meseca jer su vezbali atleticari na stadionu, bacali kugle i koplja. Eno sad je kao njiva. Ni u Subotici nije mnogo bolja situacija. Prvo klubovi trebaju da obezbede strcune ljude.
P

Poljud

pre oko 2 godine

Zamjena travnjaka na Poljudu je iznosila 1M€, istina stavljena je hibridna podloga.. ali hibrid je otporniji na trenje, i moguće je igrati na njemu svaka 3 dana, ili održavati koncerte bez vidljivih oštećenja.
V

Voša ns

pre oko 2 godine

Danas, sutra ce on da optuzi Ru, Bu, Gr da su ga izdali, ali ce se Srbija kandidovati za 2036.a to je tako reci sutra!!
g

ghost11

pre oko 2 godine

Nama treba više stadiona kao što je stadion TSC-a, tamo je milina gledati utakmicu.
R

Razočaran

pre oko 2 godine

Tačno bih se iselio iz ovog nesposobnog Balkana!!
i

ioio

pre oko 2 godine

Eh šteta... Pa da gledamo Euro u Surdulici i Ivanjici, da ceo svet gleda jednu jedinu kameru za ofsajd, i lupa glavu dal' je stvarno bio ili nije.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 godine

Steta da najveće Evropske reprezentacije neće moći igrati na čuvenoj Surdulickoj Bonbonjeri
J

Joeman

pre oko 2 godine

ja procitao ,,srbija se kandidovala" i citam tekst nista mi nije jasno... jesam otiso xD

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Pa kako da se kandidujemo kad treba 4 prvoklasna stadiona minimum da ima svaka drzava i da se napravi nacionalni morali bi Zvezdin i Partizan potpuno da se renoviraju a za oba bi trebala minimum po 50+ miliona i gde da nadjemo stadion broj 4 koji bi imao kapacitet preko 30 hiljade.
P

PINOKIO

pre oko 2 godine

Znači li ovo da nas je predsednik države sve vreme lagao?
N

Nemudf

pre oko 2 godine

Ma gde bi on to. Nije u njegovoj prirodi
G

Gost123

pre oko 2 godine

Pa ljudi da li ste normalni??? Nemojte se tako grubo saliti. Kakvo prvenstvo u zemlji koja nema ni jedan jedini moderan stadion??????????????????????? Pa to je isto kao da ste napisali nista od trke formule 1 u Srbiji 2028-e.....
G

Gostttt

pre oko 2 godine

Obicno spinovanje koje je bilo ocigledno od samog pocetka. U ove cetiri zemlje svega 4-5 stadiona ispunjava standarde za organizaciju EP, a tek ostala infrastruktura... Nema nista od toga, mi za pocetak da se nadamo normalnim stadionima u Linglongu, lako cemo za EP, SP i ostala megalomanska takmicenja.
s

sta?

pre oko 2 godine

Sa postojećom infrastrukturom ne bi mogli da organizujemo ni kvalifikacije za Intertoto kup , a ne za Evropsko prvenstvo...Da se ne zavaravamo..