Komentari na vest

Zvanično: Veljko Nikolić više nije fudbaler Crvene zvezde

Nenad Jovanov

pre 11 meseci

Još jedan odličan potez danas!!!
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Igraće Evropu, Aris šampion Kipra
m

mirota7

pre 11 meseci

daleko ti lepa kuca neznalice!
P

Putuj

pre 11 meseci

“Novi Modrić" srećno modri xd
U

Ukratko o nj

pre 11 meseci

Čim ima takvu tetovažu nema nade za njega, šaban forever.
E

Esex

pre 11 meseci

Da li cemo ikoga da prodamo ne u lige petice, evo neka bude i u prvih 10 liga u Evropi???? Intergalakticki sampioni svega ali iz nekog razloga nece im igrace niko. Dok ugazeni Partizan prodaje Rikarda za 4+ miliona.
L

Lee Addy

pre 11 meseci

4+ miliona partizan ne bi mogao da dobije za sve strance koje ima zajedno.
p

pancevac992

pre 11 meseci

ako rikardo ode za 4 mikiona evra,ja pojedem svu kanalizaciju ovog sveta,komedijasu,inace nisam znao da spanija i nemacka nisu lige petice,cirkuzantu
U

Ue1111

pre 11 meseci

A, kada je bio
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Srecno mali, hvala za sve! Dobra stvar je sto rasterecujemo kadar polako. Nadam se da to znaci vise minuta za mladje igrace u domacem prvenstvu, i da se zapravo planski rade neke stvari.
R

Rasputin

pre 11 meseci

Kako emotivno, brojke uvek si bio nezan stihoklepac, mislim da sam se zaljubio.
@

@951357

pre 11 meseci

Ne znaci.
l

lemiiii

pre 11 meseci

Kad ce transferi uzivo?
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

sretno u nastavku karijere ali i ovog uvaljali za karton jaja
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Od koga smo mi izgubili 6 titula...Pa oni ne mogu jednog igraca za 6 godina da prodaju!Ej od onog Erakovica napravise i reprezentativca i opet nista.
G

Gostgost

pre 11 meseci

Ma nikako, bitno da ste se vi razbili od prodaje.
B

B.Grobar

pre 11 meseci

Izgubili smo od boljih od sebe.. Ne gleda se ko je i za koliko prodao igrace vec sta je postigao u tom periodu..zvezda je imala uspehe u LS...tukli su Liverpul, bili su prvaci grupne faze LE njihov evropski koeficijent je 43 a nas 21...mi tonemo ove godine tek cetvrti...izgubili od oba tima koja su ispala iz lige a njih nismo uspeli da pobedimo.
@

@sima

pre 11 meseci

Nismo mi od njih izgubili nego od duha koji lebdi, njegovim direktivama i pritiscima na zvezdine protivnike.
p

prti

pre 11 meseci

@sima a je l isti duh nad arenom ili je tu sve potaman ?
U

Urke777

pre 11 meseci

Ovo je postala klasika za Zvezdu poslednjih 20ak godina. Prosto ne znaju kada je vreme sa se proda igrac. Ne radi se ovde o tome da mi budemo supermarket, mi smo klub koji treba da pravi sportski rezultat i da se takmici sa najboljima, ali za to je neophodan dobar budzet. Budzet se puni na vise nacina, prodaja ako nije na prvom mestu po iznosu onda je na drugom (posle UEFA za LS i LE). Secam se zime 2005/2006 i ponude Arsenala i West Ham-a za Nikolu Zigica od 23 miliona evra. Zvezda odbija ponude jer veruje da ce vredeti vise. Kakav promasaj! Posle SP 2006, dakle svega nekih 6-7 meseci kasnije Zigic odlazi u Santander za 6 miliona na rate. Zvezda je bila odbila i 10 miliona za Boska Jankovica pa ga je prodala za 5 miliona u Majorku kasnije. Secam se Lazovica i ponude Salzburga od 6 miliona, u trenutku kada je Zvezdi gorelo, na kraju je otisao za dzabe (ali hvala mu na svemu). Primera koliko hocemo. Kada bi ih sabrali dosli bi do 100 miliona, pa ajde da pricamo kako bi Zvezda izgledala ranije, a tek danas, da se ima osecaja za trenutak. Mi moramo da shvatimo da je prva ponuda najbolja ponuda koju cemo dobiti. To se ispostavilo tacnim u 99% primera. Mozda na kraju uspe Erakovic da se proda za tih famoznih 10 miliona, ali i sada deluje da ce to biti jako tesko i da je onih 7 bila najveca cena. Dobar je on igrac, odlican, i kao sto sam rekao nismo supermarket, ali… Nisu to bas male pare da ne napuni budzet i dovede par dobrih i boljih igraca koji ce generisati bolji rezultat i vise novca kroz UEFA. Ovde se radi o strateskom pristupu i osecaju. Prosto go nema. Mi smo se resili 3 igraca za sada za dzabe, gde jednom i dalje placamo pola plate. Pesic ce tu da popuni neke rupe odlaskom u Madjarsku. Na kraju igrac koji je najvise ispljuvan je doneo najvise para. Ironija. Suma sumarum price - da rade iz uprave kako treba po pitanju izlaznih transfera, ulazni bi nam bili daleko bolji i imali bi bolji rezultat u evropi.
g

gost0

pre 11 meseci

Za Zigica nudili 23 kao za Erakovic 7...da li ti stvarno verujes bilo kome u nasem fudbalu? Pa da je za Erakovica stigla ponuda od 7 miliona, odavno bi on bio bivsi!
T

Tako je Urke

pre 11 meseci

ali,hoće li neko konačno snositi odgovornost za te propuste?!Pa ovo sa Borjanom je vrh,nema više!Pa ti plaćaš igraču koji je +35 pola plate a znaš da nema šanse više da bude prvi golman Zvezde!Ajde da je neki talenat od 18-19 godina otišao na kaljenje pa mu plaćaš kao pola plate ali ovo... 400.000!!!!! bačeno kroz prozor.
R

Rossija

pre 11 meseci

Ovo je format PARI Kupa na kome Zvezda učestvuje sa Zenitom,Fenerbahčeom i Nefčijem. Igra se po sistemu "svako sa svakim". U slučaju remija izvode se odmah penali. Pobednik utakmice u regularnom delu dobija 3 boda, pobednik utakmice posle penala dobija 2 boda, poraženi u penalima dobija 1 bod i naravno poraženi u regularnom delu dobija 0 bodova. Prvi na tabeli osvaja titulu i pehar osvajača. Ukoliko klubovi imaju isti broj bodova, gledaju se sledeći parametri: ukupna gol-razlika na svim utakmicama, zatim veći broj datih golova na svim utakmica i treći parametar je međusobni skor. U toku utakmice dozvoljeno je 5 izmena (ako se prekida igra) a u pauzi između poluvremena dozvoljen je neograničen broj izmena. Ne zna se još koliki je nagradni fond, ali pobednik turnira dobija 40% novčanih sredstava kao nagradu, drugoplasirani 30%, trećeplasirani 20% i poslednji 10%.
E

Esex

pre 11 meseci

Zasto Mancester jos uvek nije objavio da je parafiran ugovor? hahahahhaahahahahhahahahahaha
E

Esex

pre 11 meseci

Na trenutak nisam bio registrovan i ti mi krades nik.molim mozart da nadje nacin i spreci ovakve pojave jer se sve vise ljudi zali da im neko pise pod njihovim nikom..
w

werfsc

pre 11 meseci

Greska, nije Kipar za ovakve. Trebalo je negde u Sibir, gde nema nista u gradu, samo fudbalski klub. Nista izlasci, kafici, plaze, splavovi, izandjale droplje, guarane, samo fudbal bajo moj. I bio bi vrhunski igrac od njega. Ovako, jedino da mu ugrade neki AI CPU u mozak.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Ode u Real a? ahahahahaahahahahahahaahahah
G

Gosten

pre 11 meseci

Kod vunderkinda Filipa Stevanovica
k

kole 123

pre 11 meseci

bese srpski luka modric
E

Esex

pre 11 meseci

Imali ste i vi pelea iz cicevca pa ne igra ni u cicevcu..nas luka modric nikolic bar je u kiparskoj ligi
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Jel beše i onaj vaš Asen Nikolov zvani BEBETO 😂😂😂😂😂😂
B

Bingocka

pre 11 meseci

Tunizanski Zidan Kamel Zaim
R

Realan skroz

pre 11 meseci

A bolje ce mu biti na kipru. Ozivice karijeru, imao je i ima potencijal... Lepa zemlja lepa klima, uzivaj decko...

Zvezda ispred svih!

pre 11 meseci

Dobro je. Uzesmo silne milione koji su se ranijih godina kacili uz ime ovog momka. E moj menadzmentu,moja poslovna politiko kluba. Dzak krompira ne bi mogli na pijaci da prodaju. Seljak proda losu kravu, ovi ne mogu talentovanog fudbalera. Strucnjaci. Katastrofa.
D

Delije Zemun

pre 11 meseci

Pocinjem ozbiljno da gotivim ovog Bahara. Tako je Bahare rasteraj bandu! Sledeci je Srnic pa Gobeljic…Loading….
s

stimpy

pre 11 meseci

vecina igraca se opustila/uljuljkala kao da ce biti tu do kraja karijera i uzimati pare za 5 odigranih utakmica po sezoni, nema zara, nema borbe... Nekako mi ovo daje nadu da moze da se desi nesto pozitivno i u LS, ali sigurno ce biti bolje nego da je ostao stari igracki kadar
e

esex.

pre 11 meseci

Ciscenje se nastavlja.sad da vidimo odlaske srne,gobelje,krsticica,pesica..jeste da vise necemo imati vojnike al bar mozemo ocekivati fudbalere.zaista im hvala na svemu,borili su se i davali golove,cak jedan i bufonu al zvezda uvek trazi vise i bolje! Zelimo sto pre i zvanicno novajlije olajniku,stamenica,krasoa,ada,lata..
L

Lat

pre 11 meseci

Pesic je prakticno vec prodat ferencvarosu, a krsticic je zavrsio karijeru, tako da ostaju jos srnic i gobeljic
E

Esex

pre 11 meseci

Lat brate znam to al cekam da bude zvanicno jer je fudbal nepredvidiv
A

Aca11

pre 11 meseci

Krstičić je okončao igračku karijeru, Srniću ističe ugovor za 2 nedelje i ne planira se njegovo produženje, Pešić je blizu Ferencvaroša, a Gobeljić je na spisku onih na koje Bahar ne računa...
J

Jrjrrj

pre 11 meseci

J.... EBO vas Late Lat taj polupanac koji je igrao po 3 Itallijanskoj Ligi loptu ne bi dodao rodjenom bratu vi ga ovde dizete u nebesa niste ga ni videli, 11 asistwncija na 240 utakmica pa stoper ce vise asistwncija da naprave od ovog sebicnjaka koji ce da kosta 2 miliona alo jos jedan promasaju u nizu daj boze pola da uzmemo od ulozenog i to na godine, teracete ga vec posle 2 meseca to potpisujem, covek sem brzine nema nista da ponudi plus nije klasican spic

geostartraca@gmail.com

pre 11 meseci

Hvala na informaciji.