Komentari na vest

Zvanično: Zvezdin desni bek na kaljenju u Češkoj

Z

Zvlat BG@Kimmi

pre 3 meseca

@Kimmi – na mestu Nedeljkovića bi sigurno došao neki galaktikos iz Afrike, ali zahvaljujući Baharu, Nedeljković i Mijatović su dobili šansu! Njih dvojica nikada ne bi dobili šansu kod ovog sadašnjeg trenera kojeg zovu “Zvezdin Supermen”! Vidi se da si profesionalni bot, zato pazi kad zagrizeš sendič da ne uhvatiš sopstvene prste, jer bi to bila povreda na poslu!
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Kradljivče nike, ne etiketiraj ljude sa tudjeg nika! Obuzdaj se!
p

pancevac992

pre 3 meseca

Koliko je bese Nemanja Radonjic imao godina?samo da vidimo dokle ove tvoje lazi i lupetanja idu,cirkus..pre Miloja evropu nisi video 10 godina,ligu sampiona 20,bolje da se pokrijes usima
D

Don Vito Corleone@BokiUSA

pre 3 meseca

@BokiUSA – druže Boki, batali se ti Zvezde i vesti o Zvezdi, sada ti imaš i većih problema, zato se više posveti tvojoj Americi i dešavanjima u Teksasu!
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Bez prepucavanja.... zna li iko da mi kaze neko o kvalitetima ovog igraca? Dali ima kvalitet I dali bi u buducnosti mogao da igra u Zvezdi?
N

News

pre 3 meseca

Bolje mu je deset puta u Ceskoj nego u Pazaru koji je seoski tim
O

Ognjen 161

pre 3 meseca

Баба моја их презире кад то раде, народ нема леба да једе а они се возају дирижаблом изнад Чешких Буђојовица
Б

Бошко Ђуровски

pre 3 meseca

јуче сам упознао Горана Весића!!?
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Pa ako je postojala neka pravna zavrzlama zbog dolaska Lazića, zato ništa nije bilo sporno sa desnim bekom Glišićem, koji je na pozajmici u IMT-u! Ali, petokolonaši koji vode Zvezdu i ne znajum za Glišića, odličnog desnog beka. Oni samo znaju za Afrikance i ugrađivanje u njihove ugovore! URAVA NAPOLJE!
K

Kimmi

pre 3 meseca

Poznati Afrikanac Nedeljković
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Kradljivče nika, fantomski ugovori za veš mašinu se ne spominju! Potpisao je novi ugovor sa IMT. Mašina je odradila program!
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Ne verujem u dve stvari! Prva, Lazić će biti rezerva u Češkoj i druga, taj se nikada više neće vratiti u Zvezdu! U međuvremenu će doći novo "pojačanje" iz Afrike! Lazić će proći isto kao i naš mladi reprezentativac Đurić, koji je na pozajmici u Slovačkoj i dok je on tamo pozajmljivan, slepci iz Zvezde su doveli Đigu, rezervistu iz zadnjeg tima u švajcarskoj ligi! HITNA PRIVATIZACIJA! Podrška za Vidića!
B

Broj 1

pre 3 meseca

Buuuuhahah
G

Gost 510

pre 3 meseca

Teško da će biti rezerva jer oni su baš slaba ekipa i nema neku konkurenciju na toj poziciji.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Druze opasno mracis I to ne stajes.... udavi nas na svim vestima Zvezde.
L

LazarCZV

pre 3 meseca

Decko je igracina, meni se bas svideo na nekim utakmicama Novog Pazara i delovao mi dosta bolje nego Kosta Nedeljkovic, jeste stariji ali ne razumem zasto ne dobija poziv u mladu reprezentaciju i ne igra za Zvezdu.
N

Ne pratiš

pre 3 meseca

Igra u mladoj redovno.
ј

јелЕнА Карлеуша

pre 3 meseca

волим Звезду и човека у КАРИраном сакоу...
T

Tarantula

pre 3 meseca

I ja,pa?
e

e=mc2

pre 3 meseca

Posuđujemo bekove,pregovaramo sa rashodovanim iz Notingem Foresta a škripi nam na tim pozicijama na obe strane terena.Svaka čast onome kome je to sve jasno!
c

cv

pre 3 meseca

tamo nece ni igrati naravno