Komentari na vest

Zvezda bez šansi: Maksimoviću se smeši 6.000.000 evra u Atini

G

GeOs

pre oko 2 meseca

I zasto bi on bio kapitalno pojacanje, koja je razlika izmedju njega i onog Kanjasa sto je bio ? I jedan i drugi celu karijeru u timovima koji su u sredini iili se bore za opstanak ?
Ž

Žak Vilnev

pre oko 2 meseca

Mocart u tri dana napiše dve kontradiktorne vesti zbog klikova. Prva je kako Zvezda ima zicer jer Maksimović želi da se vrati u Srbiju,a druga je da Zvezda nema šanse jer on ide u Atinu.
J

Ja bi sa tih 2 miliona

pre oko 2 meseca

U Atini palatu napravio i živeo kao car...
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Dobar igrac,ali samo dobar i nista vise..Radilica,solidan dodavac,bez igre unapred,bez kreacije i nedovoljno snazan za klasicnog zadnjeg veznig koji kvari igru..
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

Sada je izvjesno da ne dolazi u CZ i odmah pljuvanje razočaranih navijača, ništa ne zna, pas unazad, i još 100 mana. Da dolazi u CZ bilo bi to majstore, svjetski prvak sa N. Zelanda, reprezentativac, liga petice. Sve ovo pokazuje kakvi su navijači u Srbiji, mala razlika između znanja i neznanja, ljubavi i mržnje, pa redom ide podcjenjivanje, ruganje, vrijeđanje.
D

Drvozmama

pre oko 2 meseca

Pa tovje nista za zvezdu Oni daju za polupanog edijaja 6mil
N

Nemanja care

pre oko 2 meseca

Dečko je majstor. Nažalost,predugovor sa Pao je potpisan još na polusezoni!
M

Maestro

pre oko 2 meseca

Nije naravno neki vrhunski igrac ali za neki nas nivo a to je Liga evrope bi nam bio od koristi itekako pogotovo sto smo tanki na toj poziciji...Ovo je samo dokaz da svaki iole solidniji igrac kosta sto se plate tice barem dva miliona a nama treba takvih 6-7 barem,a cak i da im ponudis tesko ce da dodju zbog mnogo faktora...Znaci moras da imas srecice kao sa Hvanom ili da odigras na kartu emocija kao sa Marinom,Dragovicem ili da ih debelo pretplatis....
?

??

pre oko 2 meseca

Da je vrhunski isao bi iz hetafea u atletiko, a ne panatenajkos. Naravno za zvezdu je vrhunski, tj bio bi. Jedino sto je ovo prevelika plata da zvezda to isprati

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Pa mi kako smo blesavi bo dali 5 milki za ovo drvo, samo neka ide...
D

Dusanrsrs

pre oko 2 meseca

Prodacemo Motiku i kupiti Maxu
B

Bar Kohba

pre oko 2 meseca

O ovome se pisalo jos letos, da se ceka da mu istekne ugovor i da prelazi u Grcku ligu. On realno nije neki veliki kalibar, ovo mu je i ok opcija, zivece u Atini, igrace bolju ligu od nase i imace bolju platu svakako. Ne znam ko je uopste pustio pricu da on dolazi u Zvezdu, kad se ovo odavno suskalo.
T

Tuneki

pre oko 2 meseca

Igrac za Spartak Iz Subotice
A

Aleksejko

pre oko 2 meseca

Da je dosao u Zvezdu rekao bi da je igrac lige petice dosao da igra u veliku Zvezdu iz Madrida. Bio bi top. Ovako si mu dodelio Spartak 😂😂😂😂
d

dr finansija

pre oko 2 meseca

logicno da je za Spartak ...tamo idu svi koji nemogu na vreme ili zbog limita igraca da se potpisu
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Hvanga treba svim silama zadrzati i povecati mu ugovor max! Ovog Maksimovica pojede za dorucak realno ...
A

Astral

pre oko 2 meseca

Dal si realan? Covek jedva ceka da ode iz ove krs lige.
@

@Astral

pre oko 2 meseca

Tačno ali maksimalno profesionalno odrađuje ugovor.
9

95

pre oko 2 meseca

Maksimović ne dolazi,Hvang odlazi... Pauza u prvenstvu se koristi za destabilizaciju Zvezde. Poput onih članaka o Radničkom kg i Dudiću pre neki dan.
о

опа опа

pre oko 2 meseca

теорије завере???
J

Just

pre oko 2 meseca

Skuplji Mijailovic
H

Halapenjos

pre oko 2 meseca

Ali bukvalno ili ti 'muva bez glave'. Nit' je defanzivan nit' je ofanzivan veznjak. Dribling, sut, pas 0, jedino sto zna je kao sto rekoh da trci kao muva bez glave. Dalje od Zvezde, Hwang je za njega Maestro u svakom smislu. Nama treba defanzivni vezni kao Sanogo samo malo tehnicki pismeniji i mladji naravno.
H

Hannibal

pre oko 2 meseca

Napisao sam to već, ali ću ponoviti: Maksimović nije potreban Zvezdi. Niti je reč o nekom ekstratalentu, niti o igraču koji donosi prevagu na terenu. Ivanić, Kanga, Katai i Hvan su neuporedivo bolji i darovitiji fudbaleri, a igraju na istim ili sličnim pozicijama. Ni Maksimović, ni Luka MIlivojević nisu tipovi igrača koji Zvezdi trebaju za narednu sezonu. E, sad, kad bi neko nagovorio npr. Matića da odigra poslednje dve sezone u Zvezdi, to bi već bila druga priča... Zezanje na stranu, Zvezda ima problem sa zadnjim veznim, a o bekovima da i ne govorimo. Plus, na kraju sezone najverovatnije odlazi Dragović, pa vredi razmišljati i o kvalitetnom štoperu.
G

Goust

pre oko 2 meseca

Knezevic i Sljivic koji ne igraju za njega su Xavi Iniesta
J

Jalovo

pre oko 2 meseca

Imas jednog od najboljih klinaca u Evropi na toj poziciji Maksimovic 2007,Kostov 2008,Petrovic 2006 i Sljivic 2005 Ne znas šta ces sa njima, i hoces da dovede ovog sto dodaje pas samo unazad A tek kako je pobegao iz Zvezde
L

Luja

pre oko 2 meseca

Dobro je što ne dolazi. Dosta više tih što na kraju karijere dolaze u Zvezdu.
k

kako sad

pre oko 2 meseca

Atina? Prosle godine ga trazili Reali i Juventusi
A

Archie

pre oko 2 meseca

Pa nek Zvezda ponudi 7. Šta je problem?
A

Asad

pre oko 2 meseca

Sjećam se kad ga je Džajić čekao na potpisivanju profi ugovora, a on odgovorio da ne može da dođe jer ima časove vožnje. Iskreno i nije mi žao što ne dolazi.
S

Sega89

pre oko 2 meseca

Pišemo samo da bi pisali..pre neki dan bio je Maksimović zicer za Zvezdu danas se dogovorio za Panatinaikosom sutra ce ko zna sta biti…dnevna doza D….
K

Kg

pre oko 2 meseca

Dečko pojma nema. Igra unazad, kad to vidim odmah mi padne mrak na oči, nit pas niti šut, ništa. Može da trči i kvari igru ništa više. Panatinaikos će na ovaj način rasipanjem para na ovakve igrače vrlo brzo da se vrati u bankrot kao predhodnih 10 godina. 2 miliona za ovog hahahaha. Učinio je veliku uslugu PAO Zvezdi. To vi novinari spinujete da se neko obradovao njegovom potencijalnom dolasku u Zvezdu. Moraju novinari nešto da pišu čisto da ne bude dosadno. Baš svašta. Evo sad da zaustaviš 10 Zvezdaša na ulici možda bi jedan rekao da bi bilo dobro da dodje.
k

kikoman

pre oko 2 meseca

Bukvalno si naveo sta nam treba. Da li stvarno mislis da svi na terenu moraju da budu Maradona ili Mesi? Drugo decko igra Primeru kao standardan clan prve postave? Da li stvarno mislis da je strucni stab stabilnog spanskog prvoligasa kompletno nesposoban pa im takav igra ili je ipak realnije da si izuzetno nestrucan barem kada je divna igra fudbal u pitanju?
S

Sf

pre oko 2 meseca

@Kikoman vodi ga kući ako ti se svidja. Mijailović može isto da trči i kvari igru. Zadnji vezni mora da z a da igra unapred, nije on štoper. Ti dečko veze nemaš sa fudbalom. Jaka stvar igrao primeru. Gde? U Hetafeu i raspaloj Valensiji. Ima još naših igrača koji su u Španiji i Italiji, ali u kojim klubovima igraju? Jel si ga gledao u našoj reprezentaciji, ne zna gde bije o čemu pričaš ti. Vodi ga kuči ako ti je dobar
т

то је та баварска

pre oko 2 meseca

крилатица-"Бајерн је живот све остало су ситнице и 6 милиона евра"
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Sta ce nam te izradjene lule. Moze li se dovesti 4 ili 5 igraca za 20 mil ali koji vrede I koji nas mogu pojacati. A da lovu spremimo prodajom ako treba I 10 igraca. Remont nam treba ali ne samo da ih dovodimo kao na traci..
G

Guh

pre oko 2 meseca

Ko je lud da dodje u klub koji je u Evropi Kanta za udaranje od giganata poput omonije,kairata i sličnih giganata evropskog fudbala
S

Sladajac

pre oko 2 meseca

Kakva glupost,ne postoji razred za plate od 2mil.evra a postoji da daš obeštećenje 6mil.evra plus plata 1,3mil evra, pišem za Hvanga pa dođemo do 10mil.evra za tri godine a mnogo nam je da damo 6 za Maksimovića,pa Ndijaje prelazi ovu cifru sa sve obeštećenje 4.5mil evra plus preko milion plata dolazimo do 7-8mil.Ali šta je problem za Arizonu i ostalu bratiju pa baš to što bi došlo čistih papira,nema obeštećenje nema ugradnje...
M

Mile led

pre oko 2 meseca

Hahahahahaha a ljubav prema bajernu
Č

Čipsi

pre oko 2 meseca

Momak je operisan od fudbala. Jako loš igrač. Lošiji čak i od Račića, a to je gotovo nemoguće.
R

Raspusen

pre oko 2 meseca

Zvezda nek da sansu mladima iz omladinskog pogona.
8

8 Titula

pre oko 2 meseca

NIKAKAV PROBLEM,DOVESCEMO DUPLO BOLJEG STRANCA NEGO NJEGA + RADONJICA ZA KVALIFIKACIJE ZA LS!
P

Prdoje

pre oko 2 meseca

Svaki sportaš koji zaigra za zelendure, što dalje od nas.
Z

Zulu ratnik

pre oko 2 meseca

Ovo je odlično, slabiji igrač od Milivojevića koga nismo vratili.
R

RealNo1

pre oko 2 meseca

И после људи кажу да нам Грци нису пријатељи.
@

@zarealnooo

pre oko 2 meseca

Grci nam nikada nisu ni bili... Pogledaj malo istoriju...
T

Televizor

pre oko 2 meseca

@@zarealnooo Evo gledam i zaista ne znam kada nam nisu bili prijatelji,jedino ako vas istoriju nije ucio masinbravar Deretic.