Aleksandar Veselinović
Aleksandar Veselinović

Zvanično: Veselinović šef Voše - šesti ove sezone

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.04.18. | 16:39

Nadaju se u Novom Sadu da su konačno pogodili

Radoslav Batak je počeo sezonu, nije dočekao ni start prvenstvene trke. Onda je došao Nenad Vanić, pa Vladimir Buač, Zoran Vasiljević je gasio požar dok nije došao Ilija Stolica, a onda opet kad je ovaj otišao. I Sada Aleksandar Veselinović, kao što je MOZZART Sport i najavio pre dva dana. Od danas i zvanično: šesti trener Vojvodine u tekućoj sezoni.

Veselinović je u Novi Sad stigao iz subotičkog Spartaka, koji je ove sezone superlihaški hit. Uostalom, u Voši su to mogli sami da osete pošto ih je Veselinović u avgustu petardirao usred “Karađorđa”. Nadaju se u Voši da će biti uspešan i u Novom Sadu, mada sa ovolikim rokadama na klupi, reklo bi se da nije samo do trenera.

Izabrane vesti

Ipak, Veselinović se prihvatio vrućeg krompira. Zna vrlo dobro šta ga čeka. Prošle sezone je na kratko sedeo baš na klupi Vojvodine. Otišao je zbog neslaganja sa tadašnjom upravom. Javna je tajna da nije dozvolio da mu se diktira ko mora da igra. Otišao je potom u Suboticu i jesenas je Spartak blistao. Posle januarskog prelaznog roka - u kome su Subotičane napustili neki važni igrači - izgledalo je to nešto lošije, ali opet su Golubovi u plej of ušli sa petog mesta na tabeli.

Zato su u Subotici izabrali kontinuitet. Vladimir Gaćinović, doskorašnji Veselinovićev pomoćnik, inače i otac našeg reprezentativca Mijata, vodiće Spartak do kraja sezone.

Inače, sa Veselinovićem je u Novi Sad stigao i Srđan Žakula, koji je Vošine boje branio od 2012. do 2016, a sada će biti trener golmana.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar Veselinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara