Komentari na vest

Zvezda bez 13 igrača počinje pripreme

Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Пре 10 дана, када је напувани Терза причао бајке од 4 милиона евра за појачања која би била ту од почетка припрема, како се озбиљно спремамо за напад на ЛШ, једина појачања су Панков и Гобељиќ, уз овог Кангву, који ако је параван за терање Санога није ни морао да долази. Кога бре ви заје-----е сваког јуна?
D

Dokle više

pre gotovo 2 godine

Znaš samo da licitiraš zarad privlačenja lajkova. Kangva i Sanogo niti su isti tip igrača, niti igraju na istoj poziciji. Prelazni rok ne traje 1 dan i nije fudbalska igrica ili pijaca da drugom klubu daš pare a oni tebi odmah igrača. To što se nešto nije desilo u ovom trenutku, ne znači da neće sutra, ali tada neće biti tvog komentara jer ćeš se sakriti. Tebi su lajkovi uostalom jedino bitni verovatno zbog samopouzdanja koje ne postoji u realnom životu.
h

hambi

pre gotovo 2 godine

dovedite balotelija za sve napadace koje gledate i razmatrate ovaj je izmislio fudbal a posto je za dz dajte mu i blanko cek a dovodite krilo iz genta za 2.000.000 koji je na 20 utakmica dao 2 gola i 6 asistencija pa falko koji je igrao mnogo manje ima bolji ucinak i tehnicki je mnogo jaci dajte momku sansu da odradi pripreme ko covek a pare bolje utrosite na nekog beka-stopera
Z

Zjubov

pre gotovo 2 godine

Jako loše, tanko, neozbiljno za L.Š. Sve podseća na TREĆE KOLO i Omoniju i Šerif . Biće još gore, GOTOVO JE - GOTOVI SMO .
3

393939

pre gotovo 2 godine

Vama je flora i fauna krajnji domet, ne brini se ti za šampiona
s

slazem se

pre gotovo 2 godine

gotovi ste totalno,eto vec tri godine ni kupa niste videli
G

Goran 223

pre gotovo 2 godine

Koja Evropa, posle Sočija? Razmislite malo.
R

Retro

pre gotovo 2 godine

Raspustena banda
K

KO MEDVEDI

pre gotovo 2 godine

NEMA STETE ZVEZDA KUPILA I IMA TRI TIMA. PUN TRAMVAJ FUDBALERA. VUCIC VESIC SUPAJU
3

33939

pre gotovo 2 godine

Tako je, gasimo partisai!
R

Ris

pre gotovo 2 godine

Ove sezone zbog sp bilo bi idealno da smo imali ligu 12 sa plaoffom, 32 kola taman 5 kola manje nego sada. Poceli bi prvenstvo kao i uvek a isto tako bi ga i zavrsili. Paklen tempo ceka igracke do sp, pogotovo zbog lige nacija sto je spojila fakticki dve sezone. Sreca u nesreći Partizan i Zvezda bar igraju kolo ili dva kvalifikacija manje nego sto je bio slucaj ranije!
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Druze ne od ove vec od uvek max 12 timova. I kup da se odigra mozda neki drugaciji sistem dve grupe i prvih dvoje iz grupa u polufinale po 2 utakmice i finale 2.... tako bi se dobacio broj utakmica i dovoljno za nasu ligu...
d

dragan 1985

pre gotovo 2 godine

3 utakmice na pripremama, 19 prvenstvenih, 10 evropskih, 1 ili 2 utakmice kupa za polusezonu....da vidimo koliko ce to moci fudbaleri da izdrze, od 20 juna do 13 novembra 33,34 utakmica za 145 dana. A pogotovo sad kad krenu pripreme pa do reprezentativne pauze 21 septembra ima da igraju svaki 4 dan
L

Lemi88

pre gotovo 2 godine

Alo genijalci, nemojte da se igrate sa tim gostovanjem u rusiji, sta ako nas izbace iz evrope zbog te prijateljske?
G

Gost777

pre gotovo 2 godine

kako mogu da nas izbace? ne pisi nebuloze
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

@ Poštovani prijatelju, Neće nas izbaciti iz evropskih takmičenja (najverovatnije), ali smo takvim glupim gestom gurnuli prst u oko UEFA i EU (koju ja lično mrzim iz dna duše, naročito EU), i osveta će stići ekspresno, sudije će dobiti nalog "kako treba da sude" protiv nas, za najmanji incident na tribinama igraćemo pred praznim tribinama ili ćemo biti isključeni na 1-3 godine iz UEFA takmičenja, što znači da naredne godine od direktnog učešća u u LŠ neće biti ništa, igraće drugi na tabeli,,,,,, A SVE TO ZBOG KURČENJA I UVLAČENJA U DUPE GAZDI, ŠTO ZNAČI DA POLITIKA NEMA UPLIVA SAMO U EVROPSKOM I SVETSKOM SPORTU, NEGO I U MALIM DRŽAVAMA..... ZATO UBUDUĆE TIŠINA GOSPODO!!!! NE PONAŠA SE SAMO EVROPA NASILNIČKI, VEĆ I MI SVOJIM GLUPIM GAFOVIMA, UMESTO DA ĆUTIMO I GLEDAMO SVOJA POSLA DOK SE VELIKI TUKU.
R

Ris

pre gotovo 2 godine

Nece ih izbaciti, put je sam po sebi rizican!
L

Lazaros

pre gotovo 2 godine

Nista onda vi predlozite da igramo Sa Dinamom iz Kieva ili Dneprom,Sahtjorom it'd.iyd.itd.Bracki nema sta,vi niste svesni koliko nas Rusi obozavaju zbog naseg statusa Prema sankcijama Moj Otac zivi u Moskvi 25 godina,kad cuju da si Srbin ,to covek ne moze da vam objasni.A ovo zlo ,sto je Zapad Uradio I sa sportom nece doveka da traje . Kakvi budemo Dana's ,bicemo naveka !!! Samo da se zna ,nisam Vuckov miljenik niti ovih prozapadnih nasih politicara ,vec Sam samo realan .A drugo ,kao do sad nas UEFA volela sve nase klubove !!!
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Ako ce odbranu ciniti picini,drago,erak,roda zamene neka budu gajic,djuric,lekovic,radulovic..znaci da su pankov i gobelja visak..ako su u vezi kanga,kangva,ivanic zamene neka budu sanogo,stanic,stankovic..znaci da su visak srnic,krsticic..ako su katai i novo brzo krilo gore,zamene neka budu motika i lucic..znaci da su visak ben,falko..u spicu ohi i novo pojacanje,plus pavkov ko dzoker..ostavio bih jos i mustafu jer moze na vise pozicija gore,ostale klince na pozajmicu i to je to.

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Ovaj tim što si ti sastavio nema šanse da uđe u LŠ iako bi kojim slučajem ušao bio bi kanta za napucavanje. Sa ovim timom bi najverovatnije igrali ligu konferencije i žestoko se borili za titulu. Ovakvi kao ti ne shvataju da iskustvo donosi rezultate a ne mladost. Najžešće mi je ovo za odbranu. Pankov i Gobeljić kakvi god da su puno više će značiti za evropske utakmice nego Đurić, Leković i Radulović na levom beku. Krstičić i Srnić kao rezerve isto više od Stankovića jer su se nadigrali takvih utakmica. Ako neki od tih mladih igrača ima kvalitet za prvu postavu gurnuti ga da bude starter pored ovih iskusnijih gde bi napredovao i postao igrač kao Eraković. Ako su rezerve u jakim utakmicama niko od njih ne ne može da ti donese preokret ako je nepovoljan rezultat niti da zatvori utakmicu ako je rezultat pozitivan. Od osmog jula do sredine novembra ekipa treba da odigra 35 utakmica i ovakav roster kako si ti napisao ne može da iznese to a da ne trpi rezultat.
G

GostNovinar44

pre gotovo 2 godine

Kako Zvezda? Zar ime kluba nije Crvena Zvezda?

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Ne nego FK Crvena Zvezda. Ti tako uvek pišeš? Ne pravi se pametan
P

PUTINCI

pre gotovo 2 godine

CRVENA PETOKRAKA - ZVEZDA. KAO DA SE CIGANI STIDE ONO CRVENA. KOMUNJARKA.

маркиђани

pre gotovo 2 godine

Za ugovore Gobeljiću i Pankovu mora neko da odgovara.
U

UDBASKA MANTRA

pre gotovo 2 godine

GOLOGUZAN ,STRIPTIZETA. I TAKVOG TREBA RADI PUBLIKE ,ZABAVA.
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Kako nas narod kaze, opet presipanje iz supljeg u prazno. Najavljuju ovo, ono, cidtke p.....matrrine i na kraju ce se kao i uvek prelazni rok svesti na rotaciju 3 igraca otisla i 3 dosla, a u sadasnjoj konstrukciji ima ih bar 10 koji su zalutali u Zvezdu. PaNJkov, Gobeljic, Risario...itd da ne nabrajam, pa sta te osobe rade u klubu?
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Druze otimacina... iskreno kada niko dosao nebi a kada bi se rastosiljali tih pobrojanih to bi bio dobar prelazni rok... mislim da je bolje zadrzati Sonoga i spustuti ga na stopera a Cupu prodati.. i ubaciti ako vrede iz nase skole dva tri igraca i gurati da stasavaju po poluvreme u nasem prvenstvu. Mozda bi uboli sa jednim ali vrednim. Taman da bude spreman za LS iduce god ako osvojimo. I eto love i eto igraca. Ovako bog da nam pomogne od hostaplera.
G

Gostun

pre gotovo 2 godine

NAPRED ZVEZDO, TEBE VOLIM JA!
P

PETOKRAKA MOJA

pre gotovo 2 godine

pa niko ti ne brani volite se jadnice
G

Gost 11111

pre gotovo 2 godine

Rasa moze da ostane, u opciji cetvrtog stopera...pored Dragovica,Erakovica i jos jednog pojacanja. ( ili Lekovica), Gobelja nikako. Bilo bi logicnije da neko od mladjih bude treca opcija za beka.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Sta bi sa Vojvodinom jel potpisao Senegalac krilo iz Portugala trebalo je juce da potpise a nema nikakve vesti?
c

cigo

pre gotovo 2 godine

POSAO KOD CIGANA
p

posmatrac.rs

pre gotovo 2 godine

kakav Gobeljic da li su oni normalni? cela Srbija vidi da on ni u Surdulici ne moze da igra ovo je velika sramota i za Dejana i za upravu jel oni misle da smo mi budale?
B

BorkoPRS

pre gotovo 2 godine

Ne misle, znaju.
4

494949

pre gotovo 2 godine

ŠAMPIONI !!!
N

Neki gost

pre gotovo 2 godine

Nemojte ljudi Gobeljića, ako Boga znate...
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Nemoj tako druze,treba njegova zena da zaradi dok peva na proslavama osvajanju titula i kupa.
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

Ugovor mu je svadbeni poklon od CZ