Komentari na vest

ZVANIČNO: Žoao 1 i Žoao 2 u minut do 11 za moćnu Barselonu!

M

MILAN GALIĆ

pre 8 meseci

Kanselo je pravo pojacanje.Odlican bek.Aj da vidimo.
N

Ne da mu se vrnuti

pre 8 meseci

U ofanzivi velemajstor a u defanzivi izgleda kao da mu je poniženje igrati.Kostić nije prolazio pored već kroz njega.
r

roni

pre 8 meseci

Ne da mu se vrnuti kad je velemajstor u ofanzivi zasto ne igra krilo?krs igrac i napred i nazad,vucaraju ga od kluba do kluba,nigde ne pravi razliku.spor,precenjen,preplacen al ne vidim da za njega govore da ga menadzer gura i da ima srece.
N

Ne da mu se vrnuti

pre 8 meseci

Neki dan sam vidio njegovu asistenciju Halandu spoljnom,ono samo velemajstor može izvesti u takmičarskom meču.Ne može menadžer srediti transfere od nekoliko desetina miliona evra u Juventusu,Sitiju,pozajmice u Bajern i sad Barseloni.Za to moraš imati veliki kvalitet.
r

roni

pre 8 meseci

Ne da mu se vrnuti jedan dobar potez na 300 utakmica te ne cini majstorom.kad je toliko dobar zasto cesce ne centrira spoljnom,zasto samo jedna takva asistencija u karijeri?kvarezma je majstor,on to radi svaku utakmicu, kanselo je bljuzga.
D

Dejani

pre 8 meseci

Bas da vidimo hoće li biti povratak otpisanih
m

monteroo

pre 8 meseci

Barsa je stvarno na konopcima,ova dva beskorisna manekena,bek koji to nije..radonja ga je zgazio ....bajern kad je video sta radi odmah ga odjavio,poboljsani adem felix ljajic kao ja nesto igram a na kraju sezone podvucemo crtu 4 gola i 3 asistencije...colo ga je verovatno licno odvezao na aerodrom.
G

Gaizka

pre 8 meseci

Ipak pričamo o igraču koji je 2 puta bio u idealnom timu Premijer lige kao igrač Mančester Sitija i 2 puta u idealnom timu italijanske lige kao igrač Inter i Juventusa. Dok se nije posvadjao sa Gvardiolom bio je jedan od ključnih igrača Sitija u prošloj sezoni i u sezoni pre te.
r

roni

pre 8 meseci

Gaizka zincenko i rajs su u idealnom timu pl prosle sezone a zajedno ne mogu 4 na nozi.jedan smoling je u idealnom timu serije a i to govori dovoljno.
S

Soprano

pre 8 meseci

Neka se spremi evropa a i mali sugavi real !!!! VAMOSSSSSSS!!!!
G

Gaizka

pre 8 meseci

Erik Garsija prešao u Gironu, još jedno veliko pojačanje za Barselonu!
9

989

pre 8 meseci

Uefalona i dalje misli da mbape prealzi u real hahah kakav fijasko bolje da se ne javlja
r

ruksak

pre 8 meseci

Odlicna 2 igraca barsa dosta jaka drzte gace svi
d

dren

pre 8 meseci

Moraju otkupiti jednog i drogog bilo bi steta da to ne urade ali ce to dosta zavisiti od fer pleja i tebasa
j

jo65

pre 8 meseci

Barsa sa ovim timom mora barem cetrvrfinale lš imaju jako dobar tim
S

Sandman

pre 8 meseci

Barsa je ponovo uspela da napravi dobru ekipu, odradili su fino ovaj prelazni rok. Ceka se jos Kanselo koji je gotovo sigurno novi igrac Barse, doveli su Gundogana da su uspeli jos Bernarda imali bi tek paklenu ekipu. Ter Stegen Kounde Araujo Balde Cancelo De Jong Gundogan Pedri Gavi Felix Lewa
g

goust

pre 8 meseci

Kao nekad Krkić Bojan...
h

hahha

pre 8 meseci

Uefalona i dalje mislida mbape dolazi u real hahah kakav fijasko

uefalona

pre 8 meseci

Ovaj strasno precenjen, Cancelo je tu da pravi probleme u svlacionici i jos Barsinim fanovima zao sto ne mogu da ih otkupe umesto da budu srecni zbog tog. Mada posto nemaju para onda daj sta das.
G

Gost99

pre 8 meseci

Jel debituje Mbape sutra na novom Bernabeu?
3

3454

pre 8 meseci

Uefalona,Jel presao mabepe u real bolje se ne javljaj
A

Aleksejko

pre 8 meseci

Tebi bre čoveče bas težak život. Nemaš čak nikakvo mišljenje o fudbalu ili bilo čemu, umeš samo da pljuješ po klubu koji ne voliš.
Z

Zvezdas1989

pre 8 meseci

Medju vecim prevarama u fudbalu,umisljen da je neka zvezda,suv prosek.Najlakse je kriviti stil igre i trenera.Sto nesto nije pokazao u repki.Hvala bogu te ga necu gledati u dresu Atletika,jer je on upravo davio igru.Kad god nije igrao Atletiko je igrao top.
6

65

pre 8 meseci

I on i cancelo dolaze na pozajmicu bez prava otkupa zbog tebasa i njegovog suludog fer pleja, valjda ce uspeti da ih otkupe narednog leta
J

Jovetaaa

pre 8 meseci

ovaj placen 130M, Vlahovic vredi svih 80m za one koji su pisali da ne vredi!
3

323

pre 8 meseci

Ozbiljan tim ima barsa jos cancelo dosao
G

Gaizka

pre 8 meseci

Odličan posao su napravili Deko, Alemani i presidente Laporta. U kakvim uslovima se rade poslednja 2-3 prelazna roka, ovo je odličan rezultat. Kamo sreće da je ova ekipa radila transfere onih sezona kad su se pare bacale na Grizmana, Kutinja, Dembelea.. Sve što je presidente Laporta izgradio od 2003-2010 (Rajkard, Ronaldinjo, Liga Šampiona 2006., Messi, Pep, Liga Šampiona 2009.. uspeli su da zeznu njegovi naslednici zaključno sa populapnkom Bartomeuom. Sada ponovo presidente gradi.
B

BalkanKan

pre 8 meseci

Potipisujem sve,jedino za Bartomeu nije on prolupan on jeste Perezov covek pokazaće se to na kraju.
0

020202

pre 8 meseci

Sad da ga vidimo kako ce se pokazati jer Simeoneov Atletiko i onaj mrtvi Celsi nisu bas relevantni za njegov stil igre.Ovde ako se ne pokaze svi ce znati da nije za ozbiljnije klubove
С

Спитфире

pre 8 meseci

He Hej sports...C'omon bro I didn't say ЕЈЧ
F

Fudbal je cudo

pre 8 meseci

Magija kako decko koji nikad nigde nista nije odigrao menja vrhunske klubove i vrti nenormalne pare
G

Gaizka

pre 8 meseci

Ti ga očigledno nisi gledao u Atletiku. Nije opravdao očekivanja ali daleko daleko od toga da nije ništa odigrao. Samo je šteta što je otišao kod Čolo Simeonea. Bilo je delova sezone kad je oduševljavao i u Atletiku.
F

Fasirka

pre 8 meseci

Ovaj mali je odmah iz Benfike trebao da dodje u Barsu, totalna budalastina je bilo da ovakav kreativac ode kod Simeonea.
P

Pa da

pre 8 meseci

Fokus na Grizmana kebio čist idiotizam... Grizman ke trebao da pstane u Atletiku a Feliks da dodje iz Bemfike, kasno je bilo kao dan po stilu i kednog i drugog... Da je samo to Bartomelu pogršno procenio bilo bi i dobro...